Detayda saydıkların ses tonu, bakışlar, giyim tarzı hatta meslek bile insanı karizma yapabilir. Bindiği arabadan tut giydiği dona kadar. Bana kalsa her insan karizma yapabilir. Çek altına son model bir araba, çek üzerine Dolce Gabbana Siyah spor takım elbiseyi sana yakışan saç ve sakalı da yaptın mı tamamdır. Yakışıklılık güzel olanlara denir. Aslında kız için güzel ifadesi erkeklerde yakışıklı olarak kullanılıyor. Yakışıklılık doğuştan gelir. Bana kalsa herkes karizma olabilir ama herkes yakışıklı olamaz.
Karizma kendine gösterdiğin özendir.. Giydiğin kıyafetler parfümün ayakkabıların saçın kaşın gözüm ellerin vucüt şeklin bunlar ne kadar güzel durursa üstünde o kadar karizman olur
Ama yakışıklılık doğuştan gelen bişeydir senin elinde değildir pek.. Yüz hatlarının sivri ve keskin olması genelde yakışıklı yapar insanı
@asiyimben göreceli bir şeydir. Herkesin değişir bence burak daha yakışıklı yukarıdaki sadece karizmatik bana yakışıklı gelmiyor herkesede gelmek zorunda dehıl.
Şöyle söyliyeyim, çok yakışıklı adamlar vardır sünepedirler yılışıktırlar ağır değildirler ortam maskotu gibi takılırlar. Adam vardır, çokta yakışıklı değildir, ama bir ses tonu vardır, düzgün bir konuşması, bakışı, ağırdır. o adama hasta kalınabilir işte.
Yakışıklılık gelip geçici. Karizma tamam ölene kadar demiyelim ama çok uzun yıllar kalıcı.. Örnek Yakışıklılık olarak Brad Pitt desek, karizma içinde Jason Statham. Yani bilemiyorum tabi bunlar benim görüşlerim tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz...
karizmatik :duruşu konuşması davranışları kültürü giyinişi tüm ruh hali ve dış görünüşü ortalama üstü olan kişilere denir yakışıklı : görecelidir dış güzelliğe bakılır herkeste farklıdır
Yakışıklılık tipe giyime kuşama bağlıyken karizma vücuduna hakim olandır. Nitekim giydiklerini taşımaktır. Oturmasını kalkmasını bilen adamdır. Nerede nasıl konuşulacaksa o şekilde konuşur. Özgüveni yüksek lakin kibri yoktur. Kısacası babalarınızın gözünüzdeki yeri kadardır bir adamın karizması
kenan nasıl yakışıklı değil ya allasen adamda ikisi de var bence aradaki farkı ben de merak ediom zira zati öyle yahuşukluluğum yok merak ediom eceba karizmatik miyimdir diye :D
ben değilim o üzgünüm ya :D peki sence giyim insanı karizmatik yapar mı? mesela salaş eşofmanlı haliyle tipsiz yakışıksız olan biri giyimle tarzla karizmatik olabilir mi :D
bakış nasıl değişir bir insanda ya :D çok muzdaribim bu konuda :D böyle her gün ayna karşısında karizmatik baksam böyle günde birer saat karizmam artar mı dersin he? :D
Karizma karakterden doğar daha doğaldır daha derin iz koyar yakışıklılık ise tipden doğan bir şey göze ilk çarpan şey olsa da karakterdə sorun varsa önemini kayb eder tanıyan insan için.
En İyi Cevaplar