AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
berberciye istedigim saç stilini anlatmak çok zorr en kötü olayar bu :D
Çok sıkıntılı bu duğum ve kötü bir an +1
kalbimi başkasının kontrol ettiğini farkettiğim andı. ama geçti
Üniversitedeyken kantin kapısında yüksek sesle küfür ettikten sonra iki kızın benden yol istemesi :) Çok utanmış rezil olmuştum. Birde kalabalık bir ortamda bir kızın kalçalarımı avuçlayıp beni taciz etmesi olmuştu :)
sevgilimle otururkn anszn telefonu calmıştı arayan bı kızdı ben delı olmustm sınırdn
Başıma en kötü olay Cuma Günü 09,45 de gelecek ...
neden :D
öyle dediler :)
kim dedi ?
bi kere 20 gün tuvalete çıkamamıştım. ondan sonra vücüdu yönetenin beyin değilde g.t olduğunu anladım.
Şu an düşündüm de aklıma bir şey gelmedi ne ekşınsız hayat yaşıyorum ben ya.
yaşayanlarda halinden pek memnun şeyler anlatmamışlar
aa bu balon nerden geldi yaw
bi kez südyen giymeyi unutmustum eyildiğimde açıldı çok utandım herkez bakınca
Kötü bir durummuş ... Çok geçmiş olsun da insan sğütyen giymeyi nasıl unutur ki :) şaşaşkın
ammannn diyimm...
geçmiş olsun.
Aceleyle evden çıkmıştım
bayram etmiştir gözleri
:) ergenliğe ilk adım attığım zamanlarda erkek arkadaşımın çantamdaki özel eşyamı görmesiydi :)
ne vardı çantanda
tahmin yetenegin olaydı iyiydi kız acıkca ergenliğin yeni adımları demiş ne olabilir ped tabiki :D
:D
:D kızklar enden çekinir ki ne var bunda
sahi ya bende bunu ögrenmek istiyorum. kızlar ped kullandklarndan neden utanırlar ?
bilmiyoruz :D
Kiraladığımız arabayı rent a car a teslim etmeye giderken, kaza yaptıımız gün. 1 ölü 1 ağır yaralı.
kötü olmuş, geçmiş olsun.
tlfnumu düşürmüştüm dolmuşa yetişcem derken dolmuşa binip bir kaç durak gttikten sonra farkına varıp inip maraton koşup tlfnumu bulmuştum
:D :D kahkaha attım çünkü banada oldu bank ın üstünde unutup otobsle 2 durak git maratonla geri dön allahtan çimlerin üstüne düşmüş ben ayaga kalkınca :D
Bi kız vardı çok güzeldi bana bakıp duruyodu sürekli sonra gittim kıza teklif edecem ama ne tanıyorum kızı nede ismini biliyorum sonra gittim yanına teklif ettim güldü sadece ama ben görmüyorum dedi bende tamam fark etmez dedim sonra kız ağlamaya başladı nedn ağlıyosun dedim özür dilerim dedi gitti giderken asansörün kapısna saçları sıkıştı sonra kızın kafasını asansörün içinde vücudunu dışında bulmuşlar harbi orda acayip vicdan azabı yaşamıştım sanki ben yapmışım gibi hissetmiştim.
uyanmış olsan gerek sonra.
:))
nasıl bir hayal bu .fazla SONDURAK izleme
Sesli güldüm, daha geçen gün sandalyeyi kırdım yeni sandalye almak zorunda kaldım, senin yüzünden yine kırılacaktı.
Tevecühünüz :)
disimin agrımasıı oyle bir acı verıo ki sekılden sekılle gırıo yzum
Ricky Martin'in gay olduğunu açıklaması. bir umudum vardı la en azından...
Küçükken Camii'De namaz kılarken yaz ayında şortumun tamamen aşşağı çekilmesi oldu.O zamanlar çok kızdım ama şimdi gülüyorum.
çok rezil olduğum ben ilk okul 8. sınıfta kızlarla sınıfta koşarken arkadaşımın beni itmesiyle bir erkek arkadaşımla dudaktan öpüştük ama yanlışlıkla oldu :) ve acayip rezil ve utanç verici bişi
öpmeseydin
<arkamdaydı çoçuk ani den oldu ee tabi öpüşecek halim yok uzun uzun hemen lavaboya gittim
??????????????????????? benim başımada ona yakın bişey geldi ama az utanç vericiydi
düşerken nasıl başardınız o işi...inanılmaz örümcek adam gibisiniz
aniden oldu meraklı değilim öpüşmeye .
çok derin yerden vurdun yaa :) bir kere işyerindeki tuvalette gaz çıkartmıştım kmse yok diye bir çıktım kızlar aynada saçını yapıyolar :D:D allahtan çıktım ordann :D:D
wc de baska ne yapılırkı? ya sıccan ya ossurcan :D
pantolonun fermuarını açık unutup metroya binip taaa ostimden kızılaya kadar gidip tuvalete gidinceye kadar farkemem ve milletin bana dik dik neden bakıyor diye düşünmem ahhhh hala unutamıyorum
donmadımı şeyin nasıl penis varmış sende la
hacı ben farkında değilim pantolonun fermuarının o ttuğumuz yeri kopmuş haliyle aradaki dişlere takılan kilitte gitmiş kendisi açılmış don giyip geziyoz yani niye donsun :D bindim metroya bütün gözler bende bakıyolar dedim niye bakıyo bu kızlar acaba çok mu hoşlandılar naaptılar indim metrodan 3-5 tane kız olan bir grup bakıp eliyle işaret edip haha haha gülüyo neye gülüyolar falan derken tuvalete gittim fermuarı indireyim dedim ana bir baktım fermuar yok
sanrısam dünyaya gelmiş olmam... bu bedende bir bir hapishane gibi..
Bugün dişimin çekilmesi :(
geçmiş olsun :) o dişçi koltuğu faciasını bilirim ben:DDD
Teşekkür ederim :) Evet tam bir facia oluyor gerçekten o koltuğa oturunca :D
Kuzenimden bacak arama tekme atmasını istemiştim :D
o nasıl bir fantazidir :D :D: D
Hayattan ve tetristen ogrendigimiz asıl sonuc;eninde sonunda uyan parca gelecek yeter ki geldiginde telas yapma
en rezil olduğum genelevde organımın heyecandan ayağa kalkmadığı andı henüz 19 yaşındaydım .. hayatımda ilk ve son rezil oluşumdu... :((( :=))
uyku sersemiyken sabahın köründe kandırılmıştım. eğer o an ertelemeseydim çok kötü şeyler olabilirdi :D neyseki erken farkettim
Neyi erteledin anlamadım
okul çıkışına geliyim demişti
tacüvüzlüğemi uğriyacektin
belki
Sınıf arkadaşımı bıçakladım ve hala vicdan azabı yaşıyorum:(
neden peki
amanıınnn booo
kendi istedi :) ne bilim çocukluk gençlik yılları işte, insan herşeyi yapabiliyormuş meğer o yıllarda.
moskovada taksicinin bagajında unuttum valizimi bastı gitti adam, 10 saat sonra buldum valizi şans eseri
of aynısını ben yaşadım burda venedikte:) allahtan taksici anlayınca geri getirmiş beni bıraktıgı yere:)
hadi ya başından aşağı kaynar su dökülmüş gibi oluyo dimi :)
Şantaja uğramıştım çok kötüydü buradan bütün kızlara tavsiyem erkeklerin eline koz vermeyin
batak mı oynuyoz kız pauaha
kesin videonu çekmiştir .. fırsat veren sizisiiniz :)
böyle bir soruyla 2 yılık terapiyi uçurdun sağol:(:(:(
Gitti milyarlık terapi...
ghjilşfgijşigh özür dilerim :((
ne yaşadınki
8. sınıfta kapının önünde duruyodum arkamdan bir çocuk hızla koşuyodu koşarken benide yere serdi rezil oldum resmen :D :D
ailemin bir erkek arkadsmn olduğunu öğrenmesi :d :d
kötü bişi yhaa
evet yaaa:D
Üniversite sınavında bayılıp sınava girememek mesela
En kotu ezik halim 12 yasindayken tryeden fransaya goctugumuzde okula basladigimda hic kimsenin ne dedigini anlamadigim ve herkesin bana aciyarak bakmalari unutamiyorum
sevdiğim insanın vefati dünyanın yalan olduğunu anladım o zaman
kız arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyor ve devamlı gözleri benim üzerimde ..acaba aramızda güven sorunumu var ?
Sevdigim yani hoslandigim oglanin önünden havali havali gecerken yere düsmüsdüm bana arkadaslariyla gülmuslerrdi :( cook rezil olmusdum . Ama o olay sayesinde tanisdik veşu anberaberiz :)
3,5-4 yaşımdayken merdivenden düşmüştüm. Bana gülmüşlerdi çok rezil olmuştum.
Anneme anne diyen , babamın en yakın dostu olan ve abi dediğim kişinin beni taciz etmesi.
Şeresiz Dolu be canım
Aynen öyle.
oo geçmiş oslun
taciz mi tecavüz mü?
ağlayarak bana koşar elindeki hamilelik testini gösterir ve pozitiftir. işte en kötü yaşadığım an.
oldummu ?
Evimizde yangın çıkması
geçmiş olsun :) çok fazla hasar verdimi yoksa ufak çaplımıydı :D
Verdi verdi tüm yazlık kıyafetlerim yandı kül oldu..
geçmiş olsun
geçmiş olsun.
cami megafonundan arkadaşla dalga geçmiştim sonrasında görevli bir kovaladı beni çıplak ayaklarla sokakta koşmaya başlamıştım.Bazı arkadaşlarda namaz kılma taklidi yapmıştı:d (10 yıl önce)
basima gelen en gotu sey ooooooooydu cok sukur simdi yok hayatimda
o kim oooo
unuttdum hatirlamiyorum...
taksimin ortasında bağırmıştım bir keresinde israil filistin mitinginde galeyana gelmiştim bütün kalabalık bana yönelmişti o anki duyguyu anlatamam
Hayatın gerçeklerini görmem meğersem herşey kolay da değilmiş güllük gülistanlıkta
o eksileyenlerin zoruna gitti heralde
Sende soru sormuşsun papatyacikkk :) Benm anlatacak birşeyşim yok ama herkesinkini özenle okudum :D
sende soru sormuşsun derken :DDD
Başarılıııı ;)
tam istekli olunduğu anda prezervatif takmak zorunda olmak
milletin derdine bak
kız arkadaşım olacak pisliğin, dostum dediğim şerefsizle beni aldatmaları ve bunu en son öğrenenin ben olmam. başıma gelen en kötü olaydı diyebilirim.
Aklimin herseyi bildigi o gun benim en kotu gunumdur.
6. sınıftayken bayan öğretmenime cinsellik teklif ettim 3 yıl boyunca çok utanarak gezdim okulda kadını görünce yolumu değiştiriyodum
wayyy...
kalabalığın işinde süteynim açılmıştı,tişörtüm vardı üstümde ...4 tane olmuştu m.m.lerim...Çok utandım o an..
ah bu kızlar ... hiç dikkaet etmyiorsunuz kendinizew
oo iste bu kötü :D birimi açtı kopcasımı koptu ne oldu? geçmiş olsun bu arada...
biz ikisini bulamıyoruz sende dört tane varmış. ikisini bize versene :)
küçükken sümüğümü yiyomuşum babaannem görmüş tokat atmış rezilliğee gellll
hahahfdslkgşdfgj
ne pissin kız sen :D
sevgilime atacağım özel fotografı yaanlıskla sınıf grubuna atmam
Geceleri üstüme 3 harflilerin gelmesiydi ama çok şükür geçti şimdi
eski sevgilimden ayrıldım şehri terkettim okulu bıraktım 4 yılımı sildim.0 dan başladım
hayır hayır hayırrrr 4 yıl silinirmi be kardeşim zor olmadımı ?
oldu.ama yaptım.
hayırlısı be glüm
o ne la :d hayırlısı be güülüm falan.. hayır a inanmiyom ben .
1 ay önce isal oldum okuldan camiye yetişene kadar hep kaçmıştı dona çok kötü olmuştum sinirden ölmüştüm :(
kuzenime araba çarpmıştı ölümden döndü onda çok korkmuştum
bugün saaat 12.56 gibi sevgilimden ayrıldım mutsuzum sinirliyim yolda gelirkende kafama kuş pisledi ve rezil oldum...
desene yeni bir sevgilin olacak :)
ne gibi?
EŞİMİN İKİNCİ TELEFONUMU YAKALAMIS OLMASI=((((((((((((((((((
:D
hhahahah :D naptı sonra D:
fena olmuş :D
iyi olmuş :D
ooohh ne güzel işte:D
bişi olmaz üzülme
ooooooooooooooooh çok güzel olmuşş
eşinin bide yaa adam ne saklamış :)
KRALEX'in Fenerbahceden ayrilmasi
Hala cok üzgünüm... :(
Kız arkadaşımla sevişirken annesine basıldık.yazık ya kadına gözümün önünden gitmiyor hala
hafıza kaybı+geçici körlük
gecmis olsun.
hafiza kaybi nasil oluyor? neler hissettin yani bu sure.icinde
hatırlamıyorum ki :D
bayılmışsın gibi bir şey
geçmiş olsun