örnek resimlerle göstermek istiyorum
www.eonline.com/.../.www.franciscolachowski.com/.../...-High-Res-03.jpgttp://www.franciscolachowski.com/wp-content/uploads/2015/06/Francisco-Lachowski-Dimitris-Theocharis-High-Res-03.jpg yakışıklı ise francisco gibi baby face ve genelde içide boş olan erkeklerdir. Benim tercihim her zaman karizmatiklikten yana.09 Yorumla- +1 yıl
@KAMUCUZAT Benim canım sıkma. Ben tam olarak tipten bahsetmedim. Bir insan bilgiliyse , ağır başlıysa bu yürüyüşüne , bakışlarına , haline tavrına yansır dedim. Yakışıklılıktan bahseden olmadı. Bende melezim ayrıca ne dediğimi çok iyi biliyorum. Saldırmadan önce bir idrak etmeye çalış sonra konuş.
- +1 yıl
canını sıkmıyorum be rahat ol bilmiyorsun bence benim kardeşim avrupada okulunu okuyor moda modellik onun kitaplarında yazanı ben sana söyledim istersen fazla uzatmayalım bilmiyorsun duruş ile ağırlık alakasız
sen sert hatlı diyorsun karizma ama bu ülkede sert hatlıların gay oranı yüksek onlar da mı karzma çürütülür savın yani, alaksız - +1 yıl
@KAMUCUZAT Düz mantıkla ilerleyip söylemediğimi anlayan biri cahillikten bahsediyor bu kendiyle çelişen bir insana ben ne söylersem boş şuanda. Karizma çok göreceli bir anlam insanın içindeki neyse dışına yansıyor bana göre bunu anlamıcakta ne var? Düz mantığın , dediğim dedik bir adam gelmiş bana cahillikten bahsediyor sen kimsin? Cahilliğin en büyük belirtisi karşındakini dinlememektir. Şİmdi modamı okuyosun napıyosun onu yap uğraşamam basarım engeli.
En İyi Cevaplar
Yakisikli dogal haliyle guzel gorunendir. Karizmatik olmak icin caba gerekir para gerekir giyim zevki kultur falan filan...
24 Yorumla- +1 yıl
:D :D 8)
- +1 yıl
ricalar efem :D
- +1 yıl
bu yakışıklı oğlanın adını biliyor musun bana söyler misin? çünkü o resmi alıp watpaada koydum kapak sayfasına. benim kitabımın adı İKİ YABANCI :) okuyanlar gelsin
+1 yılYakışıklılık 1 haftada alışılır, karizma geçmez. Onun hep bir çekiciliği olur. Bakışı farklıdır. Cooldur. Yakışıklı saftır, bazen kendini bişey sanar. Bu sadece bakış açısı. Yakışıklı karizmatik aranan tiptir. Kimse kolay bırakamaz. Karizma = bir amaç, zenginlik, kültür, duruş, özgüven
Yakışıklılık = güzel bir yüz (Allah nazarlardan saklasın)51 Yorumla- +1 yıl
Amin :D
- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı dış görünüşüyle
Karizmatik iç görünüşüyle30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı erkek bildiğin yakışıklıdır. Karizmatik erkek ise bunların yakışıklı olanı var, orta yakışıklılıkta olanı var, çirkin olanı bile var. Karizmatik erkekte önemli olan adamın duruşu, hal hareketleri, konuşmaları ile dikkat çekerler. Çirkin olmalarının bir önemi yok ama. Karizmatiklik bile onlara artı puan vermemizi sağlayabilir.
22 Yorumla- +1 yıl
güzel açıklama
- +1 yıl
Teşekkür ederim kendi yazdığımı kendim okuyunca bile yoruldum 😊😊😊
Karizma erkekler duruşlarından belli olurlar tarzları vs.
Yakışıklı erkek de tarzıyla ama duruşuyla pek değil onun da yüzü genelde güzel olduğundan.
