Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. çok bakımlılar kadınlar gibi kremleri tonikleri maskeleri vs vardır, genelde zevkli insanlardır hatta çevrelerndeki birçok kız arkadaşına moda danışmanlığı yapmayı görev edinirler. en son alışverişe 2 gay arkadaşmla çıkmıştım çok eğlenceli kesinlikle fırsatınız olursa kaçırmayın bu zevki :)) tabi kendileri de giyinmeyi de çok iyi bilirler.
13 Yorumla- +1 yıl
yatakta o zevki veremez size :D
En İyi Cevaplar
ayyyy evet ya cok hos oluyorlar ve cok bakımlı oluyorlar konusmalarına hareketlerıne cok dıkkat edıyorlar keske butun erkekler onlar gıbı olsa gaylık harıc tabı...
37 Yorumla
Soran+1 yılbudur =)
- +1 yıl
benim gördüğüm gayler genelde bi tuhaflar hoş oldukları bi tarafı yok bence. konuşmaları aynı kızlara benzemeye çalıştıkları için top diye tabir edilen şekilde hareketleri kıvırtan cinsten hareketlerine dikkat etmiyolar sallasana sallana yürüyolar. bence kız gibi oldukları için lezlere hoş geliyo sanırım
Ne kadar yakışıklılık okadar çok deneyim cinsel anlamda nekadar çok deneyim okadar çok sapkınlık ve ensonunda durak gaylik oluyor...
Gaylarin çoğu sonradan gay olmadır bilginize...Meslek grupları içinde bayan kuafför modelist sitilist gibi bayanlarla çalışılan sektördeki gay oranı neden fazldır merak ettinizmi hiç ?34 Yorumla
Soran+1 yılannemın kucukluk arkadası var halada gorurum kendısını kadındı erkek oldu 3 4 sene once hatta evlendı bosandı bana gore evlendıgı kadında lezbıen olmus oluyo budurumda nese konuya gelim :)) bu kısı kucuklugunden berı hep erkek gıbıymıs bol kıyafetler gıyermıs kızkardesıne erkeklık taslarmıs.bır kere bayram gunu babası bu kısıye elbıse almıs zorla gıydırtmeye calısmıs gıymemıs cok dayak yemıs saklabac oynadıklarında tacız bıle etmıs annemlerı yanı bence bu ıcgudusel olan bısy sonrdan olma degl =)
- +1 yıl
Eşcinsellik sonradan falan olmaz. Eşcinsellik bir insanın doğduğu andan itibaren kendi cinsinden duygusal ve cinsel olarak etkilenmesi demektir böyle değilse kişi eşcinsel değil demektir ve eşcinsellik bazen 4 5 yaşlarında ama genellikle ergenlikte anlaşılır. Senin bahsettiğin tipler eşcinsel değil kadınlardan hoşlanmalarına yani hetero olmalarına rağmen feminen hatta kadınsı pasif gaylerle sadece cinsellik amaçlı yatan azgın hetero erkeklerdir ve bu asla ama asla eşcinsellik değildir eğer her erkekle yatana gay deseydik ohoooo. Gerçek eşcinsellerle sonradan g*t sevdasına kapılıp seks amaçlı kadınsı erkek arayıp yatan azgın HETEROLARI bir tutmaktan vaz geçin.
Ayrıca hiçbir eşcinsel kadınlarla yatmaz adı üzerinde "eşcinsel". Geçmişte kadınlarla isteyerek yatan bir erkeğe gay diyemezsin bir gay asla bunu yapmaz.
Mesleğe gelirsek de eşcinseller bu meslekleri seçip gay olmuyorlar bazı gayler feminen şeylerden hosşlandıklarından bu meslekleri tercih ediyorlar onu geçtim her kadınlarla çalışan feminen erkrk de gay değildir bilginize...
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sizin için ulaşılmaz olduklarından size öyle geliyor:D
38 Yorumla
Soran+1 yılNeden ulaşılmaz olsun ki :)))))))))
Soran+1 yılZorla alırız
Soran+1 yılOnlarada olur ama :))heh
Soran+1 yılHot cob kardeşler zaten <3 de cobu çooooooooooook özledim
- +1 yıl
tabi tabi ulaşılmaz olduğundan öyle. aslında heteroseksüeller acayip bakımlı hele türk erkekleri. tabi nasıl oluyorsa artık kızlar gey birisini görünce doğaüstü bir olay sonucunda yakışıklı görüyor geyleri (!)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gaylerin hepsi yakışıklıdır diye bir şey yok birkaç yakışıklı gay görüp yaa geyler neden bu kadar yakışıklı diyorsunuz. Dünyada her tarz insan var yakışıklı olmanın gaylikle heterolukla alakası yok genlerinde varsa her erkek yakışıklı olabilir bu gay olmakla alakasız bir durum. Gayleerin yakışıklı olmasının bakımla da alakası yok gaylerin hepsi bakımlı da değildir bu kişiden kişiye değişen bir durumdur evet gayler heterolara göre daha bakımlıdır vücutlarına daha dikkat ederler fakat bu çok saçma bir genellemedir tıpkı gaylee modadan çok iyi anlar demek gibi bir durum her hetero aynı olmadığı gibi gayeler de çeşitli çeşitlidir gay olmak yakışıklı olmaya yol açmaz yani.
Bu arada gaylerde kadın hormonu fazla olduğu için böyle diyenler gördüm fakat gaylerde kadın hormonu fazla falan değildir öyle olsa gaylerin hepsinin kılsız tüysüz feminen tipte olması gerekir ama alakası bile yok gaylerin çoğu maskülen karakterde ve tiptedir. Gaylerin erkeklik hormonlarının heterolardan bir farkı yoktur zaten eşcinsellik de dahil olmak üzere hiçbir yönelim hormonlarla alakalı değil. Gayler de erkek kadınlıkla hiçbir alakaları yok.00 Yorumla
+1 yılhepinizin verdiği cevaplar yanlış!... geylik doyumsuzluktan olmaz, kadınsı hormonlarla alakası yoktur, ama var da olabilir bunu bütün geylere mal edemezsiniz...
evet efendim ilk önce söyle başlayayım, neymiş efendim kızlarla hep ilişki içinde oluyorlarmış ve doyumsuzlukdan dolayı oluyormuş, farklı arayışlar içindeymişlermiş miş miş (!) YALAN.
geyler biyolojik etkenlerden dolayı geydir, kimse sonradan gey olamaz, çok çirkin bir gey de olabilir. geyler hep beğenilmek ister, herkesin dikkatini çekmek ister kız ya da erkek olsun. daha iyisini yapabilmek için estetik anlamında her türlü yeniliği kullanırlar. geyler yakışıklıdır. sizin o bildiğiniz kıllı türk erkeklerinden sıyrılmış bir güruhtur. geylik biyolojiktir, tanrınızın geyleri hasta olarak kabul edip sonra da helak edeceğini söylemesi tam bir çelişkidir, bende geyim herkes yakışıklı olduğumu söyler, kızlarla çoook iyi anlaşırım, hepsi arkadaşım-kankamdır, kız sevgilim de vardır..
Ha bu arada korkmayın biz öcü değiliz :D43 Yorumla
+1 yılHer gey yakisiklidir diye bir onerme mi var yani? Kac gey tanidiniz bugune kadar bunun uzerinden konusabilir miyiz lutfen.Ben acik secik bana homoseksuel oldugunu soyleyen bir erkek ile arkadasik kurmadim , denk gelmedi...Tecrubesi olanlar daha makul yanitlar verebilirler gibime geliyor. Gorduklerim de aman allahim detittirecek cinsten degildi aslinda.
21 Yorumla
Soran+1 yıldenk gelmemıssın demekkı .) tabıkı hepsı degıl ama yuzden hesaplarsan 90 ı asırı yakısıklı bak aşırı diyorum ısrar ediyorummm =))
gay ler yakışıklıdır diye bir genelleme yapılamaz, sadece tipi düzgün olanlar kadınların gözüne batıyor ilgi çekip :) bir de bunun şu versiyonu var ki, tipin düzgün bakımlı ve sahne işinde isen, elbet seni gay sanan olabiliyor ( kıvırtma vs olmaksızın normal bir arkadaş ortamında bile sorabiliyorlar ne yazık ki ) ... insanların beynine yerleşmiş yakışıklı adam, bakımlı ee yavsamıyor da şu kadınlara kesin gay bu damgası
10 Yorumlabu gay konusu açılmışken şunlara değinmek istiyorum (gerçi yorum silinmezse iyidir. Bu devlette 'kızlarsoruyor.com' hükümet 'adminler' özgür basına 'yorumculara' şiddetli bir baskı yapıp sansurleme calısmaları yapıyorlar)
Sözün odur ki; Rabbim erkeği ve kadını yarattı, neden tür devam etsin diye. Neden insanı tek bir cinsiyet olarak yaratmadı da erkek ve kadın olarak iki farklı cinsiyet olarak biçimlendirdi. Şimdi; Sizlere soruyorum arkadaş, Fiş fişe yada piriz pirize takılr mı.
Elektiriğin oluşması için fişin prize takılı olması gerekmiyor mu,
Bence gay yada lezbiyenlere Bazı gerçekler anlatılmalı bu konuda12 Yorumla- +1 yıl
cok alindim alemci. Ben elimden geldigince makul davranmaya calisiyorum ama bazi zamanlarda mudahale gerekliyor malesef. Kimse durduk yere yorumlarinizi kaldirmaz, bunun ozgurlukle degil baskalarinin haklarina saldirilmmasi ile ilgisi oldugunu gayet net bildigine eminim...
+1 yılne yani yakışıklı olmak için gay mı olalım :))
ya onlar tüysüz, limon gibi bişey... bi de kadın vari ya... ondan sempatik yakışıklı oluyor...
aklıma hagi geldi, duran toplara iyi vuruyodu:))11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah :)))
bence sitedeki bazı kızlar bakımlı , yakışıklı erkekle gay arasındaki farkı ayırt edemiyor. bu lezbiyenler neden bu kadar güzel sorusu kadar mantıklı oldu. sonuçta lezbiyen ama kız lezbiyen olması güzel olmasını değiştirmiyo güzelliği kendi güzelliği. erkek sonuçta yakışıklıysa gay olmasından kaynaklanmıyo. bu kadar basit
06 Yorumla
Soran+1 yılher yakısıklıya gay demıyorum tabıkı soru gayların yakısıklılıgı
Soran+1 yılnasıl anlamak ıstıosan =)
Soran+1 yılnıye oyle dedın yahu almıyım ben onları uzaktan sevmek aşkların en güzeli =)
Belki kadınsı oldukları için hoşunuza gidiyordur ya da ne bileyim belki içlerinde ağır basan bir kadın yönü olduğundan ne giyeceklerini, kendilerine neyi yakıştıracaklarını bildikleri için olabilir.
41 Yorumlakadınsı hormonları fazla olduğu için kadın kadar güzeller...erkek kadar yakışıklı değiller...
12 Yorumla
Soran+1 yıldoğru olabilir :)
- +1 yıl
Hayatında hiç gay görmediğin belli oluyor gaylerde kadın hormonu falza değildir her erkeğinki kadardır escinsellik zaten hormonlarla alakalı da değil. Gayler de hetero erkekler kadar erkekler ve yakışıklılar sen sadece feminen olanlara bakmışsın mesela ricky martine bakabilirsin o da gaydir.
Niye bizi yönlendiriyosun ? Belki yakışıklı olmadıklarını düşünenler var.
112 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu yakışıklı ama
Soran+1 yılFilmlerde oynayanlar değil normal hayatımızdaki gaylerden bahsediyorum.
Soran+1 yılSenın gıbı bır şişmana ne diye yazsın göbeğinle oynar ancak
Soran+1 yılEvet rahatladım +1
Soran+1 yılŞeytan yaw melek yüzlü :))
Soran+1 yılHahahahaah
+1 yılBen heterosexualim ancak şaşırdığım bir durum var kızların çoğu beni tipsiz bulurken geylerin çoğu beni yakışıklı buluyor , bende bu kafayı anlamadım.. genelde rahat muhabbet edebileceğim insanlar oluyorlar , kızlarla ise 1-2 muhabbet çok zor oluyor.. neden anlamadım...
00 Yorumlaçünkü normallerden fazla bakım yapıyorlar ve vücutlarına önem veriyorlar :)
43 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
link hepsi degil
019 Yorumla
Soran+1 yılPuhahahahhahhahahah :D Ya bu ayrı bır varlık. Bu insan mı :D
Soran+1 yılHayırrr olamazzzzz :))) Bu uzaylı
Soran+1 yılHahahahah sana ne oluyor sen neden üzülüyorsun asdfghjkl Fatih mi ben mi karar ver o uzaylı :D:D ıhahaıhah
Uranüslü:D
Soran+1 yılHahahahah yine günsur :))
Soran+1 yılBelki bir gün belkii bir gün olur be :))
Soran+1 yılHahahahah ne kadar karasın ya umutsuz olma asdfg
Soran+1 yılasdfghjkl sdfgh ama haklısın :)))))
Soran+1 yılasdfghjk Yani platonik konusunda
Sanada haklısın diyorum yohh olur bir gün diyorum yohhh ne diyip susim mi ? Tıp :D
Soran+1 yılLan hottttttttttt pislik yapmayın :)))))))
Ben de bunu merak ediyorum. Gerçekten çok yakışıklı oluyolar.
10 Yorumlahayırdır gayın birinemi aşık oldunuz?
22 Yorumla
Soran+1 yılyok artık daha neler .)
- +1 yıl
:)) öyle deme,dünya hali bu!olurmu olur :) hayir,soru gercekten cok ilgincmi desem,cok tuhafmi?ne bileyim!40 yil düsünsem böyle bir soru ne aklima gelir,nede böyle bir soruyla karsi karsiya kalacagim!ama yinede güzel :) ayrica sorunuza cevap olarak düsündügüm;galiba gayler kadinlar gibi bakimlarini en ince detaylarina kadar yapiyorlardir ondandir belki!
yok öyle bişey ya oda nereden çıktı normellerin suyumu çıktı:D
20 YorumlaGaylerin bu kadar yakışıklı olduğunu nerden biliyorsunuz ?
00 YorumlaSana öyle geliyordur canım gaylar bana oldukça itici geliyorlar...İnsanlık dışı yaratık tipliler genel olarak...
25 Yorumla- +1 yıl
Tenleri yeşil renkli olup, 3 tane de gözleri varmış Öyle diyorlar.
Soran+1 yılıtıcı gelebıldıklerı ıcın boyle dusunuyosundur :) sirin ve yakısıklılarına rast gelmemışsin okadar .)
çok kritik bir soru bunu okuyanlar gay olmaz umarım :)
10 Yorumla
+1 yılanlayan beri gelsin valla ,bu sorunun bir cevabı yok :)
00 Yorumlaya arkadaşlar her yakışıklı olanı gay yapmayın ... genelleme yapmayın... cık cık cık...
00 Yorumla
+1 yılsen birde onların diğer yönlerini düşün istersen o zaman pek yakışıklı gelmezler...
10 Yorumlalezbiyenler neden bukadar güzellerse...
31 YorumlaAllah vergisi :)
21 Yorumla
Soran+1 yılhahahha :d
+1 yılçok fazla kız ile çıkınca kızlardan bıkıp erkeklere yönelirler
00 YorumlaBen biseksüelim o yüzden yakışıklı değilim galiba (=
00 Yorumla
+1 yılbir insan olmadıgı bişeye bürünürse iyimi görünür bana da dogaya da aykırı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMetroseksüel oldukları için olabilir ben hetereoseksüel erkeklerden hoşlanıyorum !
00 Yorumla
+1 yılSen sorasın diye:P
16 Yorumla
Soran+1 yılHehehheheh alırım tüm sorularımı gizliye hee :)))))))))))
- +1 yıl
Almışın zaten alacağını soru sayısı 37 gizli olmayan toplasan 10 tane:D
Soran+1 yılahahahah :)))) gizlenmiyimde eski sorularıma hücümlayın dimi :D Yok anam yoooooh
- +1 yıl
Çık çık çık çık çık çık ortaya çık :D dur daha diğerlerine saldıracam :D
Soran+1 yılYapma kız.
Bak benim sorularımda az kişi var pek yorulmam ama seni çok fena yorarım :))- +1 yıl
Ben de yorulmam sabırlıyımdır:D
- Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı.
5 ayEvet herkes öyle diyo
00 Yorumla bakımlı oldukları için galiba
30 Yorumlabakımlılar yavrum :D
21 Yorumla
Soran+1 yılOvv yeahh
Benden yakışıklı değiller roza şahitsin.
16 Yorumla- +1 yıl
Bendende değiller sen şimdi bize gaymi demek istiyorsun ! :D
Soran+1 yılKulağındaki pırlanta küpenle hava atma bana
Soran+1 yılOha :D
+1 yılsapıkk :D:D kaç tane gay arkadasın var :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah sen mesaja cevap ver:SD
1 yılDimi neden acaba ki
00 YorumlaTeşekürler
00 Yorumlagaylarla neden ilgileniyorsun,?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah özenmiş yaratırken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilemedim ben de
01 Yorumla
Soran+1 yılEe yani?
kezbanlar anlamaz
24 Yorumla- +1 yıl
O zaman sen de anlamadın hala?
- +1 yıl
anlamadığın konulara cevap yazma eksi.
Soran+1 yılKendine gel kezzy hedef şaşırma eksiledim