Kız arkadaşım beni aldatıyor mu?

Arkadaşlar merhaba.Kız arkadaşımla 4 yıldır birlikteyiz..2 yıldır başka bir şehirde müzik öğretmeni.Akşamları dışarı çıkmasına bir türlü engelleyemedim.Tek yaşıyor sıkılıyorum bahanesiyle canlı müziklere felan gidiyor.Ve gittiği arkadaşlarının sevgilisi felanda yok çok rahat ve her istediklerini yapabiliyorlar.Geçen face hesabında birisi durmadan paylaştıklarını beğeniyor.Girdim baktım çocuk canlı müzik yapıyor.Ve müzik bölümü öğrencisiymiş.Sordum benim kıza kim bu nereden ekledin diye.Bağlama lazım olunca yardımcı olucak, öğrenci dedi.Bana yalan söylediğini biliyorum.Çocuk 21 yaşında ondan mı kıskanıyorsun beni diyerek vicdanını rahatlatmak istiyor.Ben aralarında birşey oldu demiyorum ama bu kadar rahat bir kız olması beni çok rahatsız ediyor.Sindiremiyorum.Yardımcı olun bu kız beni kandırıyormu ? Zaten 2 kere yalanını yakaladım.Evdeyim diyip dışarda gezerken.Lütfen görüşlerinize ihtiyacım var.Bu olayı nasıl aydınlığa kavuşturabilirim ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bhsettiğim erkekle kız arkadaşımın kuzeni gibi face den konuştum :( çocukla canlı müzik ortamında tanışmışlar.Okey oynamaya bile gitmişle.Ama çocuk iyi bir arkadaş felan diyor ama beni evde uyuyorum diye kandırdığı zamanlar dışarda okey oynayıp sohbet ediyorlarmış.ne yapıcam bilmiyorum deliye döndüm.Yarın yanına gidiyorum açtırıcam faceden kendi ağzından okutucam ağzını burnunu kırıp ilişkiyi bitirip gelicem :(
Kız arkadaşım beni aldatıyor mu?