Şöyle ki Sivas'ta üniversitemin ilk yıllarında, okul arazinde en tepede bir yurtta kalıyorduk. Defalarca kurtların indiğini, domuzların önümüzden geçtiğine şahit oldum. Fakülteden yurda kısa bir yol vardı patikaydı ve ışık yoktu. Oradan defalarca tek başıma geçtim ama ne akla hizmet geçtim hala bilmem :D Aynı yolda arkadaşlarımızı defalarca domuz kovalamıştır mesela :D Benim memlekette Arhavi aslen, yazları oraya yazlığımıza gittiğimizde de geceleri zifiri karanlık olur evimizin etrafı. O zamanda küçüklükten beri dolaşırız oralarda, herhalde oradan kalma bir cesaret :D
Benim canım sıkkın iken dağdaki şato ya çıkarım hep. Ordan dünya yi izlerim ama oraya ulaşmak için dağdan geçiyorsun ışık falan yok. Başlarda korkardım ama artık öyle korkularım yok alıştım hem adrenalin güzel oluyor.
Tam nickimle uyumlu bir soru. Bıraksalar yaşarım bile öyle bir ortamda. Benden daha creepy bir varlık yoktur herhalde orada :D severim ben karanlığı ormanı sessizliği..
O dediğini ben spor niyetine yaptım zaten 😆 Amerika da tabiki 😆 911 i aradığında 10 dakikada yer birimleri ulaşamazsa ya da ulaşılamayacak konumdaysa ( hesaplıyor sistem) hava birimi gönderiyorlar (bir keresinde maruz kaldım anlatmayım 😆) gerçi onlarda sanki terörist yakalar gibi muamele yapıyorlar ama 😆 işe yarıyor 😆 biliyorsun acil durum hatlarını şebekesiz arayabiliyorsun.
En İyi Cevaplar