başınıza gelen ve '' en kötü olay '' olarak adlandırabileceğiniz şey neydi? konu kısıtlamıyorum :D her türlü şey olabilir. çok korktuğunuz , çok sinirlendiğiniz ya da çok rezil olduğunuz..
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yıl12.11.2009'da kaleme alınmış bir yazı olaylar tamamen gerçektir.
Dün bir doğum gününe davet edilmiştim ve bugün gidecektim. Sabah kalktım hazırlanıp işe gittim. İş çıkışı hediyesini alıp, o arkadaşımla taksimde buluştuk. Sadece ben vardım arkadaşlarından, kimse yoktu ortada. Niye kimse yok diye merak etmeye başladım. Arkadaşım hiç konuşmuyor hep susuyordu.
Bizim çocuklar nerde demeye kalktım ama suskunluğu beni de bastırdı bende sustum kaldım öyle. Hatta acaba sadece beni mi davet etti diye bile düşündüm ama sanırım kimseyi davet etmemişti. Hatırlarlar diye düşünmüştü herhalde. Neyse sonra İstiklal’den Tünel’e doğru etrafı seyrederek yol aldık. Tünel’e geldiğimizde oradaki vitamin shoplardan arkadaşıma ve kendime birer dilim ananas aldım. Geri dönüp bir kafeye takıldık ve biraz oturduktan sonra bir pasta istedik adettendir her doğum gününde bir tane kesilir ve mumlara üflenir. Bizde öyle yapalım dedik kendimizce. Pasta geldiğinde mum falan yoktu “ olsun be ‘’ dedik ve bir köşesinden yemeğe başladık. Pastayı yarım etmiştik nerdeyse ama anlamadığım bazı şeyler vardı: Niçin arkadaşımın doğum gününde benden başka kimse yoktu ve niçin masada sadece bir tane çatal vardı. Biraz daha bunun üzerine düşünmeye başlayınca ve dikkatlice kritik edince, durumu anladım. Anladım ki; bu doğum günü benimdi ve kimse yoktu. Artık kimsenin olmasına gerek de yoktu.55 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani sen tekmiydin? Arkadaşım dediğin kişi yokmuydu? son cümlende şizofrenik bir tanım mı sezdim yoksa yanlış mı anlamışım :S
- +1 yıl
çok uzun okudum azmettim ama çok kötü
- +1 yıl
Pekbişirin; aynen yazının sonunda şizofrenik bir olay sezgin doğrudur. Anlayanlar anlamayana anlatsın
En İyi Cevaplar
Sene 2007, bir kaç kişi ile tartışıyorum haklı olduğum zaman Allah biliyor :) kimse ağzımı kapatamaz neyse bunlar bende karşılık veriyorum diye zıplayamadı ocağa takılan çocuklardı yanlarında kocaman bir adam geldi bana bağırdı filan sonra baktım bunlar 20 kişi olacak iyi akşam tekrar görüşürüz o zaman şimdi kalabalıksınız bir yerleriniz kalktı hesabı konuştum sonra tam gidiyordum ki o söylediğim adam ana, avrat kaymaya başladı birde üstüne kalabalıktan cesaret alan liseliler dalmak için koşuyor bana doğru, artık yapacak bir şey yok dedim ve cebimden bıçağı çıkartmam ile öndeki iki kişinin suratına sallamam bir oldu bunların hepsi dağıldı korkudan o adamın küfür etmese belki yapmayacaktım ama kontrolden çıktım zaten adamda kaçacaktı ama fırsat vermedim zayıfım ve çok hızlı koştum bunu yakalamamla arkadan baldırlarını deşmem bir oldu ve adamda devlet memuru çıktı sonra haber medyada filan duyuldu diye içeriye atmışlardı, adam küfür etti ama hala sakat, bir yandan üzülüyorum bir yandan küfür etti diye düşünüyorum, bir yerde de yapmam gerekiyordu diyorum, çünkü o kadar kalabalıktan dayak yemeyi göze alamazdım.
12 Yorumla- +1 yıl
saka mi?
