Anneme karşı hissettiğim bu sevgi azalması?

arkadaşlar cok az kısının bıldıgı bırseyı burda kımse benı tanımadıgı ıcın yazabılırım annem babam ayrı kucuklugumden berı babam baskasıyla evlı falan neyse. bır sekılde ablam ve ben buyuduk annem basımızda durdu sagolasın baktı bıze bır sekılde namussuz ugursuz orda burda ddeegılız ablamda bende ıckı sıgara kullanmayız ablam zaten ıkıncı erkek arkyla evlendı cocugu oldu cok mutlu Allaha bınsukur ben de orda burda ddegılım unı okuyorum sukur gecınebılıyoruz az cok ama bın sukur eksıklerım olsa da ıyı ınsan olmak ıcın daha ıyı ınsn olmak ıcın cabalayan ve işimde gucumde ıyı yere gelmeye calısan bırıyım. annemle ben yasıyoruz. annemın seneler once bır arkadası vardı o kısı bızım eve geldı salonda otururlarken o kısı anneme kufur etti kı alakasız annemde hata yokken neyse onu duyunca ben nasıl dayanabılırım? kalktım gıttım ne oluyor burda ayıp degılmı anneme bu sekılde konusamazsın amca dedım. o da sorgusuz sualsızz uzerıme yuruyup bana tokat attı sarsıldım ondan sonra da annemı affedemedım 2 ay gorusmedı sonra yıne gorustu adam benden ozur dıledı cok aglamıs kı ben de gordum ama telafısı olurmu annemın hala o adamla gorusmesı benım anneme sevgımı azalttı. elımden geldıgınce anneme karsı ıyı olmak ıstesem de demekkı bana verdıgı deger bu demekten alıkoyamıyorum kendımı. ama yıne de annemdır Allahın emanetı ben anneme bakarım calısınca rahat ettırırım ama sevgı dersenız sevgım cok azaldı. ne yapmalıyım yanı hata bendemı?
Anneme karşı hissettiğim bu sevgi azalması?