Bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Bu ne kadar doğru?

10 aydır birlikte olduğum bir kızdan bahsedicem. İlişkiye başlarken hiç ciddi değildim öylesine zaman geçirmek,konuşmak için takılıyordum. hatta 2-3 ay ona karşı bir şey hissetmedim. Sonrasında güvenimi kıracak çok şey yaptı,gerek sanal alemde gerekse reelde. böyle 5-6 ay düzensizce devam eden bir ilişkim oldu. Çok kez pişman oldum ama vazgeçemedim,arkadaşlarım çok uyardı ''bağlanırsın vazgeçemezsin'' diye ama ciddiye almadım,zaten çok sürmesi mümkün değil diyip durdum. Şuan değiştiğini hissedebiliyorum eskisi gibi değil,her açıdan takip ediyorum,güvensizliğimi şuan üzerimden attım fakat yine de düşünüyorum acaba içi hala aynı mı ? Bana yaşattığı kötü günler için gerçekten pişman mı ? Yoksa sadece lafta mı öyle diyor.Beni çok sevdiğini ve vazgeçemediğini bilyorum. Onun hiç bir zaman güvenini kırmadım ve bana çok güveniyor.

Yaşı da 16 şuan ben çıkarken 15 falandı yaptığı hataları olgun olmamasıyla ilişkilendirebilir miyim ? Yani hep kafamı kurcalıyor bu sorular. Sizce ne yapmalıyım ? (Çok seviyorum)
Bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Bu ne kadar doğru?