Misal olarak Serkan Çayoğlu karizmatik Murat boz Yakışıklı. Ya da yok ya bu misal olmadı Murat'ın da duruşu var sjsjjs Şu an aklıma kimse gelmiyor öyle gelince yazarım 😁13 Yorumla- +1 yıl
bekliyoruz
- +1 yıl
teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarizma kızdada olur erkektede , yakışıklılıkla hiçmi hiç alakası yoktur karizmanın.
Karizmatik olmak mutlaka doğuştan gelen birtakım yeteneklere sahip olmak demek de değildir. Aksine, karizma sonradan kazanılabilen bir beceri olarak tanımlanır. Bunun sebebi karizmanın temelde insan ilişkilerine dayanmasıdır.
Örnek verirsek , bir yarışmada diğerini müthiş bir farkla alt eden kişinin karizması yüksek olur. Veya bir taraf 100 kg kaldırırken diğer taraf 500 kg kaldırınca o 500 kg kaldıranın karizması yüksek olur. Akıllarda şu olur "way be adamdaki güce bak, waybe adamdaki zekaya bak "
vs. sonradan elde edilmiş yeteneklerin iyi kullanılmasıyla alakalı bir durum yani.10 Yorumla
+1 yılYakisikli erkek görsel olarak ilgi cekebilir, ama karizmatik erkek "cirkin" olsa dahi yakisikli erkekten daha cekicidir, buna bagli kolay kolay reddedilmez.
41 Yorumla- +1 yıl
hmm ok
Yakışıklı erkek her türlü yakışıklıdır. Altın oran her yerine yansımıştır :D Çuval da giyse yakışır...
Bir de yakışıklı olmayıp, ama yine de bazı nedenlerden dolayı (vücut, zeka, maddi durum vs vs) beğenilen erkekler vardır. İşte onlar ''karizmatik erkek'' kategorisine girer.10 YorumlaKarizmatik erkeklerde fazla yakışıklılık yoktur ya da hiç yoktur bunlar konuşmalarıyla hareketleriyle davranışlarıyla ve duruşlarıyla kalbimizi çalarlar ama yakışıklı erkekte sadece tip vardır karizma olmuyor genelde bir de tipine güvenip kasılır :)
21 Yorumla- +1 yıl
Kasılsın bakalım
+1 yılHer yakışıklı erkek karizmatik olamaz yani bence karizmatiklik biraz duruşlada alakalıdır kişi çok yakışıklıdır ama içine kapanık korkak biriyse onu karizmatik kılacak özelliklerinde önüne geçer bence bu durum
11 Yorumla- +1 yıl
bence de
Göreceli kavramlar bunlar. Kişiye göre değişir.
Ortalama türk kadını esmer erkekleri yakışıklı bulur ben sarışınları misal.
Zevkini merak ettiğin kişi burada yazılacaklardan çok farklı görüşlere sahip olabilir12 Yorumla- +1 yıl
Kimseyi merak etmiyorum genel nabız yoklaması desek
Bana karizmatik gelen erkekler klas, estetik anlayisi yuksek centilmen ve zeki olanlar ki görüyorsun hepsi karakter özellikleri. Yakisiklilik tamamen görselle alakalı :)
22 Yorumla- +1 yıl
ilk saydıkların benimle uyumlu sanki ;)
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılgerçek karizma lider olabilmek, toplulukları peşinden sürükleyebilmektir
fakat günümüzde yakışıklı ya da ünlü olmaya endekslidir o da.
yakışıklılığın ne olduğu belli zaten.
bu yüzden hatlar karışıyor :)
sevmesemde cımhurbaşkanımız karizmatiktir mesela
Atatürk de öyle ama Atatürk aynı zamanda yakışıklıdır da.
bak ben bile karıştırdım :)10 Yorumla Bazi erkekler sadece yakisikli olur ama bostur tipi bir ise yaramaz karizmatik erkekler hem kadin ruhundan anlar hemde davranislari hosa gider yakisiklidir ne biliyim :D
21 Yorumla- +1 yıl
tamm biz bildik sağol
Her yakışıklı karizmatik olamaz. Tamam yakışıklıdır ama bu özelliğini kullanmazsa karizmatik ve çekici olamaz.