+1 yılo gün moralim çok bozuktu ve bakımsızdım, kısacası kendimi iyi hissetmiyordum.Düşünün o halde annemlerin zorlamasıyla düğüne gittim, biraz gerilerde yer bulabildik. Ben biraz çevremdekilerle konuşup sahneyi seyretmeye koyuldum. Tam karşımda bir anne- oğul oturuyor, anne oğlunu kestiğimi düşünüp, oğluna git konuş diye baskı yapıyo. Oğlan olmaz diye diretiyo. tabi ben anlayınca kötü kötü bakmaya başladım. Sonra bu oğlan kalktı, ben takmamaya çalışıyorum ama elde değil, o sırada babamın bir arkadaşı ailecek masamıza oturdular ve çok yakışıklı oğulları var. Neyse ben orada gerildim resmen. bir yandanda kızıyorum- o gün bakımsızım ya- oğlan bemi çirkin buldu, ondan olmaz diye diretiyor diyorum, hoş umrumda bile değil ya guru yaptım bende biraz. Sonra abisi geldi oğlanın, tam karlımda ayakta konuşmaya başladılar, kalktım lavaboya gidecem, ya peşimden gelirse diye korktum, hemen geri otursam masadakiler tip tip bakacak, neyse lavaboya doğru yöneldim, çıkşta kimi göreyim? masamızdaki yakışıklı oğlanı, bana bakıyor ve gülümsüyor, o ara ne düşündüysem görmezlikten gelip, geçip gittim çocuğun arkasından. öbür oğlan hala tip tip bakıyor. sonra hiç sormayın, yerime geçerken ayağım şu kurdelerle süslenmiş sandalyelerden birine takıldı düştüm. ama ne düşüş Allahım! Rezil oldum kısacası rezil!
93 Yorumla- +1 yıl
kurdelaya bastım düştüm desen daha makbulmuş bacım hayatını okumak zorunda bıraktın bizi :D
- +1 yıl
çok sarsmış beni, bir almışım klavyeyi elimee :D sonuç ortada
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. arkadaşımın evinde tezgahta poşette yufka köy ekmeği görünce -ki bayılırım- hemen aldım yiyerek arkadaşımın yanına gittim. elimde koca bir yufka ekmek bayıla bayıla ona gösteriyorum. onların gülmekten karınlarına ağrı girene kadar ben ekmeğin yarısını yedim herhalde :((
ekmeği benden önce evin köpeği almış yemeye başlamış yerlerde sürükleyince arkadaşım da almış tezgahın üzerinde duran çöp poşetine koymuş :(((((8845 Yorumla- +1 yıl
igşhjiklasşldklşa afiyet olsuuunnn <33
- +1 yıl
ıııı işte bu kötüydü :D :S
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
78Cevap
Lise zamanları. Otobüslerin iniş kapıları merdivenli olan modelleri vardır herkes bilir, o model bir otobüs ile eve dönüyordum. Merdivenlere paspas koymuşlar ama paspas büyük olduğundan basamagın dışına taşmış ve boşta duruyor bir kısmı. Ben inerken altında destek oldugu düşüncesiyle o boş kısmına bastım paspasın ve hafif yuvarlanarak duragın içine düştüm. Yerde yatarken kafamı kaldırıp otobüse baktıgımda bir sürü kafa bana bakarak kahkaha atıyordu. Hiç unutmam çok utanç vericiydi ama bende gülmüştüm :D
20 Yorumla8. sınıfa giderken bizim kız soyunma odasıyla erkeğin tabelaları deiştirmişler erkenden cıkım daldım direk üstümü deistircem nerden bilim ben tabela deiştini :D daldım giyindim tam cıkcam ses geldi kız sesi dedim mk erkek soyunma odası değilmi 3 buçuk atıyorum tabi o sırada biri dedi kızlar tabela deişmiş erkeklere giriodum nerdeyse die öyle herkesin cıkmasını bekledim falan baya stres olmuştum tabi tam çıkarken malın biri hala tam giyinmemiş ayakkabısını almak için çantasına yönelmesinmi utanç seviyesi tavanlarda kız yarı cıplak bagırıyo vınn hemen kactım napcam :D baya kötüydü tüm okul sapık die bakıodu bna neyseki son seneydi :D
32 Yorumla- +1 yıl
ahahha :D kötü olmuş
Peşimi bırakmayan bir çocuk vardı. Cafede karşılastik utanmadan yanıma oturup kahvemi içip beni tehtid ediyordu benim olacaksın diye kollarımi sıkıyor ve canım aciyordu. Gizlice anneme mesaj atıp beni burdan al dedim annem geldi cafeye birbirine kattı oglan kıpkırmızı oldu cafedekiler zor ayiriyorlardi. Kurtulmam zor olmuştu bir yandan cafedekilere rezil oldum bir yandan en kötü olayımdi
41 Yorumla
+1 yılAnlatayım :) Bir akşam karanlık bastırmıştı yani bayağı karanlıktı,babaannem gelmiş balkona gitmiş ben görmedim gittiğini,bende nette cinler ve ruhani varlıkların yazısını okuyordum ışığıda kapatmıştım pc'nin ışığı vardı sadece :(
Annemler mutfakta yemek yiyorlar,öylede dalmışım yazıyı okumaya,bi baktım biri beni öpmeye çalışıyor,akli dengemi atıcaktım nerdeyse :D
Bi bağırdım 3 harfiler geldi sandım :D Megerse babaanemmiş,o karanlıkta ve sessiz öpülürmü insan ya :S Babam annem koşarak geldiler,ağlama krizine girdim yaa :(24 Yorumla- +1 yıl
ne korkak karısın la sen :D
Hala anılardan kalma görüntüleri aklımda...
Lisede hoşladıgım bir kız vardı okulda merdivenlerden yukarı çıkıyordum oda aşagıya indiğini gördüm yani bana doğru geliyordu , benim yanıma gelceğini zannederek merhaba dedim ve kollarımı açtım meger arkamdaki sınıfta yanında oturan kıza dogru gidiyormuş , benim yanımdan geçti arkaya gitti kız arkadaşının yanına , sınıftaki erkek arkadaşlarım geldi bana gülüyorlar aman allahım yerin dibine girdim.
Ben hayatımda bu kadar rezil olduğumu hatırlamam.. zaten ondan sonra kızlarla konuşmaya ara verdim bir süre , baya bir sene unutamadım bu hadiseyi okul bittikten sonrada aklımda kaldı.10 Yorumla26/03/0213 TSİ 21:00 . Nargile hazırlanır.Kömürler ocağa simetrik şekilde yerleştirilir.Ocak ateşlenir. Uzun süre kullanılmadıgından iyice kontrol edilir.
Herşey tamamdır.
Tam odadaki tütünü almaya giderken bir ses "otur biraz maç izle zaten közün olması 10-15 dakıkanı alır" der.
İçimdeki ses mantıgımlada örtüşür.
Maç izlemek için oturulur.
Arda korner çizgisine kadar iner içeri ortalar ama kimse dokunamaz.
O sinirle odaya tütün almaya gidilir.
Son 2 içimlik tütün aranır.
Taranır.
Bulunamaz.
Aile bireyleri sorguya alınır.
İlk sorguladığım şahış (YGS magduru kardeşimin) tütün mamülünü tükkettiği itiraf edilir.
Neye yanayım ? Yaktıgım kömüre mi? Tükettiğim gaza mı ?
O kadar kontrol ettiğim nargileye mi ?01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇarşıya çıkmıştım topuklu ayakkabılarım vardı ayyakbıda tam oturmuyodu ayağıma neyse çarşının merkezine geldim tam yürüyodumki tramvay raylarının arasına takıldım ayakkabım çıktı herkes baktı rezil oldum :( adam geldi yardım etti bişeyin var mıdedi yok iyim ben dedim adamda bana asılıyor çay içmeye çağırdı kolumdan tutuo bide elimden tutacaktı ben dedim istemiyorum işim var acele gitmem lazım adam sonra gitti :D zor ağır ağır yürüodum çocuğun teki yanıma geldi sana ayakkabı alayım zor yürüyosun dedi:D bende teşekkür ederim çantamda zaten yedek ayakkabı var dedim :D gittim alışveriş merkezine lavaboya tuvalette ayakkabılarımı değiştirdim çıktım Allahtan yedek ayakkabı koydum :D
20 Yorumla
+1 yılarkadaşıma hoşlandığım çocukla ilgili bir şeyler anlatıyodum işte yanında bir kız görsem kıskanıyorum falan gibi şeyler söylüyodum.arkadaş kaş göz yapıyodu bende safım anlamadm gözüne bişey kaçtı falan sandım meğer çocuk arkamdaymış bende herşeyi anlattım ettim bitti.arkadan bir ses geldi döndüm bir baktım çocuk orda . işte bu benim rezilliklerimden yalnızca biri :)
51 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılÜniversitede basın ve yayın kulübündeydim, kulübün başkanı olan hocayla da sürekli iletişim halinde olduğumuz için aramız iyiydi. Yalnız nasıl bir şanssa ne zaman sevgilimle uzun bir konuşma yapsak telefonu kapadığım anda bu hocayla karşılardım ve "merhaba hocam" diyeceğime "merhaba aşkım" çıkardı ağzımdan, özür dileyeyim derken daha bir batardım :D Neyseki espirili ve anlaşıylı bir adamdı :)
42 Yorumla- +1 yıl
aşık olmayasın :D
hayatımı yazsam roman olur :)) kısadn yazıyım yıllardır aynı adam tarfından aldtılmam ablalları hakkımda dedıkodu cıkartması ve yannıs bır ınsan oldugunu öğrenmem epey gec oldu onun yuzunden cevrenn baskından ınthr etmem ve bırlıkte oldugum adam bana geber ol demesı gıt baskasını bul bende lcam senı kullandım demsı 4 yıl boyunca ınan bana daha kotusu olmaz
