Tesettürü doğru biçimde kullanan süsünü saklayan kizlarmi dikkatinizi çekiyor yoksa tesettürsüz açık kızlarmı dikkatinizi çekiyor?
Doğru biçimde Tesettürlü
Tesettürsüz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şahsen tesettürlü bayanlardan etkilenmiyorum bir şey hissetmiyorum ama çevremde hep kapalı olduğu için tabi onun etkisi hep aynı ya da benzer kişiler görürsen farklı istemen normaldir diye düşünüyorum
Tesettürlü, Namuslu, Ahlaklı, İyi, Dışı cennet, İçi cehennem olan kızlar tabi ki ama ben bunu tercih ederim. <3
https://pbs.twimg.com/media/B3CrpMWCYAEopAK.png
Bu insansa bende kardeşim yum mk iv1. lisimg. com/.../600full-julie-kennedy. jpg
Kapalılık en rahatıymış. Açık olduğum günlere üzülüyorum.
Cevap
29Cevap
Şöyle birşeyler kâfi ya
data. whicdn. com/.../... X0G31r1gasfo1_500_large. jpg
Tesettürlü kadının, zekası yerlerde olduğundan zerre kadar dikkat çekmiyor.
bir sen akillisim neyse biseu demiyorum sen bütün hakaretleri üstüne alın ben demişim gibi.
ben sormadim ki soruyu. Ayrica Allahin ayetini basımda taşımaktan gurur duyuyorum sendende zekiyim. hadi ikile daha fazla muhatap olmuyorum senin gibi cahille
@Pasifick34 Haha! Sorandan farkın var mı sanıyorsun? Zekiymiş! Benden. Rofl! Bu kafa ile? Aynen böyle gurur duymaya devam et. Muhatap olmayı geçtim herhangi bir konuda tartışabilecek kafa olduğunu sanmıyorum sende.
türkiyenin en iyi universitesinde güzel bir bölümde okuyorum senden hayli hayli zekiyim sem anca insanlari aşagilayarak kendini üstün tutmaya calisiyorsun dikkat ette kibrinde boğulma terbiyesiz.
@Pasifick34 Auch! Türkiyenin en iyi üniversitesinde güzel bir bölümde okuyormuş. Elim ayağım buz kesti cidden yazarken ne büyük zekaymışsın :)) Şaka gibi kendini birşey mi zannettin sen bizim ülkede iyi olarak gözüken bir üniversitede? Ne biliyorsun ki çok merak ediyorum ya da neler bilebilirsin ki? Bilimden yoksun kafa ile sen hukukcu, doktor olsan ne yazar? İyi üniversite okuyan zeki oluyormuş demekki bizim ülkede vay be. Foolish mind
sen bilim adamisin dimi merak etme senden çok sey biliyorum pis kafir hadi ikile bir daha yazmiycam
@Pasifick34 Haha! Tamam kızma zeka küpüm yerler seni. Ülkenin çoğu bunun gibi kadınlar ile dolu! Aklı var fikri yok.
sana dava acarsam görürsün gününü tirrek
Dürüst Kalbi Temiz Olan Kız Açık Veya Kapalı Kalbi Temiz Olsun Dürüst Saygılı Vicdan Sahibi Olsun Yeter.
Aklı beyni açık olan insan olsun, başının açıklığı kapalılığı önemli değil
Sen bana kızlarımızın süsünün bir açıklamasını yap güzel kardeşim ben sana cevabını vereyim.
mini etekli, inceçoraplı topuklu ayakkabılı gönderirsen çok makbule geçer abla
Ahlaklı ve saygılı, Türk örf adet ve geleneklerine bağlı olduktan sonra kapalı olmasını isterim ama asla dayatmak
Zihniyeti düzgün olsun da diyorum ama imanli biri öndedir gözümde
İman başı kapatmakla olmuyor ben imansız bir insanım fakat kimseye bir kötülük yapmam böcek bile öldürmem yardım etmeyi severim çıkarlarım doğrultusunda insan ayrıştırmam kimsenin hakkını yemem inançsız olmam beni kötü mü yapıyor şimdi
Farkindaysan zihniyeti düzgün olsun yazdım , senin de zihniyetin düzgündur , başı kapalı olup neler yapanlar var görüyorum , ama ilave olarak da imanli ve zihniyeti düzgün biri bir adım öndedir diyorum sadece bir adım fazla değil , yorumumu anlayarak oku @Kılavuzumkarga
oldu bir de felsefe yapayım yorumunun üzerine
Yapma zaten yürü @Kılavuzumkarga
sana sormucam ne yapacağımı oturup senle çene çalacak değilim zaten
Doğru bir biçimde tesettür göremedim şu türkiye de.
tabi ki doğru biçimde tesettürlü derim fakat öncelik kişinin ahlakı edebi ve inancı dır. kapalı olupta o kadar pislik içinde olan insanlar da var yani
Artık insanlar tesettürü farz değil de tarz olarak takınıyor. Tövbe bismillah :)
aslında oy vermek istemedim ama yorum için mecbur kaldım kendini bilen dürüst bir bayan olsun yeter
Şıklardan birini secmedim.. Kalp kimi sever akıl kimle uyusursa onunla birlikte olurum
Doğru şekilde edebine adabına uygun oturup kalkan tesettürlü kızı dünyanın en güzel mankenine bile değişmem
bence benim olan benim olmalıdır kimse görmesin hayal etmesin şehvetle bakmasın
Ördek ve damacana da poz veriyordu zaten gel bana diye bu ülkede nefes alsn yeter diyen zihniyet oldukça açık kapalı erkeklere farketmiyor bence
Guzel ya da seksi olanlar bası acık kapali farketmez
Aklı ve kalbi aynı yönde olan kız
hiç farketmez aradığım aşkım olsun yeter
Insan olan sahis fark etmez der
hangisi edepli ise o iyidir.
bikinili kız oldumuuu D:ASDd
Dikkatimizi çekmemeli tesettürlü dediğin.
Açıklar dikkat ceker
Kapalilar ile evlenilir
@KAMUCUZAT sacmalama be
@ismiyook kişi kendinden bilir işi sen yapiyon demekki
@KAMUCUZAT kesin sesinizi kendinizle karıştırmayın herkesi. Biz hakkıyla kapananlardan bahsediyoruz. Defolun gorusumun altından aptallar
@ismiyook @KAMUCUZAT Mal mısınız lan? Beyninizin tatilde olduğunu bu kadar belli etmeyin ya yazık. Kendi oyun parkınızda uslu uslu oynayın beyninizin almadığı ve hiçbir zamanda almayacağı şeyler için böyle salak saçma yorum yapıp ergenlik taslamayın sizin dediğiniz şu laflar bu kızı o dediğiniz şeyler yapmaz ama sizin kalitenizi bariz ortaya koyar. 5 yaşındaki bir çocukla sizin ikinizin beynini teraziye koysak kimin ağır basacağı ortada zaten😂 özgür ülke burası isteyen istediğini istediği şekilde yapmakta özgür ama pardonda size giren çıkan ney? Siz iki cücük her insanı aynı mı sanıyorsunuz da böyle konuşmalar yapma gereğini kendinizde buluyosunuz? Komik cidden komik aynaya bakıp kendinize gülün ezikler😂 haaa bu arada kendi oyun parkıdınızda uslu uslu oynayın millete karşı küfür hakaret vs tarzı laflar etmeyin yoksa ağzına acı biber sürerler ona göre😜😜😜
@Patolojik teşekkürler canım eline sağlık çok güzel yazmissin
Kalbi tesettürlü olan lazim.
İnsan olan kızlar.
nefes alsin yeter.
Açık tabi ki.
Açıkk ☺☺
Yesettursuz bence
Ahlaklı kız.
nefes alsın yeterr
Tesetturlu
Tesettürsüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?