Beni eder. Sıfır el araba istemek hakkımdır bakir olduğum için. Zaten, annem dul birisini bana almaz anne can olduğu için onu çiğneyemem. Oğluma dul birisiyle evlenmesini asla istemem. Zaten, benimle aynı zihniyette olacağından kendisi otomatik olarak istemeyecektir dul birisiyle evlenmeyi.
113 Yorumla- +1 yıl
Peki kizin olsa. Seninde onayinla biriyle evlense. Kocasi olse veya ayrilsalar. Yani dul kalsa. Sen o kizi evlendirmezsin dogru mu?
- +1 yıl
Yani soylediginle celistin simdi sen. Herkes senin mantiginla hareket ediyor olmus olsaydi kizin evde kalmisti gecmis olsun
- +1 yıl
Kadin ile erkek mutlak esit degildir zaten. Mutlak esit olsalardi Allah onlara da erkekte ki zekayi verirdi. Sen bir olayin detayina degil de sonucuna bakarsin ama kadin incigine boncuguna bakar detay ister. Ama bazi durumlarda da kadinlara yapilan haksizliklar mevcut. Mesela erkektir kizlarla gezer tozar kizdir anasinin dizinin dibinde oturur kalkmaz. Bu cok asiri yanlis bir algi mesela. Erkektir dedigin o erkekler her biri 4 5 kizla gezip tozmus olsa dunya da hicbir kiz bir erkekle gezmemis diyemezsin.
- +1 yıl
@Chuni_ bence de goruslere saygili olmak lazim. Her ne kadar bu goruse katilmiyor olsam da saygi herseyden once gelir. Arkadasin basina gelecek var benden soylemesi. Bu senin imtihanin artik @SavcıBey
- +1 yıl
Sen o yorumlari yaparken buyuk konustun zaten. Bu gunah isleyip tovbe ettikten sonra ayni gunahi tekrarlamak gibi bisey. Nasil olsa tovbe ederim Allah affeder diyip rahat takilip sonra tovbe etmek de abesti istigal
- +1 yıl
Ne kadar dininle alakasin bu beni ilgilendirmez ben sana gunah isledin demiyorum o verdigim bir ornekti
En İyi Cevaplar
+1 yılDul biri ile evlenemeyen erkek daha once sevgilisi olmuş bir kızla da evlenmemeli
22 Yorumla- +1 yıl
Iste bu kardesim bekledigime yakin gorus 👍
- +1 yıl
Tesekkurler.
Aslinda problem olmamali ama en dogrusu herkez kendine gore birini secmeli mesela benzer seyler yasamis olmali ki birbirini anlasinlar ve saygi gosterebilsinler. Ayni kaderi paylasan anca birbirini iyi anlar
012 Yorumla- +1 yıl
Dusunulunce mantikli gelebiliyor. Peki sana bise sorucam kendinin birebir aynindan olsa kendinle beraber yasaybilir misin?
- +1 yıl
Ama birebir aynin olamaz elbette vardir farkli yonleriniz
- +1 yıl
Demek ki senin birebir aynin degil.
- +1 yıl
Hakaretlerini kedine sakla super zeka. Iki onceki yorumumda sordugum soruya istinaden o yorumu yazdim. Aklin buna. basmiyorsa yorum yapma gereksizsin..
- +1 yıl
Ne kadar aklissin dimi kendine gore. Bak bakim eski yorumlarima neyden bahsediyorum. Soyle bir gozden gecir tekrar ondan sonra yazabilceksen yaz.
- +1 yıl
Adam olup olmamami sen sorgulayamazsin. Haddini bil
+1 yılÖnceki evliliğini sürdürememis boşanmış bir diğer evliliğinide sürdürememe riski var.
25 Yorumla- +1 yıl
bir bakima evet haklisin. Ama karsindaki insan eski eşinle ayni karaktere sahipse bu zaten. belli etmez mi kendini?
- +1 yıl
Dul kisiyi Uzun süre tanirsam ve iyi biriyse evlenmede bir mahsur görmem kişilik önemli
- +1 yıl
Peki ailene durumu nasil izah ediceksin? Yoksa gizler misin
- +1 yıl
Gizlemem asla. Onlarda tanıyıp severse sorun etmezler
- +1 yıl
Anladim gorusun icin tesekkurler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dul iyidir. Görmüş geçirmiş, tecrübeli, ateşli. Huyu da birazcık yumuşak olursa duldan iyisi yok derim.
16 Yorumla- +1 yıl
Peki ya senden eski kocasindan aldigi zevki alamazsa? Diye dusundun mu
- +1 yıl
Biraz asiri ama guzel :)
- +1 yıl
Ailene nasil izah edersin durumu? Sonuc olarak onlar seni buyutup o yasi getirdi dul kadinla mi evlendircekler
- +1 yıl
Ben kadında aradığımı bulmuşsam aileme laf bırakmam. Elbette bunu yumuşak bir dille anlatmaya çalışırım. Ne kadar anlarlarsa artık. Benim onlara hayrım evleneceğim kadını onların seçmesinde değil. Her gece o kadının koynuna ben gireceğim, onlar değil. O yüzden kadın benim gönlüme sinmişse onların bunu kabullenmekten başka çaresi yok.
+1 yılDul bi kadının eski yaşantısı eskide kalmıştır bende arıyorum dul bir bayan ismim mustafa telefonum 0534.212.75.24 yaşım 50 yeni emekli oldum çankırı şabanözünde kiralık ev tuttum burada yaşıyorum yeni bir yaşam kurmak istiyorum bende eşimden boşandım ilgilenen dul kadınlar varsa görüşebiliriz
00 YorumlaGaliba sizin oralarda dul kadınlar uzaylı muamelesi görüyor.
Dul erkeklere de değinseydin.013 Yorumla- +1 yıl
Toplumumuz da dul denince akla kadin gelir. Cunku dul kadin demek (kendim icin soylemiyorum) bakire olmayan ve iliski kedinlikle isteyen demektir. Siz dul erkek gordugunuz de boyle dusunup yaklasmiyorsunuz dimi?
- +1 yıl
Musluman ulkeyiz diyoruz ama ben hic muslumanlik goremiyorum. Haşa elestirmek gibi olmasin da. Yilbasini kutlariz biz. Yilbasinda cam agaci susleriz biz. Noel baba denen zirvaliga inaniriz cocuklarimizi inandiririz biz. Icki alkol kullaniriz biz. Dahasi da var tabi uzasin istemiyorum sarjim bitmek uzere
- +1 yıl
Starbukcs ile konun ne ilgisi var? Oraya gitmek onlarin bayramini kutlamak mi?
- +1 yıl
Kola fanta icen starbucks a gitmekten mi cekiniyor? Ayrica orda kazanan sadece yahudi mi? Senin insanin da orda calisiyor dimi kimse gitmezse kar yapmaz ve kapanir ordaki calisanlar issiz kalir. Surekli giden biri degilim hatta resmin cekildigi gun ilk defa gitmistim. Ulkemde yetismis uretilmis kahveyi icmek yahudilere mi ulkeme mi faydali? Onlar senin urettigin mali aliyor mu? Sen bugun kac ulkeye mal uretip satiyorsun? Kac kalem sayabilirsin bana pantolonu su ulkeye tisortu su ulkeye diye kac tane sayabilirsin? Konu siyasete dogru gidiyor buyur burdan yak
- +1 yıl
Valla isyanını cola fanta içenlere yap ben cola fanta içmiyorum.
He diyorsun ki Starbuck geldi ülkeye ekonomiye katkısı oluyor... öyle katkı olmaz olsun.
Önceden starbuck mı vardı? mc mi vardı? Burger king mi vardı? Resmen saçmalamışsın.
Ha bu arada... resminin nefede nasıl çekildiği ile ilgili değilim. Açıklama yapmana gerek yoktu. Her şey meydanda zaten. 😉 - +1 yıl
Sadece olaya orada calisan gozuyle bakarak yaniliyorsun iste. Benim calistigim is yeri gida fabrikasi. Hamburger ve sandvic ekmegi uretiyoruz ve mc donalds a satiyoruz. Simdi mc donalds larin hepsi kapatilsa. nolucak? En az 70 kisi issiz en az 140 bogaz ac ekmek bekliyor. Calisan herkes evli. Nerden doyurcan bu insanlarin karnini sen? Kabul etmek gerekirse yahudiler hristiyanlar islerinde cok basarililar. Sen turk yapimi bise alip kullanip memnun kaldin mi? Halamin biyerden duydugu cok yerinde bir sozu vardi soyledigi. Gavurun işi bizim dinimiz gibi. Bizim işimiz gavurun dini gibi. Bide su dinimizin gerekcelerini uygulayabilsek
- +1 yıl
Kabak aşı gibi oldu çok karıştırdın bir dakika. Yabancıların daha lanlı ve sistematik olmaları seni köle gibi çalıştırıp kazandıkları paralarla yaptıkların aklamaz.
Minik beynini biraz zorla da daha global bak olaya. Sen maağ derdindesin onlar ise anasını ağlattılar orta doğunun. Git şimdi ne b. ok içiyorsan iç. Biraz kafan çalışsa zaten burada onları övmezdin. Halkı Embesilleştiren zaten onlar. Neden başka ülkeler geri kalmıyor da islam ülkeleri geri kalıyor? Az düşünün ya bu kadar zor değil. Türkiyede tv lerde gösterilen programlar dünyanın başka hiç bir ülkesinde YOK. Sana bu kadarını söyleyeyim sadece. Sen de özenti olmuşsun çıkmışsın. - +1 yıl
@Chuni_ Ne zirvaliyorsun sen? Nickin bile ingilizceyken gelmis bana neyi savunuyorsun. Hic kimseye hakaret etmeye hakkin yok sen o ufak beynini bunu algilamaya odakla bence. Bugun kullandigin bilgisayarin isletim sistemi ne? Gerizekali misin sen yoksa? Brn onlari mi ovuyorum zannettin ahmak! Sabah sabah iyice dellendirdin beni kaybol git gozum gormesin lanetli. Ne anladigini bilmeden biseyler konusuyosun ahkam kesiyosun bana. Tv de neler yayinlaniyormus banane ben televizyon izlemiyorum bile. Sen izliyorsan devam et Embesillesmeye! Aklin olsaydi gavurlarin yaptiklarini kendine ders alip sen daha iyisini yapmaya calisirdin. Ama yok bir dk hazira konmak isine geliyo. Gavurun yaptigi bilgisayar da/telefonda gavurun yaptigi internette gavurun yaptigi web tarayici da gelmissin gavuru kotuluyorsun. Kabul et adamlar seni beni kullanarak isi goturuyor. Mal gibi de kullanilmaya devam ediyorsun! Ben gavurun yaptiklarin ovmuyorum ibret al da daha iyisini yap diyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 940 cevap paylaştı. Çocuğu yoksa olabilir belki aşık olmak lazım ancak öyle
03 Yorumla- +1 yıl
Soruda ki maksat kalbiniz mi beyniniz mi? Yani asik oldugunuz biri ne olursa olsun devam eder misiniz yoksa dul kalmis kaba tabirle birinin eskitmesiyle mi evlenicem mi dersiniz?
- +1 yıl
Neden cocuk senin icin problem. Cocugu babasinda kaliyorsa mesela sorun eder misin
+1 yılpeki sen dul erkekler hakkında ne düşünüyorsun kadınlara laf atarken akıllı ol aklını alırım senin aşağılamayın artık şu kadınları
12 Yorumla- +1 yıl
Ne sacmaliyosun sen! Benim sevdigim asik oldugum evlenmek istedigim kiz dul. Sevdigimi niye assagilayim !
- +1 yıl
o zaman sahip çık burada reklam yapma dul muş kızmış kadınmış diye kimseyi de yargılamayın...
+1 yılDul bir erkekle evlenmem kadina msjsus degil bu herseyi yadamis tadmis ayni heyecan hissedilmex
07 Yorumla- +1 yıl
Dul denince aklina nedense hemen cinsellik geliyor. Cinsel iliskilerde bir tarafin tecrubeli olmasi iyi bisey. Erkek biriyle iliskiye girse dogru kadin kocasiyla girdiyse yanlis mi oluyor. Sende boyle bir algi mi olustu
- +1 yıl
Cinsellik lafi agzimdan bile cikmadi evlenmenin heyecani ilk yenilen yemekler isteme merasimi bunlar hep heyecan anladin mi?
- +1 yıl
Ask da ayni sekilde o zaman. Sen daha once asik olmus birine asik olur musun? O heycani yasamis olucak sonuc olarak. Hatta ilk asklar unutulmazdir sen bunu kabullenebilcek misin?
- +1 yıl
Ayni sey degil
- +1 yıl
Gayet de ayni sey. Ilk askini unutabildin mi?
- +1 yıl
Ev3t
- +1 yıl
Bu kendini kandirmak farkindasin dmi. Sordugum da bile hatirladin cunku. Kimse ilk askini unutamaz cunku o ilktir aski tanidigin ilk insandir herseyden farklidir.
+1 yılİşte bu yüzden dul kelimesinden nefret ediyorum, vebalı gibi davranıyorsunuz öyle insanlara.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben dusunelerinizi sordum. Vebali gozuyle bakmadim. Hatta benim evlenip bosanmis hatta 1 de cocugu olan (dul) sevdigim var. Yani vebali gozuyle bakmiyorum
- +1 yıl
Ben de genel olarak konuştum.
- +1 yıl
Hayir iste geneli oyle degil. Hatta sana cok ciddi bir gercekten bahsediyim. Dul bir kadin disarda ki genel olarka erkeklerin gozunde cinsel iliski icin ideal anlamina gelir. Yani dul sonucta bakire degil daha once iliski yasayip o tecrubeyi tatmis birisi. Ve kesinlikle iliski istiyor gozuyle bakarlar. Bahsettigim sevdigim kiza da aynisi oldu biri uzak akrabasi olmak uzere 2 3 kisi iliski icin konustu. Ben engel oldum tabi ama erkek milletinin genelinin akli uckurunda NE YAZIK KI!
+1 yılDul mu? Bekar diye geçiyor dul denilen bir tabir günümüzde yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Dul yani daha once evliligi olmus ve bitmis kadinlar icin gecerli. Soru da evlenmis ve bosanmis diye uzatmadan dul demek daha mantikli geldi. Cunku dul denince akla ilk gelen sey evlenip bosanmis kadin dir.
Ön yargı oluşur illaki.
08 Yorumla- +1 yıl
Nasil bir onyargi bu? Acaba eski kocasina doner gibi mi
- +1 yıl
Onyargiyi gectin diyelim. Uzun bir sure gorustunuz artik herseyinden eminsin. Yine de olur deyip evlenir misin?
- +1 yıl
Bence de buyuk konusma :) Yüce Rabbim oyle bir yaratmis ki kainatı. Kim kime kem gozle bakip assagiliyorsa Allahim da ona baska biyerden ayni sekilde kem gozle bakilmayi hak ettiriyor. Kimsenin ahı kimsede kalmiyor
- +1 yıl
Herseyin hayirlisini istemek lazim hayirlisi neyse o olsun kardesim :) dul olucaksa dul olsun ecnebi olucaksa ecnebi olsun turk kurt alevi laz cerkez sunni ne olursa olsun hayirlisi olsun :) gorusun icin tesekkurler
+1 yıldul nedir ya :/ o tabir çoktan kalktı aslında
04 Yorumla- +1 yıl
Gormemisim gorusunu kusura bakma :) dul tabirinin kalktiginin farkindayim soruda ki dul kelimesi evlenmis bosanmis. bireyden bahsetmek amaciyla var. Uzatmak istemedem herkesin aklinda dogrudan uyandiranilecegi kestirme anlatimi tercih ettim :)
- +1 yıl
anladım ama dul bence çok çirkin evlenmiş boşanmış denilinmesini tercih ederim :/
- +1 yıl
Evet tabi ki kaba bir soylem ama sorularda en kestirme nasil ifade ederim diye ugrasiyorum :) bu arada, arada kayniyorsun ya :) usttekiler sacma sapan seyler yazip canimi sıkıyor cevap atip asagiyi unutuyorum :)
- +1 yıl
sorun değil ://
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok Hojjdur ama banane
00 Yorumla
+1 yılBizim de dul kalmayacagimiz nerden belli?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan oğlu hersey yaşar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal insan
02 Yorumla- +1 yıl
Tm.
- +1 yıl
Ok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocasi öldüyse?
01 Yorumla- +1 yıl
Yine dul kalmis oluyor. Sonuc olarak kadin eski kocasiyla ya da vefa etmis kocasiyla yasamini surdurmuyor.
+1 yılKız durur dul durmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani
Düşüncem yok
01 Yorumla- +1 yıl
Sende kiz oldugundan olabilir bu. Sana da soyle sorayim o zaman dul kalsan sevdigin erkegin ve ailesinin sana karsi nasil yaklasmasi hosuna gider?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar