hep mutsuz uyanıyorum. gün içersinde mutsuzluğum geçiyor ama o kalkar kalkmaz ki halim yok mu? hele de kötü bir rüya gördüysem daha da beter oluyorum. içinizde bu durumu yaşayan var mı? mutlu uyanmak için ne yapamak gerekir?
Bu sabah yine cok mutsuz uyandim.. mutlu uyanmak için ne yapamak gerekir?
Mutlu olmak istiyorsan mutlu yasıcaksın hiç birşeyi kafana takmıcaksın özelliklede cevrede bulunan insanların sözlerini sana davranıslarını takmıycaksın kafana hergünüm aynı diyerek kendini üzmenin bir anlamı yok kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde davran ki olumsuz düşüncelerinden kurtulursun hayatı akısına bırak kasma kendini her sabah gözlerini actıgında ben bugün mutlu olucam de bunu kendine hissettir o zaman mutlu birisi olursun Günaydın ;)
Ben nedense kabus da olsa rüya görmeyi çok seviyorum eğlenceli oluyor ama uyanınca değilde öğlen çok mutsuz oluyorum şimdi evde uyumak vardı diyorum ama sabah daha iyi uyanmak istersen Yatarken yemek yeme (yatmadan 4 saat önce yemek yemeyi kes) Çoraplarını çıkar 8saat uyu Kalkınca müzik dizi felan izle
Bir amacın, hedefin olmalı. Al eline bir kağıt amacını, hedefini, hayallerini yaz. Ve gerçekleştirmek için çabala. Onun dışında kitap oku, eğlenceli müzikler dinle, sevdiklerinle vakit geçir. Bir gün al yanına arkadaşlarını gece geç saatlere kadar eğlen, dans edin mesela. İlla cluba gitmeye gerek yok evinizde bile yapabilirsiniz. Hayat güzel yaşamayı bilene.
Sadece mutlu olmak isteniyorsa bu çok kolay.. ama biz diğer insanlardan dahada mutlu olmak istiyoruz ki bu çok zor... çünkü biz onları olduklarından daha mutlu sanıyoruz... şöyle kafanı kaldırıp etrafına bir bak... kiminin borcu var, kimi işsiz, kiminin hastası var, kimi çaresiz,.. hepsi bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyor... şimdi sokaktan geçene sorsan bir çok kişi senin yerinde olmaya belkide can atar...
depresyonda olabilirsin ya da başlangıcında uyku aşırı önemli aklına gelebilcek her şeyi ama her şeyi ama her şeyi etkiler örnek vermiyorum kafanı meşgül et öyle uyu sana önerim
Sabah sabah seni tatli sesi ile uyandiracak birini bulmaya bak ozaman her sabah seni uyandirsin her sabah sana sabah uykusu kadar tatli olan bayan merhaba desin
En İyi Cevaplar