1. Sinirlandirilmamis gücünü baskalari uzerinde uyguluyarak onlari bagimli hale getirme
2. Herhangi birini maddi, entellektüel ya da duygusal olarak istismar etme
3. Fiziksel, cinsel, duygusal yollardan aci cektirme

Aslında fazlasıyla sakin, durgun ve maviyim...
https://i.hizliresim.com/A7EaDQ.gif
Bazı duyguların, hislerin, yaşananların veya yaşanmayanların biriktirdikleri çevresel diğer faktör ve etkenlerle birleştiğinde ani patlamalarda da bulunabiliyorum.
https://i.hizliresim.com/3LN0OO.gif
Ve sonuç olarak bu patlamaların yarattığı etki göreceli olarak karşımdaki kişiye yansıyor.
https://i.hizliresim.com/BPEYW9.gif
Özetle; içimde kapılarını kapalı tuttuğum bir sadistlik var. Yeri, zamanı ve kişisine göre de bu sadistliğin etkileri olabilir. Sorudaki üç seçenek içinde veya dışında...
İçimde bir SS subayı yatıyor.
Üniformam, çizmelerim, luger'im ve bir de kırbacım eksik sanırım...
Yatak dışında hiç işim olmaz acı ile.
Yatakta ise profil resmin bile yeterlidir,
Beni kudurtup hayvan gibi partnerime yumulmam için... Ama bu işler karşılıklı, işler...
İki taraf da buna onay verecek ki,
Bu durum ortaya çıksın/yaşansın...
Tek taraflı sadece tecavüz olur...
Mesajdan yürüyünce cevap vermiyorsun ama Hâtun :)
Hayvanlara eziyet edenler aklıma gelince son derece sadist oluyorum ama geçiyor 😕
Aynen katiliyorum. Bu durum farkli, hictahammulum yok o insanlara.
@oldhomemovie malesef hiç bir yaptırımı da yok.
Biz toplum olarak hayvanlara deger veren br yapiya sahip degiliz. Odaginda insan ozgurlugu olmayan bir ortamda hayvanlara iyi davranilmasini dusunmek de ne yazik ki saflik oluyor. Ger gun sokaklarda, yollarda ezilmis hayvanlari gormek o kadar zor ki. Avrupali aşmış iste bu konuda. Otobanlarda dahi hayvanlarin yola cikmasini engellemek icin çitler var. Deveye sormuslar neren egri diye, nerem dogru ki demis. 😑
@oldhomemovie aynen😞
@oldhomemovie avrupada otobani birak sokakta tek gezen hayvan yok hersey kontrol altinda
Aklımın uçtuğu anlarda bile sadist olamıyorum ama bir parça mazoşistlik var 😅
Cevap
30Cevap
Fiziksel hasarlar geçici duygusal hasarlar kalıcıdır. Vurmaktan çok duygusal yönden acı çektirmek bence çok zevkli bir şey
Örnek bir kişiyi alırsın çevresi tarafından çok iyi bilinen bir insandır onu kendine bağımlı hale getirirsin zamanla isteklerde bulunursun bu isteklerin boyutları giderek artar onu tamamen sömürür duyguları olmayan bir canlıya dönüştürürsün aslında zombi demek daha mantıklı geliyor çünkü artık düşünemiyor sadece hareket ediyor
sanırım ben sadist birisi degilim
pek mülayim bir adamım..
Ama sinirlendigim vakitler.. onların zayıf noktalarını kelimelerimle ezebilirim..
duygusal olarak
Türkiye'deki sadistlik anlayışı kola faça atıp jiletlemek ile sınırlı olduğu için über fantastik fikirlerin hepsi palavra olarak kalacaktır.
sadist biri değilim.. çok kızarsam birine şiddet uygulamak yerine sözlerimi kullanırım..
cinsel açıdan da karşı tarafın istemediği bişeyi yapmayı sevmem, istiyorsa da o zaman sadist olmam zaten ;)
Psikopata bağladığım zamanlar oluyor ara ara, sadist olmadım hiç..
Sanırım bir parça denge kaybı gerektiriyor..
Hayatımın farklı zaman dilimlerinde farklı şeyler yaptım.. Gençken mazoşist duygularla kendime zarar veriyordum, yirmiden sonrasında alayına çatıyordum. Şimdilerde kontrol sorunum yok,..
Halay çekerken verdiğim mutluluğu düşün..
Zeybek..
Bende erkeklerin şu tahta kaşıklarla oynadıkları oyunu pek severim:)
Var sende sadistlik..
onun kararı sende..
ricaa coffein
bu nasıl bişedir yha ilk kez burda duyuyorum :) diycem de şimdi hadi can9ım sende olucak millet
sadistlik nedir ablam :)
ha :) sen sadistmisin yani
sinirlandirilmamis gücünü. baskalari uzerinde uzerinde uygulayarak onlari bagimli hale getirmek. bundan zevkli. bir sey yok!
Ben sadece oyun oynarken sadistim. boyle ciddi ciddi diyorsan Allah korusun. işim olmaz ve öyle fantazilerle ugrasamam. insanım ben insan
Cinsellik seysini bilmemde annemden daha sadisti yok memelekette
1. Sinirlandirilmamis gücünü baskalari uzerinde uyguluyarak onlari bagimli hale getirme
Uysalim kedi gibiyim ama damarima basilirsa vahsilesebilirim
oyunlarda hile kullananlar icin turlu iskence yontemleri urettim aku
Cinsel bir durum değilde daha çok insanları bir ekiple yakalayıp ıssız bir yerd eişkence çektirip sinir olduğum insanların duygularını tek kelimemle kırabiliyorum. 30dan fazla yakaladığım kişi var ama hrpsi ban aönceden eziyet eden vuran ve dalga geçen kişilerdi
ben sadist değilim ama denk getirirsem çok fena işkence yapmak istediğim kişiler var yani.. katli vacip bunların
Bu konunun bu ülkede neden tabu oldugunj anlamis degilim. Sorulan gizli sorulardan cinsel anlamda ne kadar cahil oldugumuzu gorerek uzulenlerdenim.
Sadist değilim. Ben mazoşitim biraz yani kendi zararım kendime. Sol koluma bakacak olursak zaten açıkça jilet izlerini farkedebiliriz.
sadist değilim ancak birisine çok aşırı sinilenirsem ona karşı sadistçe şeyler düşünebilirim sanırım o da normal bir durum.
Yatakta çok sadistim :)
Gençlik yıllarımda da çavuşu tokatlardım :)
Seks dışında çok nadir.
üçüne de karşıyım teyze
şiddete karşıyım
tokatla beni neriman:D
zincir olsun
yeteri kadar yedim kırbaç
ver çoşkuyu
😆 sadist değilim sadece psikopatım 😆
Yani biri bni kizdirdgnda acimam
Çoğu konuda öyleyimdir.
Hic tabiki
O kim bilmiyorum ama iyi biri galiba 😀