11 Yorumla- +1 yıl
karizma farklıdır haklısın :)
Karizmatik erkek Jason Statham
Yakışıklı erkek ise kardeşim :)
Aradaki fark cezbetme konusu sanırım.11 Yorumla- +1 yıl
Kardeşini bilmem ama birinci söylediğin 12 den ;)
+1 yılYakisikli sadece tipi guzeldir ama karizmatik olunca offf yani bir asilligin olur bir havan olur yakisikli olmasanda begenilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
hmmm ;) ;)
+1 yılKendine guvenlidir ortamda sozu gecer hatununa kimse laf yapamaz agirligi karizmasi vardir eritir. Asdj
Yakışıklı ise guzel yuzludur sadece. .23 Yorumla- +1 yıl
ben ilki oluyorum galiba 8)
Güzel görüş eig adayı - +1 yıl
Bekliyorum. Saol
- +1 yıl
Bir de takipçilerim önceliklidir. Ama sizin görüşünüz de çok güzel :)
Birinin parası vardır ve zekidir. Çirkinsin demek yerine karizmatiksin derler daha havalı olur.
21 Yorumla- +1 yıl
eig adayı :D
Karizmatik olarak Jack Nicholson diyebiliriz. Yakışıklı olarakta, Şu an sizin yakışıklı diye tabir ettiğiniz herhangi bir ünlü ile kıyaslayabilirsiniz. Aradaki farklı kendin bile bulabilirsin o zaman. Tanıyanlar ne demek istediğimi anlamıştır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. yakışıklı olur biri ama sadece yüz olarak güzeldr bir ağırlığı bir çekiciliği yoktur. biri karizmatiktir ama çok baby face deildir.
12 Yorumla- +1 yıl
biraz komplike olmuş
+1 yılKarizmatik= Duruşu, yürüyüşü, hal ve hareketlerini de kapsar.
Yakışıklılık= Yalnızca dış görünüş (yuz vücut hepsi)26 Yorumla- +1 yıl
hmmm :D
- +1 yıl
Benim fikrim 😄
- +1 yıl
Doğru bişey demedim :D
- +1 yıl
@kremşanti uzak dur o zaman 😄😄
+1 yılKarizmatik erkek sert bakışlı, maço tavırlı erkeklere denir. Yakışıklı erkekse hem sempatik olur yeri gelince karizmatik olur ortaya karışıktır yani
17 Yorumla- +1 yıl
tam senlik cvp :D
- +1 yıl
@AVRUPALIHOVARDA ünlü fotoğrafları hareket ediyor mu da biz sadece fotoya bakıp karizmatik diyoruz
- +1 yıl
Tam benlik derken :|
- +1 yıl
@AVRUPALIHOVARDA tamam
- +1 yıl
Eğlenceli :D
- +1 yıl
İyi bir şey bu :D
+1 yılİkiside tırt. Çirkin olsun benim olsun hava cıvası olmaz
21 Yorumla- +1 yıl
:)) mantıklı ;)
Karizmatik daha cok seksi anlamina geliyor bosuna kelimede karizma kelimesi gecmiyor.
Yakisiklida tipi iyi boylu poslu erkeklere deniir21 Yorumla- +1 yıl
hmmm
+1 yılKarizmatik erkegin kasi gozu guzel degildir ama bir tarzi agirligi kulturu bakislari falan vardir. Yakisikli dedigin yakisiklidir. Paspalda olsa kafa bos da olsa guzel olan cocuktur
10 Yorumla
+1 yılMesela senin profilindeki unlu doktor Mike karizmatik ve sevimli ama yakisikli degil.
11 Yorumla- +1 yıl
yakışıklı değil mi
en yakışıklı dr seçildi :o
yakışıklı erkek yakışıklıdır. karizmatikte karizmatiktir. çok net ya :D karizmatik denilen erkekler genelde 30 yas ustudur. Vede duruşu bakışı hareketlerı yapısı dıkkat ceker. karızmatıklık budur. ama yakısıklılık yuzle alakalı bir dürüm bakarsın ve yakısıklı dersin. ikisinin arasında cok fark var yanı :D
1-bu adam yakışıklıdır Burak Özçivit
2-bu adam karizmatiktir Kenan İmirzalioğlu04 Yorumla- +1 yıl
1+2= #büyükyorumcu 8)
yakışıklılıktan yaşlanınca eser kalmaz.
karizmatik adam her yaşta karizmatiktir. ;)11 Yorumla- +1 yıl
güzel bir cvp :))
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarizmatik kivanc tatlitug
Yakisikli Kenan imirzalioglu
...14 Yorumla- +1 yıl
ben D:
- +1 yıl
Sen benim kalbimin doktorusun ❤ asfsd
- +1 yıl
@goldenboomer teşekkürler :)
+1 yılYakışıklı değil ama bir çekiciliği olan , karizma sahibi...
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. hal ve hareketleri oturuşu konuşması çekiciliği her yönüyle değerlendirip karizmatikliğini belirlersin yakışıklı ise dış görünüş. Her yakışıklı karizmatik , her karizmatik yakışıklı olmayabilir
10 Yorumlakarizmatik yakışıklı değildir ama yakışıklıdan çok forsu vardır:D
12 Yorumla- +1 yıl
fors?
İçi boş erkektense karizmatik olsun güldürsün eğlendirsin
10 Yorumla
+1 yılYakışıklı tipi iyi olandır yani bakan çoğu kişi bu çocukta tip vardır der.
Karizma ise insan ilişkilerinde söz sahibi olabilen ve söylediği şeylerle insanları bağlayıp yaptırıcı olabilendir.10 YorumlaBir insan tipsiz olabilir ama karizması vardır.. Ör; okan bayülgen
10 YorumlaBana göre karizmatik erkek çekici, yakışıklı ukala fark bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmesela engin altan düzyatan karizmatik ama kaan taşaner yakışıklı :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılher yakışıklı karizmatikir kanks ama her karizmatik yakısıklı diildir kanks
10 Yorumla Gerçekten karizmatik bir erkek yakışıklıyı sıçırtır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer yakışıklı karizmatik olabilir
Ama her karizmatik yakışıklı olamaz11 Yorumlayakışıklı dış görünüşü iyi olana
karizmatik bakışı duruşuyla insanı etkileyene denir03 Yorumla- +1 yıl
@AVRUPALIHOVARDA
nasıl saçma insanın bakışından herşey anlaşılır az çok ve duruşundan
mesela sert bakar sürekli sinirli yapısı var dersin ya da durgun bakar bakışların derindir
duygusal biri dersin tahmin edersin yani
başka bir örnek olarak mesela kendinden emin konuşması yürüyüşü vardır bakarsın ne kadarda kendine güvenen bir insan dersin kararlı kendinden emin dersin bunlar belli olur bakınca sen anlamıyorsun bence - +1 yıl
@AVRUPALIHOVARDA
arkadaşım ben zaten tip demedim bakış dedim duruş dedim
göz şekli kulak burun şekli fizği demiyorum sen anlamıyorsun sanırım
bakışlar ve duruş bunlar kişiliği yansıtır diyorum buda insanları karizmatik yapar diyorum
gerçekten anlamıyor musun? yoksa anlıyorda anlamamakta mı? ısrar ediyorsun
Karizmatik Johnny Depp, yakışıklı Nick Bateman. Yeterli olmuştur sanırım.
01 Yorumla- +1 yıl
hayır
Karizmatik her zaman bir adım öndedir
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler canım 8)
Birinin tarzı iyidir diğerinin tipi...
10 Yorumla
+1 yılIkisi bir elmanin iki yarisi bence
10 YorumlaKarizmatik olan yakışıklı değil sert hatları olur.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. tavırlarından belli eder
10 YorumlaCennet ve cehennem gibi farklı mesela
10 YorumlaKarizma 1adim öndedir bence
10 YorumlaYok bence
10 YorumlaProfileme bak gör 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Kanka yakıyon ;)
+1 yılBilmem😁
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKarizmatik olsun
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne