anneniz eşiniz sevgiliniz kardeşiniz
veya hiç tanimadiginiz biri
daha önce yaptınizmi
yaptiysaniz pismanmisiniz?
veya hiç tanimadiginiz biri
daha önce yaptınizmi
yaptiysaniz pismanmisiniz?
Kadına el kaldırmam..
el kaldıranlarında karşısında dururum bu yüzden en yakın arkadaşımla tartıştım ve onunla sohbeti kestim eşine yanımda el kaldırdıgı için..
insan önce kendisine sonra karşısındakine saygı duymalı..
ve her kadın annedir. annelere saygı duymalıyız
Helal olsun ama kız arkadaşına o eli kaldırdığı an sen o kolu kavrayacaksın bro daha kralca olurdu
ne yalan söyleyim çok kaldırdım. eşime ablama hatta anneme bile. yola giderken elimi kaldırıp el sallarım ya da kalabalıkta el kaldırıp burdayım derim :D onun dışında sevmeye kıyamıyorken el kalkar mı kadına...
Ayyy bian sövüyodum ha tabi sonunu görene kadar 😂
Ben bile kiz diye vurmuyorum erkekler vuruyosa benim kadar delikanli olamadiniz diyorum
Tesekkurler :)
Sırf erkek arkadaşına baktı diye kız döven varoşlar varken sana helal olsun
Kardeşimi sık sık döverim. O da beni döver sıkıntı yok.
Cevap
41Cevap
Daha önce kaldırmadım, kaldırmamda. Ama kaldırmak istedimmi hemde çok kez :)
mutlaka sinirlendiren şeyler olacaktır
önemli olan sinirlerine hakim olabilmek
Erkekliğin izin vermemiştir
Asla 🙅 onlar bize Yaradanın emaneti kadına el kaldıran erkeğim diye dolaşmasın ortalıkta
nickinin hakkini veriyorsun :D
Teşekkür ederim 🙈
😄😊
rica ederim :)
😊😊..
Kadına kalkan ellerin kırılması taraftarıyım. Her ne kadar bazı kadınlar haketsede gücümüzün yettiğine vurmak bizim geleneklerimize adetlerimize oğuz töresine aykırıdır!
Yapmadım hiç, kaçar giderim çok sinirlendiğimde ama büyük konuşmamak gerekir. Aldatılsam ve yakalasam herhalde dayanamazdım. Bir tane patlatırdım. Eminim ki o tokadı çok çabuk bir şekilde unutacak, ben o aldatılmayı belki bir ömür unutamayacağım.
kaldırmam ayrıca hiç bir erkek benim yaımda kadına vuramaz...
bir anlık sinirle el havaya kalkıyor ama şimdiye kadar vurmadım. İnşallah vurmam da.
Hayatımda sadece 1 kadına el kaldırdım, namusumla oynadı tokat attım bayıldı zaten ama çok pişman oldum,
asla bir hanımefendiye el kaldırılmaz, karşıyım.
#Türkerkeğii
Hiç yapmadım yapmayı da düşünmüyorum kavga etmek cahilliğin kadına şiddetse acizliğin göstergesidir bence.
haklisin
Kaldirmayi gectim etrafimda sevdigim bir kiza el kalkarsa kaldiran kisi gece uyuyamaz.
Evet belli durumlar da tokat atabilirim. Mesela;
1) Aldatılma.
2) Tanımadığım herhangi bir kızın bana cinsel anlamda yanaşma çabası.
3) Kız kardeşim yok ama herhangi bir erkekle birlikteliği sonucu dayak yer.
Her şey tamam. da 3 neden
3 neden onu anlayamadim her insan sevebilir
ve birileriyle birlikte olabilir
Ciddi anlamda sevdiği erkekten bahsetmiyorum. O aklı erkeklerde olan birçok kız var üstelik çoğu da serseri şayet uyarırım eğer devam ederlerse kardeşime bazı şeyleri yasak ederim o çocuğu da uyarırım o da devam ederse kemiklerini kırarım.
Ne olursa olsun kız ne kadar o*s*p*u’da olsa sen erkekliğinden taviz vermeyeceksin o onun karaktersizliği karaktersizle karaktersiz olmayacaksın çünkü gerçekten bir erkeğe, kadına el kaldırması yakışmıyor hiç hoş durmuyor
Asla. Disarida erkege el kaldirip vuramayan yumusaklar kadina el kaldirabiliyorsa onlara erkek degil dankek denir. İnsan sevdiginin yüzüne bakmaya kiyamiyor ya nasil vuruyorlar sasiyorum
2 kere vurdum çok sinirlenmiştim sinirlenince ne yaptığımı bilmiyorum daha sonra pişman oluyorum ama vurdum artık
Yapmadım yapmamda yapanıda sevmem bağırırım tartışırım kızarım ama vurmam
ulan ben musluman olarak bir musluman pisliklerini dovmeyi severim hakkederler kadin kadin degil artik her boka ozeniyolar
Müslümanlığıda böyle kirletiyorsunuz ya bravo ulan müslümanlıktada geçiyor kadına el kalmaz diye ne fasa fiso yapıyorsun
yanağını sıkıp sağa sola savurmuştum ama baya sıkmıştım fazla sevgi zarar
Önemli olan ne niyetle yaptığındır
Ben kadına şiddetten yanayım
KADINI ŞİDDETLE SEVECEKSİN
aynen öyle :)
Hayır yapmadım yapılır mı ya bu
yapilmamali
engel olan da yok :)
çoğu kadını değil dövmem bıçaklamam bile gerekir bana yaptıklarından dolayı ama Allah'a havale ettim bana zulüm eden aşüfteleri.
Kadın aşağılık veya yüce değil. Birisi hakediyorsa vururum. Daha önce vurdum pişman da değilim.
kadına el kaldırılırmı hiç y... ak kaldırmak varkenn...
Oha
oha nedir ya doğru dimi kadına kalkan eller kırılsın !!! bizim kitabımızda kadına y... ak dan başka bişey kalkmaz...
Tabikide hayır.
Kadına el kaldırmam, direk tekmeyle girişirim
Asla kafasını isiririm hem tatli hem sinirim geçer
Kadına şiddete hayır ✋🏻
Hayır kadına el kalkmaz
Haytta yapmam kötü bişey
hayır yuzuk yedirdim :D o kadar !
Kimse kaldırdım demez
anneme el kaldırmışlığım var..
Kadinlarimiz allahin emanetidir incitmeyin
Asla yapmadım.
Sadece fantezi amacli