47 Yorumla- +1 yıl
sen telefonla mesajları T9 la yazmaktan vazgec ya
En kötü olayim mahallemizin deli sine seni seviyorum demistim, yani essek sakasi yapmistim ve o gitti bütün mahalleye anlatti rezilligin daniskasi neyse sonra inkar ettim bana mi inancaksiniz o deliye mi dedim bana inandilar:))))))) dahada saka yapmam
42 Yorumla- +1 yıl
kim daha deli :D çözemedim şimdi sanamı,onamı inansam acaba?
Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Yeni tasinan yan komsumuz ile muhabbett ediyoduk ..bnim yaslarda bir genc cocugu vardi adamin ..genc cocuk hergun balkonda laptop elinde takiliyo :) oldukca zengin bir aile olduklari ortadaydi zaten ..Cocuk hic disarda takilmiyo kapisinin önünde Q7 jeep ve audi arabalari vardi ..bi gün dayanamayip adama sordum ya abi bu senin cok neyin pesinde böyle ?kapinizin önünde on numara arabalar tip desen var bu cocuk niye hic disarda takilmiyo ?adamin verdigi cevap;istesede takilamaz evlat! kazada ayaklarini kaybetti demesi ile benim surat gökkusagina dönmüstü :))
14 Yorumla
+1 yıl6. sınıfta sümüğümü silmek için öğretmenimden izin aldım mendil bulamayınca elimle silmek zorunda kaldım okul üniformamın gömleğiyle silim dedim kocaman sümük orda kalmış sonra arkadaşım ıyy diye bağırmaya başlamasıyla herkes bağırdı bende utandım tabi :D
21 Yorumla- +1 yıl
sümüklü sümüklü sana kimse inanmaz sümüklü sümüklü
üni nin ilk senesinde alkol masasında arkadaşım çift katlı ısıcamı yumruklayıp kırmıştı bütün damarlar koptu kolundaki tarif edemem o anı nasılfışkırıyodu kolundan kanlar anlatamam zar zor hastaneye yetiştirdik sırtladım götürdüm her gördüğünde de söyler hayatımı sana borçluyum diye ama allah kimseye yaşatmasın
02 Yorumla- +1 yıl
ee kolunu kullanabilir durumdamı hala?
incecik yüksek topuklu ayakkabımı giymiştim biyere gidiyordum tamda gececiğim yolda 4-5 tane yakışıklı vardı bana bakıyolardı tabi bende umursamıyormuş gibi yapıcam derken ayakakbımın topuğ logar kapağının deliğine girdi rezil oldum çıkartamadımda zar zor cıkmıştı çok utanmıştım :DD
10 Yorumlageçen sene 1.dönem gıcık matematikçimiz sınıftan sadece 3 kişiyi geçirdi finalde.diğerlerini büte bıraktı.dedim laa bu geçirmez girmiyim büte.adam kolay sormuş yaaa.hay tükürem şansıma.bu sene de hoca değiştiydi gelen gideni aratır derler ya ha ondan.veremedik.artık seneye vericem inşallah Amin :D
30 Yorumla
+1 yılTaciz etmeye çalışmışlardı, i*neler bak yine aklıma geldi sinirlendim..
Neyse ki bir şey olmadan atlattım..34 Yorumla- +1 yıl
pislikler :( kıyamam. dövelimmi ? :D
- +1 yıl
Dövelimmm :)
- +1 yıl
geçmiş olsun. umaruım bir daha yaşamazsın
- +1 yıl
umarim
+1 yılYolda görsen konuşurken 'Abi' diyeceğimiz türde kelli felli birisinin yolda beni çevirip ilişki teklif etmesiydi. Meğer bizim o 'Abi' gay'miş. Trajikomik bir hadiseydi. İlk başta kamera şakası zannedip gülmekten yerlere yatarken ardından olayın ciddiyetinin farkına varıp birden Polat Alemdar'a büründüğüm olaydır. Zaten akıllısı beni bulmaz çok şaşırmamak lazım.
