+1 yılbenim bikaç tane arkadaşım var öyle gay olan. Aslında evet çok sempatikler özellikle bir oryantal dans oynuyorlar ağzın beş karış açık seyredersin o derece.. ama tabiki bu bir ruhsal bozukluk normal ve iyi değil. allah doğru yoldan ayırmasın insanları.. he ama hepsini ayrı ayrı çok seviyorum oda ayrı bir konu :)
01 Yorumla- 1 yıl
Ruhsal bozukluk değil doğuştan gelen bir yönelim…
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılDunyanin en yakisikli erkegi zaten ricky.
Sevgilime bile soyluyorum bunu ötesi yok benim için78 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Çok yakışıklı gördüm çok ünlü gördüm ama Ricky kusursuz yakışıklı. Erkeklerde ağzını açıp laf edemez bunun yakışıklılığına. Taş gibi çünkü. Meteor. Çok kıskandım bunun kocasını.
- +1 yıl
Kesinlikle kusursuz, tanrinin ozene bozene yarattığı tek erkek 😇
- +1 yıl
Tek demek doğru olmaz. Jensen Ackles, DiCaprio gibi çok yakışıklı erkeklerde var ama Ricky Martin kusursuz.
- +1 yıl
Aynen☺
- +1 yıl
Kıskanç bir oğlan basmış sana eksiyi. :)
- +1 yıl
Olur öyle 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılHihihi. Bir erkeği daha elinizden aldık kızlar. Çatlayında patlayın :D.
Erkekler sevinmeniz lazım bu kadar güçlü bir rakipten kurtuldunuz. Ne güzel işte, Kızlar size kalıyor neden kızıyorsanız?
Çok yakışıklı cidden. Aşık oldum. Şu duruşa bak.81 Yorumla- +1 yıl
:)...
Şarkısı bile var :D
https://www.youtube.com/watch?v=ULTtWUZhD9c
All the lonely hearts in London
Caught a plane and flew away
And all the best women are married
All the handsome men are gay12 Yorumla- +1 yıl
Evet evet bu sözü duymuştum:
All the best women are married,
All the handsome men are gay.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılsonuncuyu bir an murat boz sandım :D bunlardan daha taş gayler var :D Sormak lazım kanka sen yakışıklısın neden gaysin diye :D
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D.
Çünkü adamlar kadın gibi kendine bakıyor. Kendine bakmayan kadın için bir şey diyemem onunda kendine göre sebepleri vardı. :(
15 Yorumla- +1 yıl
Ne alaksı var be. Estetik sanki tipi. Makyaj mı var suratında. Doğuştan öyle.
- +1 yıl
Evet ama bu yakışıklılığına yüzde 10 etki eder. Cildi pürüzsüz olur vs. Yüz hatlarıyla oynama yapamaz. Doğuştan yakışıklı işte. Sadece bakımla olmaz.
- +1 yıl
Tabi benim dediğim olacak. Laf söyletmem Ricky 'e. Dünyanın en yakışıklı erkeği. Daha yakışıklısı daha doğmadı.
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Keşkem tanrı beni de top yapaydı da az tip kataydı. Hetero olduk da iyi mok olduk. Tipsiz tipsiz geziyoz ya la.
320 Yorumla- +1 yıl
Çok taş ama değil mi bu Ricky? Yaşıda 43 üstelik. Sakalı kesse 30 oluyor yaşı.
- +1 yıl
Ah ah! Ben kız halimle şu an yerimde çalıyorum keşke o tiple doğsaydım diye ama gay olsaydım. Allah'ın torpilli kulları bu gayler.
- +1 yıl
Çalıyorum değil çatlıyorum.
- +1 yıl
Ay tipine baktımda. Yaşını göstermiyorsunda , çok itici geldi ( alınma ama) Böyle sevimsiz bir tipin var. Alınma bak. Renkli göz kötü durmuş sanki sende.
- +1 yıl
Allah çok adaletsiz :(.
- +1 yıl
Neyse o kadar üzülme. Gözlerin itici gösteriyor yüz hatların iyi. Boyun kaç? Senden daha kötülerde var.
- +1 yıl
Nefes alayım yeter diyosuun yağnii. Ya boyu naapçan 1.90 olsam ne yazar. Evlat olsam sevilmem zaten tipsizim de bak kendin diyon. Naapayım l*n ben Naapyım kendimimi vurdurayım laaayyyn.(Vurdurayım derkene silahla yani yannış annama olmasın ha boy da 1.75 orda da ezikim yanni)
- +1 yıl
Kendinden o kadar nefret etmen doğru değil. Yaşını gösteriyorsun bak ama. 32 33 falan en fazla derim. BoyunBoyunda kısa değil. Orta. Gözlerine bir çare bulman lazım ne bileyim renksiz hale getirsen daha Sevimli olursun belki.
- +1 yıl
*Göstermiyorsun
- +1 yıl
Senin tek fotoğrafına bakıp yorum yapıyorum sonuçta. Rengi kötü geldi biraz.
- +1 yıl
Estetik yaptır o kadar kötüyse.
- +1 yıl
Sen bilirsin :).
+1 yılpeki ya bu?
https://www.youtube.com/watch?v=P9sQZLtsfp811 Yorumla- +1 yıl
Aslında şarkıyı söyleyen kadınsı kıyafetler giymese yakışıklı yani :). Gözleride çok güzel ç
- Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılNedeni sudur ki adamin zikmedigi guzel kiz kalmamis artik zevk vermiyor ve nefis sapkinliga yoneltiyor belli zaman sonra gaylikte yetmeyecek tabi hepsi boyle degil dogustan sikintili urunlerde var
212 Yorumla- +1 yıl
Hayatının hiç bir bölümünde kadınlara ilgi doymamış. Eşcinsel olunmaz sonradan ne tuhaf insanlarsınız. Kendide çok geç kabul etmiş eşcinsel kimliğini. Kabul etmek istememiş yıllarca. 38 yaşında etti.
- +1 yıl
Eyi allah yardimcisi olsun sanki anasi babasi falansin herseyini hirebir biliyon okudugun kadarini bilirsin
- +1 yıl
Röportajları var. Niye yalan söylesin böyle bir konuda? Yaşadıklarını anlatmış işte. Hatta gay olduğunu kabul etmeden önce homofobikmiş. Nefret ediyormuş eşcinsellerden. Homofobiklerin büyük bir kısmı gay oluyor zaten. Kendini kabul etmek istemiyor. Böyle bireylere saldırarak üzerinden şüphelerin kalkması için yapıyorlar. Yoksa hetero adam "Aman bana ne? Ben öyle değilim ya ne hali varsa görsün " der. Bu kadar nefret etmez.
- +1 yıl
Himmm peki
- +1 yıl
Eşcinseller hakkındaki düşüncelerini değiştirebildiysem ne mutlu bana.
- +1 yıl
Yazdigim seyin zaten butun escinseller icin gecerli olmadigini soyledim
- +1 yıl
Tercih edenin olduğuna inanıyor musun? Ya da tercih edilebildiğine?
- +1 yıl
Evet var
- +1 yıl
Sen de etsene o zaman. Yarın gay takıl. Çarşamba biseksüel takılırsın. Cumayada trans takılırsın cumartesileri hetero günün olsun.
- +1 yıl
Cinsel yönelim bu. Pazardan karpuz seçmiyorsun.
- +1 yıl
Soylediklerimi bu kadar mi anladin?
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakıyorlar çünkü kendilerine. Bu salak hetero erkekler kendiklerini salıyorlar.
https://i.4cdn.org/hm/1439172100598.jpg10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yakışıklılar :) Karşı cinsimizin hemcinsini seçmesi cok ilginc :D
21 Yorumla- +1 yıl
Neden seçsin? Doğuştan böyle. Hala anlamadınız bunu.
Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Sinir oluyorsun degilmi cok hos lezler var bende ayni siniri yasiyorum;)
22 Yorumla- +1 yıl
Evet. Ama sevimli geliyor.
+1 yılAdam yakisikliligini kari kizin virviriyla ugrasmamasina borclu
20 Yorumla
+1 yılevet ya sırf bize giciıklık olsun da aşık olamıyalım diye yakışıklılar gay çıkıyor. ama haksızlık işte :D katılıyorum doğru tespit. :D
10 YorumlaZerem ondan o kadar kiviriyormus:))
22 Yorumla- +1 yıl
Ahaha değil mi? Şu Maria şarkısı özellikle.
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yakışıklı.. Sanırım kızlardan hevesini yeterince almış ve yeni ufuklara yelken açmış olsa gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçen gün bir tane çocuk beğendim cafe de oturduğum sürece ona baktım ve sonradan gay olduğunu öğrendim bu dram işte gayler çok yakışıklı oluyo hiç tipsizini görmedim
31 YorumlaAynı kanıdayım. Tabi Türkiye de var ama çok nadir. Kıllı göbekli mahmut abi gay olsa ne olur olmasa ne olur. Ama siz olmayın ya 😒
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir gay yok. Türkiye'de de çok taş gayler var.
+1 yılNe yakışıklılar var, gay falan değil. Saçma bir şey bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle sanmaya devam et.
biz zaten kimseye güvenmemeyi ricky ile öğrendik... annem bu adama aşıktı gençken şimdi ben aşığım. adam daha kaç jenerasyonu depresyona sokacak bilemiyoruz.
23 Yorumla- +1 yıl
Homofobi mi seziyorum?
Bu adam icin ne kadar dedikodu cıkardılar adam evli degil mi l*n cocguu vardı hatta
05 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen öyle.
- +1 yıl
Saçmaladın. Çocukları bile var. Taşıyıcı anne ile sahip oldu. Bir sürüde fotoğrafları var. Vikipediyede bakabilirsin.
- +1 yıl
Hürriyet gazetesiyle röportajıda var.
Riki gayların temsilcisi sanırım :D
22 Yorumla- +1 yıl
Her gayi kadınsı olarak görenlere cevap.
- +1 yıl
Canlı örnek.
Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Ulan hepsi yazıp su gaylerin bana ahahahah sovmektn sikildim
00 YorumlaNe zaman bir erkek ünlüyü beğensem gay çıkıyor başlarım böyle işe lee pace de gaymiş yoksa biseksüel mi?
00 Yorumla
+1 yılOlabilir bende güzelim ve biseksüelim
10 Yorumla
+1 yılBunu cözemiyorum bende😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılAhhh ulan ahhh :P dagfsf :D
20 Yorumla
+1 yılOf aynen onu bende çözemedim 😂😂
20 Yorumla
+1 yılÇünkü kızlar erişemedigi için.
10 YorumlaGayım ama tipsizim
15 Yorumla- +1 yıl
Senin gibilerde var. Ama nadir. Ama acıdım sana ya. Sevgili bulabildin mi bari?
- +1 yıl
Yakışıklı mıydı?
- +1 yıl
Demekki tespitim yanlış değil. Sana neden baktı onu anlamadım. O kadar kendi gibi yakışıklılar dururken.
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir atasözü der ki kaçan balık büyük olur ;)
00 Yorumla
+1 yılulaşılamaz oldukları için. ;)
10 Yorumla
+1 yıller lar eki fazla olmuş örneklemeye ters :D
09 Yorumla- +1 yıl
Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Gayler yakışıklı oluyor. Net.
- +1 yıl
yapacak bişey yok sana bakmazlar:D
- +1 yıl
Olsun en azından öyle bir erkek var. Bunu bilmekde güzel.
- +1 yıl
kendini bu şekilde tatmin olman etkileyici doğrusu :D
- +1 yıl
Ne yapayım. Çok yakışıklı.
- +1 yıl
ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça prensip edin bunu :P
- +1 yıl
Çok saçma bir felsefe.
- +1 yıl
ben edinmedim zaten sırf ağzının suyu akmasın diye iyiliğin için diyorum kendimi düşünüorsam namerdim :D
- +1 yıl
:)..
Bu tur adamlar gereksizdir yasamayi bile haketmez yani.
03 Yorumla- +1 yıl
Senden daha çok hak ettiği kesin.
Kesinlikle
20 Yorumla
+1 yılRicky Martin eşcinsel mi? 😱😱😱
06 Yorumla- +1 yıl
Günaydın :).
- +1 yıl
Evli ve ikizleride var.
- +1 yıl
Günaydın 😊 eşcinsel ile mi evli anlayanadım 😕
- +1 yıl
Eşcinsel biri kimle evli olabilir? Kocası var bir de ikizleri işte. Tipsiz kocası.
- +1 yıl
Ne bağırıyosun ya konduramadım napiim 😔 Kocası tipsiz derken kendini de çürüttün bu arada.
- +1 yıl
Yoo gerçekten tipsiz kocası. Boşanmışlar zaten.
Kesinlikle.
10 Yorumla
+1 yılÖyle.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan ahnı adam değil mi
00 YorumlaNiye lezbiyenler hep güzel.
01 Yorumla- +1 yıl
İşte eşcinseller torpilli.
Evet ya
10 Yorumla
+1 yılAllah vergisi.
20 Yorumla
+1 yılLezlerde oyle oluyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı.
5 ayDemi ya
00 Yorumla Peki güzel kızların kaçı hetero kaçı lezbiyen?
02 Yorumla- +1 yıl
Hem abartmayın hetero erkeklerin %10'unun yakışıklı olması imkansız. Daha fazladır bu oran. Çünkü dünyanın neredeyse tamamı hetero. Üstelik Ricky Martin'in erkeksi olmasının sebebi sonradan gay olması. Çünkü daha önceden Ricky gay değilmiş hatta homofobikmiş. Eğer normal gay olsaymış yani doğuştan gay olsaydı böyle erkeksi olması imkansız olurdu.
+1 yılBakımlılar o yüzden
10 Yorumla
+1 yılOnlar gay olarak mi dogdu gerizeka
11 Yorumla- +1 yıl
Al işte. Eşcinsellik hakkında hiç bir b*k bilmeyen biri daha. Salak niye böyle bir şeyi tercih etsin. Sen kızlardan hoşlanmayı aynı yatakta yatmayı tercih edebilir misin? Hayatının hangi bölümünde " Ay erkekler daha güzel ya kızlar hoşuma gitmedi" dedin? Adam kendide çok geç kabul etti eşcinsel olduğunu. 38 yaşında kabul etti. Hayatının hiç bir bölümünde kadınlardan hoşlanmamış. Hiç bir eşcinselle konuştun mu? Ordan burdan duyduğunla konuşuyorsun.
Allaha şükür cirkiniz ve gay deglz
16 Yorumla- +1 yıl
Aman. Kurban ol sen söyle güzelliğe. Ben çirkin bir hetero olacağıma böyle gay olurdum. Okumasan o yüzle para kazanırsın be dünya kadar.
- +1 yıl
Evet de hadi kabul et. Çok taş ama dimi? :D. Kıvanç falan hikaye bunun yanında.
- +1 yıl
Aman aman. Havanı yesinler. :D. Göz var izan var. Dünyanın en yakışıklı erkeği Ricky Martin. Daha yakışıklısı yok. Net.
+1 yılÇok yumuşak
09 Yorumla- +1 yıl
Senden daha erkek hıh :P kıskanmayın.
- +1 yıl
Hem gay hem erkek hıh 😀
- +1 yıl
Gayler Erkeklerden hoşlanan ERKEKlerdir. Transeksüelite ile karıştırmayalım. Kendilerini karşı cinse ait hissetmiyorlar. Erkek oldukları için memnunlar ve sizin şeyinizden aldığınız zevki onlarda alıyor ö
- +1 yıl
Bizim şeyimiz farklı kanaldan alıyor o zevki 😉
Gaylere erkek demek erkeğe hakaret olur bayan - +1 yıl
Farklı kanaldan alması aldığınız zevki değiştirmiyor.
Sen kendini heteroyum diye avut bakalım. Ben kadın halimle gay oluyum ama böyle tipim olsun diyorum. - +1 yıl
Nasıl zevki değiştirmiyor?
Karpuz 🍉 yemekle, karpuz 🍉 suyu içmek aynı şey mi? - +1 yıl
Hem içip hem yiyorlar. Daha zevkli. Hem kanıtlanmış bir şey bu. Erkeklerin o bölgesinde kadınlara göre daha fazla sinir ucu olduğundan zevk daha yüksek.
- +1 yıl
Tıp ile ispat etmene gerek yok pembemsi kardeş 😉
Yatatılışa ters olan bişeyin ispatı mümkün değil. - +1 yıl
Siz ıslah olmazsınız ne haliniz varsa görün.
Sendede var belli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yıliçine gay kaçmış
00 Yorumla Bende Oyleyim
00 Yorumla
+1 yılArkadan yiyo iste
08 Yorumla- +1 yıl
Evet sana da yedirir.
- +1 yıl
yiyo diyom yedirir diyooo türkçe hocanda suç var sende değil
- +1 yıl
Sitede master olmuşsunda bir halt öğrenememişsin eşcinsellik ile ilgili. Yiyen biri olduğuna göre kendi kendine yediremeyeceğinede göre yediren birileri var. Kendide yedirebilir. Sadece pasif mi gayler?
- +1 yıl
ilgilendiğin konulara hayranım gerçekten .)
- +1 yıl
Bu konular benim gerçek hayatımla ilgili. İnsanların kanılarını değiştirmeye çalışıyorum ama anlaşılan ıslah olmaz bu sitedekiler.
- +1 yıl
Birgün baba olduğumda kızım bu hallere gelmesin diye mücadele ediceğim...
- +1 yıl
Fıtratında varsa olur. Hayvanlarda bile varsa eşcinsellik. Doğal bir şey demekki.
Biseksüel ya da lezbiyen değilim. - +1 yıl
bay bay
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne