Evet "doğal" diyoruz çünkü öyle. Makyaj yapınca sahtekâr, dolandırıcı oluyoruz, evlenmeden önce mutlaka kızı hortumla iyice yıka, gibi iğrenç cümleler kuruluyor hakkımızda. En doğal halimizle, yaratıldığımız gibi oluyoruz, bu defa da iğrenç, erkek gibi, Harun abi, oluyoruz. Siz ne biçim ikiyüzlülersiniz ya. Size ne, kadın ya da erkek isteyen kılını alır, isteyen almaz. Kimse kimseye güzellik borçlu değil. Bunu da o kas kafanıza sokun.
Doğal demek harun abi olmak demek değil. Estetiksiz olmak abartı makyajlı olmamak demek. Saçların boyasız olması demek. Bu doğallık değil düpedüz pislik yani dinen bile uzatmak günah. Çok makyaj da güzellik değil hortumla değil rotesle yıkasınlar belki hoşuna gider😂
Yazık, kadına düşman bir kadın. Bugün bu ataerkil yapıyı desteklediğin için bir gün çok pişman olursun. Eteğime, başörtüme laf attılar, diye hiç ağlama öyle bir olay olursa. Kendi iplerini ataerkil düzene teslim eden sensin çünkü. (A) kılsız bir kadın ve kukla olmaya devam et. Ayrıca Kuran'da kılları uzatmanın günah olduğuna dair tek bir delil bile yok. Kendi safsatanı desteklemek için dine bir yerlerinden uydurduklarını katma. Terbiyesiz kadın.
Burda kadına düşmanlık yapmamış farkındaysan görüşün farklı da olabilir saygı duyacaksın. Pisliği savunmak özgürlüğü savunmak değil burda kıllı kadınlara laf söyleyenleri kadın düşmanı ilan etmişsin ama kıllı bir erkek görsen iğrenç diye anırırsın gerçekten ap tal feminist dedikleri sensin. Ayrıca islamda arpa boyunu geçmemesi gerekiyor tüylerin ama sen ne anlarsın çakma feminist seni. Çok saçma konuşmuşsun rezil olmuşsun haberin yok. Asıl senin görüşüne katılmayanlara da sen düşman olmuşsun yazık kadını erkeği ayrıştırmayı da bırak ezik seni.
Artık hiçbir şey düşünmüyorum , kimse almak zorunda değil ancak öyle bir dayatma var. Hormona bozuklukları vs olabilir ve sokaktakilerin bakışlarından rahatsız oldupu için almaya başlar sürekli çıkar çıkar ve onlarla uğraşmakta artık çıkamaz hale gelir / getirirler... şort vs giyen bacaklarını alırsa çok daha iyi görünebilir veya koltuk altı ancak kolları almayı gereksiz buluyorum
türk kadınlarının vücut kıllarına olan soykırımı yüzünden etrafta hafif kaytan bıyıklı kız görsek 'oha yani, çüş' oluyoruz aslında kimse kıl almasa, frida kahlo gibi tunç döneminde yaşıyoruz gibi takılsa herkes hiç bir problem kalmaz bence.
Çoğunluk ne yapıyor ise normal olan o gözükür. Diğer kadınlar kıllarını kesiyor. Ama bir kadın çıkıp ben kesmiyorum diyor. Kesmessen kesme ama hiç bir erkek seni bu şekilde kabul etmek zorunda da değil.
Haksız olduğu için beni de engellemiş bir de fake hesap açıp hukuk okuyorum yazmış haberi yok ki profilime bakmamış Başkent Hukuk son senemdeyim beklerim ☺️
En İyi Cevaplar