32 YorumlaO zamanlar küçüğüm tabi.Yıl 2005.Futbol maçındayız.dakika 90+1 gol atsak finale gideceğiz.top önüme geldi kaleciyle karşı karşıya bastım şutu kurtardı kaleci.o topu şöyle köşeye ayak içiyle bırakaydım finaldeydik beni sırtlarında taşıcaklarda ama olmadı :) bu yaptığım en büyük hataydı sanırım :))
31 Yorumla- +1 yıl
Ahaha manyak :D +1
+1 yılAnneannemlerde kaldığımda ekmek almaya gitmiştim. Sıcaktı ekmek. Tam eve gelicem 4-5 tane köpek geldi ortalarında kaldım. Sıcak ekmek kokusuna gelmişler meğer :S Hepsi birden üstüme gelmeye başladı ben korkudan bir binaya girdim birinin ziline basıp beni eve bırakır mısınız köpekler kovaladı korkuyorum demiştim. -,-
12 Yorumla- +1 yıl
hjişhjlkş bıraktılarmı bari :DD
- +1 yıl
Bıraktılar da adam beni bırakırken köpek yoktu yalan söylüyorum sandı sanırım :S Adamın da bahçesine hep top atardım çiçeklerine falan DD:D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle bir bakalım sosyal fobim var okulum uzadı kimsem yok annem bile aramıyor bütün gün yurtta tek başıma takılıyorum param yok 2-3 gün aç kaldığım zamanlar oluyor ailem okulumun uzadığını bilmiyor aldatıldım defalarca kez bekaretimi verdiğim insan başkasıyla birlikte aynı şehirde rezil rüsva oldum kendimi çektiğim videolar yüzünden herkes gördü fare zehiri içtim o bile etki etmedi bakkala bile gitsem saçma salak bakışlara maruz kalıyorum çalışamıyorum beceriksizin tekiyim telefonda sohbet operatörlüğüne başladım bildiğin kaşar oldum artık ailemin yüzüne nasıl bakıcam bilmiyorum offf içim şişti be
23 Yorumla- +1 yıl
ayyyy :(
- +1 yıl
bacı sende de her türlü pislik var birde of çekiyon bunları yaparken esrar felan çekmdein ya herhalde illaki bilerek yaptın bu neyin of u?
- +1 yıl
eğer yaptıklarından pişmansan bir yeni sayfa aç hayatında. Hayatın güzel yönlerini görmeye çalış.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelde misafırlıkte çok dumur olaylar yasarım :D ör : çorabının altının delik olduğunu anladığın andaki yıkım ve bütün gecirdiğin saatler boyunca onu gizleme uğraşı :D iki kicinin dibine kadar gelen gazin cikmamasi icin sekildek sekile girmek :D vee tuvaletin tıkanması :SS
22 Yorumla
+1 yılküçükken aşağıda miyavlayan kediyi görücem diye balkondan sarkıp 3. kattan aşagıya düşüp belimden aşağısını kırmıstım =)
22 Yorumla- +1 yıl
kötü olmuş. geçmiş olsun. peki şimdi iyimisin?:D
- +1 yıl
sapasaglamım cok sukur =)
Lise çağlarında sabah evden çıkıp okula gidiyordum , komşumuzun evcil kedisi kaçıp bir ağaca çıkmış inemiyor aşağı.bende yardım edeyim dedim çıktım ağaca yakaladım hayvancağızı , oraya kadar iyiydi de hayvan korkudan yüzüme ve üniformama işediğinde kıyamet koptu başımdan aşağı kaynar sular döküldü tam rezillik.
32 Yorumla- +1 yıl
Başından aşağı dökülen kaynar su değilde idrar olmasın :)
12 yaşımdayken ankarada, okuldan dönüş yolunda 50'li yaşlarında bir amca "oyhş, gel yavrum, kaçma, gel bak sana pasta ısmarlıcam" diye diye yarım saat şehrin göbeğinde beni kovaladığında çok korkmuştum.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoşlandıqım erkek mahallye inmişti bne bisiklet sürüyordum arkadaşımın bisikletnn freni bozulmştu bana çarptı popom bisiklerin çatalına girdi popm havada ağlıyarak eve gittim annemler çıkıkcıya götürdülr hemde hoşlndıqım çocuqun babaannesine arabaya zor bndim oturamdm üstüne eve ulaşana kadr yolu gstermk için geln çocuk bana her baktığında başını eğip güldü arabada kendi halime ağladım resmen amuda kalkmıştım :D Şmdi bn bile gülüyorum
22 Yorumla- +1 yıl
:D bende güldüm :D
Cevap sahibi+1 yıl:D
+1 yılKüçüktüm arkadaşlarla tahteravalliye bindik ondan iki gün önce arkadaşım düştü ve eteği yırtıldı ben acayip gülmüştüm gülmekten kıza yardım edemedim.Her neyse iki gün sonra biz tekrar gittik bu parka ,bende ortaya oturdum arkadaşımla sohbet ediyordum tam ,sonra tahteravalli bir hareket ettirdiler pat geri düştüm.İşin kötü tarafı erkeklerde vardı eteği açılmıştı :D yerın dibine girdim
10 Yorumla
+1 yılbasiretsiz bir insan olduğum için başıma gelen kötü olayların haddi hesabı yok ama şuan aklıma ilk gelen şey bakkaldayken osurmam ve ortada suçu atıcak kimse olmamasıydı. bakkaldaki tek kişi bendim osman amcanın bakışları hala gözümün önünden gitmiyo :/
51 Yorumla- +1 yıl
osman amca gecen gun senden bahsetmıstı bana bende senı merak edıyorsum :D buldum seni :D
+1 yılEvde yalnızken Sigara paketi suyla folloş olmuştu, kurutmaya çalışırken birde ben geçtim sigaranın üzerinden ve yedek sigaram yoktu, ıslak tütünleri saç kurutmayla kurutmaya çalışırken evin dört bir yanına dağıldı. Kekik ile çayı karıştırıp tütün yapmaya çalıştım ama iksir işe yaramadı . Saat geç olmuştu 2 gibiydi sanırım açık yer bulamama korkusuyla dışarı çıkmayıp direk arkadaşın yanına gittim( komşuyuz ) aldım bir paket parliament hala geri vericem. Bu arada sigarayı 1,5 yıldır vermiyorum.
20 YorumlaÜniversitenin açılışına gidiyoruz kuzen değişiyle yatağımdan uyandım.. Hazırlandık gittik, konferans salonuna girdik ve öğrenci kılıklı kimse yoktu, neyse oturduk dinliyoruz, halbu ki açılış bir sonraki hafta imiş bizim katıldığımız konferanst ta balistikler, ipucları nasıl toplanmalıdırlarla ilgili bir konferansmış :) herkese anlatmam bu rezilliği değerini bil :P
10 Yorumlabaşıma olaylar geldı ama yaşanan şeyler ınsanları güçlü kılar. En kötü hissettiğim gücümün bittiği an küçük kardeşimin ayağını yaralayıp abi nolur çok acıyo yardım ett dediği andı ğalıba kucağımda oylece araba beklıyordum yapa bıleceğim hiçbirşey yoktu çaresızca sakınleştırmeye çalışıyordum..Bir yandan içim parçalanıyordu yazarken bıle aklıma geldı o anlar ve gozlerım doldu.. Allaha şükür şimdi dzeldi haya yaramazlıklara devam edıyor :))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçen sene kütüphanede herkes kitap okurken sesli gaz çıkartmıştım çok utandım hala aklıma gelince utanıyorum nerden yedim o kuru fasulyeyi:((
126 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye kızlar insan değilmi başka bir varlık mı olarak görüyorsunuz. Hoş beren saatede sıçıyomu aceba diyen erkeklerden sonra şimdide gazmı çıkarıyorsunuz sizde diyebilen insanlar çıkıyor hala
- +1 yıl
beren saatin sıçıtığını öğrendim
- +1 yıl
koptum yav :D:D:D
- 41 Yorumla
- +1 yıl
geçmiş olsun..
sünnet olmam. hem herkes pipini görüyor hem bir yerin kesiliyor sonuçta daha ne olsun :/
31 Yorumla- +1 yıl
ahahaha:D
+1 yılerkek arkadasimla mercimegi firina veriyorduk onun evindeydik birden annesini aradi nerdesin dedi alt komsuya ugradim eve gelyorum cikcam smdi dedi o an nasl giyinip disari ciktigimi hatrlamyorum bilee...
