Ölüler yaşayanlardan daha mı şanslı dersiniz?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ölüm sonu bilinmeyendir. Çiçeği alanlar ise ölen kişilerin bedenleridir. Ölü bedenler şanslı olamaz. . . Bu soru zor bir soru sadece varsayımlar kurabiliriz. Ruhun varlığı ve ölümsüzlüğünü yaşadığımız sürece bilemeyeceğiz. . . o yüzden de hangi tarafın şanslı olduğuna kesin bir yargı getirmek mantıksız olur. . .
Hiç değilse, kirayı, faturayı nasıl ödeyeceğim, kredi kart borcu için haciz gelecek mi?
Okul bittiğinde iş bulacakmıyım gibi endişeler yaşamadılarından daha şanslı olduklarına inanıyorum
sence de ahır zaman belirtısı olan mezarlara bakıp 'keske bende bunlar gıbı olsaydım' dıyecegımız zaman gelmedı mı? bu zaman o zaman..
Sanmıyorum yaşayanlar daha şanslı bence
Cevap
10Cevap
valla Şu an ölüler her nerdelerse adım gibi eminimki bizden çok daha iyi bir yerde çok daha iyi bir durumdalardır :) en azından ks nin başında görüş paylaşmadıklarından eminim :)
Ölümü küçümseyen bir toplum :) ibret verici.. Ölünce mışıl mışıl uyuyacagini zannetmektir..
@azizem85 Anne Frank.. Enteresan bunu paylasman.. Yillar önce Amsterdam'da saklandigi evi ziyaret etmistim ve kitabinida okudum. Gercekten buyuk bir yazar olurdu...
Görmediğim ve bilmediğim bir yer hakkında karşılaştırma yapmak saçmalık
Evet cok şanslilar bu pis igrenc dünyada 1saatte bile milyonlarca gunaha giriyoruz
Ölmene bağlı günahkarmı öldün yoksa sevaplımı öldün.
Her canlı ölü adayı fakat her ölü canlı adayı değil
#Türkerkeğii
Bu dünyada düzgün yaşadıysan, Allah için hayırlı bir kul olduysan ölüm bir başlangıçtır.
Evet öyle daha şanslı
He çiçeğe bakıyor zaten cennet cehennem.
Evet
Aynen öyle
Evet canım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar