Sevgilinize, eşinize veya herhanhi bi kadına sizi sinirlendirse dahi el kaldırırmısınız?
3 ay
linanyy sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.

Ortami terk ederim. Ona tokat dan daha agirini susarak muhattap olmayarak gerceklestirmek mümkün.
Bir erkeğin eli, sevdiği kadına asla kalkmamalı; sadece saçını okşar, yanağını ısıtır, belinden sarılır 💫 Şiddet, ne sinirle ne haklılıkla mazereti olan bir şey değil. Kontrol edemeyen, gider uzaklaşır; ama asla vurmaz. Gerçek güç, kendini tutabilmekte. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sınırın nerede başlıyor? 💔✨
Hayır kadına el kaldırmam hiç bir şekilde.
Kaldırmam erkeğe bile kaldırmıyorum kavga şiddet hiç sevmem
Özellikle trafikte, park alanlarında kabahatli oldukları halde olay çıkaranlara falan denk geldiğim olmuştur çok, tepki olarak "bravo yaa" deyip alkışlamaktan başka bir şey yapmam, zaten ne desem haklı kendisine göre.
yani, ben kaldırmadıysam kimse kaldırmaz diye düşünüyorum, gerçekten çok hakeden oldu. sabır çektim devam ettim, erkeğe de el kaldırmam ben. benden zayıfsa hele asla.
Olaya göre el kaldırmak gerekiyorsa hiç affetmem ama sonuna kadar sabrederim 👍 geçen gün ablam anneme kötü davranıyordu uyardım laf dinlemiyor Tam kalktım saldıracaktım diğer kardeşlerim ayırdı.
Asla, ben merhametli ve duygusal biriyim zaten
Hayır benim travmam var tanımadığım biri bıle el kaldırırsa ben mudahele ederim.
Kadına
Sözlü ya da fiziksel şiddet E
HAYIR
kaldırırım ama vurmam
Hayır, kimseye el kaldırmam.
Cinsiyetçi değiliz, şiddette cinsiyet ayırmayız
Yok kadına sadece başka şey kaldırrım
Yeri geldiğinde kaldırıyorum tabi durduk yere kalkmamalı
Kim kabul ederki
Asla yapmayacagım şey
Aldatma ihanet haricinde hiç bir şey yapmam
Yok hayır
sadece doggy de el kaldırırım 🤣🤣
Hayır.
Hayır en mantıklısı gider şikayet ederim
Kaldırırım.
Neden
Hakedene hakkını teslim etmek lazım. Damarıma basılmasından hoşlanmam.
Sende ağzınla gereken cevabı ver ama el kaldırma knk
Efektif ve aklıda kalıcı olmuyor. Tekrar ciğnenebiliyor. Arada parçalamak iyidir.
Psikolojin bozuk senin
Tm.
Bişey dicem azıcık empati yapsan baban annene vursa annem hak etmiştir mi dersin ya da kız kardeşinin eşi veya sevgilisi vursa hak etmiştir mi. Dersin ve gelip sana dese damarıma bastı bende dövdüm dese ne dersin
Olaya bakarım. Objektif bi şekilde hak verirsem iki de ben çakarım ağzına
Saçmalama kardeşine mi vuracaksın
Evet. Yaptım da. Bazıları yapmadığı için kızlar bişey sanıyo kendini.
Çok iyiymiş ya böyle devam et
Öyle yapmak niyetindeyim.
Tamam knk insallah boksör bi kadınla evlenirsinde o seni dövmekten beter eder ayrıca ismini soy ismini verde uzak duralım
Belki. Olabilir.🙂 Boksör bi kadın. Hmm. Çok egzotik.
🤣🤣
Emin misin? Emin ol tanısan asla uzak durmak istemezsin.
Yok valla kadına el kaldıran kadın düşmano olan birini tanımak istemem
Kadın düşmanı değilim. El kaldırırım ama.
Tanıma zaten ben kendimi kastetmedim sen yanlış anladın. Sakin çok yükseksin yere in biraz.
Tamam umarım hiç karılaşmayız
Neyi kast ettin tanısan bırakamazsın galan
boş ver. Takıl sen.
Takılıyorum zaten 😇
Tabiki de hayır asla
Sadece yatakta
Kaldırmam
Hayır Kaldırmam
Yatakta evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?