23 YorumlaYurt dışında yabancı kız arkadaşımın iki tane erkek arkadaşının gey olması. İşin ilginç onların gey olduğunu anlamam kız arkadaşım apartmanına bir şey almak için çıktığında o iki kişiyle araba yalnız başına olduğum zamandı. Yurt dışındasın, araba ilk defa gördüğün iki adam ve üstüne üstelik gey.
02 Yorumla- +1 yıl
onlar pasif oluyor genelde korkmana gerek yoktu
zamanında bir aldatılmışlık hatırlıyor gibiyim de. o kadar da kötü değil. başa gelen, çok sonraları değil de önceleri gelmeli. sonrasında ise daha kaliteli insanları tanıyabilme şansımız olmuyor değil.
00 YorumlaZamanımın boşa geçmesi ve boş kişilerle vakit geçirdiğim günler.Hala daha aynı.Akıp giden zamanın surat kızartırcasına sille vurması.Çocukluğumun geçip gitmesi gençliğimi de yavaş yavaş yitirmem ve bir şey yapamamam öylece bakmam...
00 Yorumlapanik atak istem dışı göğüs kaslarımın sanki bir dikenli tel ile arakdan çekiliyormuşcasına kasılması ve bittiğinde ki bu 4 saat sürdü sanki 10 kişiden dayak yemişcesine bitkin düşmüş olmam bugun...
02 Yorumla- +1 yıl
gecmis olsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkoridorda öğretmenimin hakkında ileri-geri konuşurken onun arkamda olması ne feci bir duygudur o arkamı dönüp bakmamla kalp atışlarımın artması yüzümün morarması bir oldu ve etrafımdakilerin sinir bozucu sırıtmaları
30 Yorumla
+1 yılrezil oldğm ve htrldkça ynklarımn kzrdığı bir olay var oda kurban bayramıydı snrm bnde çay ikramı yapacakken o bütün çayları adamn üstüne döktm bilrk dğeil ayağım tkldı yandı tabiii bu admda öyle işde
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim çocuk babama yağmura bir bak istersen abi demişti. sırf başından gitsin diye.. bende kalktım ben baktım :( ama boş bulundum ya fufufufuf :( çok utandım kahkaha atmıştı
33 Yorumla- +1 yıl
hiç bişey anlamadım ben:DDD
Cevap sahibi+1 yılpeki:/
Yolda herkesin ortasindan
isyaaaaaaaaaaaaaagnnnnnnnnnnn diye bagirmam :D
en cok kizdigim sevdigim kisi mesajima cevap vermemsi iste o an kurek alip kafasina gecirmek istiyorum :(10 Yorumla
+1 yılAskerdeyken
istikam tabur komutanını evinden aldım arabayla
destek grup komutanlığına giderken lojman çıkışı
çöp kamyonu benim arabanın burnunu biçti :D10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokulda kızın birini tam dövücem böyle artist artist atarlar falan yapıyorum okulun kızlar tuvaletindeyiz benim mal arkadaşlarım benim kolumdan tutmuş ya bırakın falan diyorum o sırada kurtuldum tabi yerde kaygan ayağım takıldı düştüm tuvaletin yerlerini formalarla temizledim bir güzel herkes gülmeye başladı nerden çıkarıcam sinirimi tabi o kızdan tuttum bunu soktum tuvalete çıkar formaları dedim ağlaya ağlaya çıkarttırdım çıplak bıraktım onu orda yarım saat ama şuan en yakın arkadaşım o da burda üye Özgecim öpüyorum yanaklarından kusura bakma :D
13 Yorumla- +1 yıl
hadi uyanabilirsin artık.
- +1 yıl
a.q otalıgın birde kusura bakma özge diyorsun :D yokmu bir alkış arkadaşa :D
Geçen sene ameliyet olmuştum kolum sargıdayken arkadaşım işyerimde eşorfmanımı indirmişti çekemedim bile :D
30 YorumlaÇok mutsuz/kötüyüm :( sevgililerim tarafında terk edildim. Eaaaaa ne nasıl yok yanlışlıkla yazmadım. sevgililerim evet...Zaten bu yüzden kötüyüm ikisi de terk edecek aynı günü buldular. Sanki birbirilerinden haberdarlar ve anlaşmışlar gibi. Yok hayır beni terk etme nedenleri de o kadar komik ki. Güya ben onlarla yeteri kadar ilgilenmiyormuşum. Gözüm hep dışarıda/başka kızlardaymış. ya millet az buçuk tanıyorsunuz beni ya ben hiç öyle şeyler yapar mıyım :(
13 Yorumla- +1 yıl
yani. hiç sevgililerine öyle bişey yaparmısın. cık cık. ben bile yakıştıramadım yani hşigjlişlhgf
Karlı aşırı soğuk bir havada gece 1 de merkeze uzak yolların kapandığı denize sıfır bir evde elektrikler kesilince bir üstüne arkaşıma 3 harfliler gelince korkunun ne olduğunu anlamıştım. Hatırlayınca bile kötü oluyorumm.
10 Yorumlabende kasık fıtıgı var askerde doktora gittim bayan bin başı muayene yaparken nefes al, şimdi rahatla çok güzel dedi zaman :))ultrasondan soğudum ya la :)
00 Yorumla
+1 yılBu soru beni çok rahatsız ediyor, ne zaman açsam karşımda. Kimin ne yaşadığını bilemezsin, neden böyle bir soru günün sorusu oldu ve sürekli neden kötü şeyleri tekrar tekrar hatırlamak zorunda kalıyorum?
Biraz daha hassasiyet lütfen.02 Yorumla- +1 yıl
hayat bu. acımasızlıklarla dolu.
Bütün bu acımasızlıkları sana sadece benim bu tamamiyle masumane sorummu hatırlattı?
yardıma ihtiyacın var.
hadi kal sağlıcakla. - +1 yıl
peki o zaman sana da anlatayım başımdan geçen en kötü olayı. bir trafik kazasında beş yaşlarında bir çocuğun kafası koptu gözümün önünde. kafa derisi tamamen yüzülmüştü, yüzü, gözleri dağılmıştı.yıllardır gözümün önünden gitmiyor bu sahne. daha mutllu musun şimdi?
ölüm ve hastalıkların olduğu yerde, daha kötü ne olabilir ki?
30 Yorumla
+1 yılsevgilimin abisine,abisinin evinde yakalanmak oldu,o an ne kaçacak bir yer vardı nede işi toparlayacak bir yalan,allahtan akrabaydık ta bişey yapmadı :) çok eskide kalan güzel bir anı benim için
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. Türkiye'den 10,000 km ötedeyken sevgilimin babasının ölmesi.
Aldatmak.
Aldatılmak.
Sahibinden ödünç aldığım kedinin bendeyken ölmesi.10 Yorumladha kücükken babam bni bahcede pataklamıştı ve arkadaslarm bunu görmüştü cok utanmış ve üzülmüştm cnkü babam bna hiç vurmamıştı o zamana kadar
22 Yorumla- +1 yıl
çok kötü olmuş gerçekten.
- +1 yıl
babalarda döver :)
iki olay bir kız arkadaşımın trafik kazasında ölmesi ikincisi benim trafik kazası yapmam kol bacak bacakta blatin va iki kaburga 2 sene yatalak gecirdim
32 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun.
+1 yılmalafatı fermuara sıkıştırmak her erkeğin başına gelen en kötü olaydır
20 Yorumla
+1 yılSevdiğim birini kaybetmiştim ama son bir seneye bakarsak istediğim üniversiteye girememem
12 Yorumla- +1 yıl
kaybetmiştim derken öldümü? sevdiğim biri derken ailen arkadaşlarınmı yoksa erkek arkadaşınmı?
ünv.e bu yıl girersin o olmazsa bidaki yıl girersin:D - +1 yıl
Şu an girdim maalesef pek istemediğim bir bölüme. Ananem ölmüştü
Gizli Üye(30-35)+1 yılhala unutmam. ilkokul 4.sınıfta konu anlatmak için tahtaya çıktım ve hapşırıkla beraber osurdum. müthiş bir ses çıkmıştı. reziiiiilll oolmuştum
50 Yorumla
+1 yılasıl mesleğim olan muhasebecil olan ve çalıştığım yerden bir ist. tatili yüzünden ayrılmam belki saçma olabilir ama bnc en kötü olayım çnkü hayatım bu olaydan snr dibe battı
00 Yorumla10 saatlik yoldan gel, artık gözlerin kapansın ve bir an önce eve gitmeyi hayal ederken...
Eve 100 metre kala lastik patlasın ve olduğun yer de park yasak, saat gece 4:00...
Sonra da arabada uyu..!00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası