Büyüye inanıyor musunuz ve ters tepince ne oluyor, eğer tepiyorsa tabi.

Arkadaşlar benim sevdiğim kayseride yaşıyor, ben uzak başka bir şehirde. Hiç görüşemiyoruz, ayrıldık. Birleşmek için bir hoca önerdiler bana, ayetler okur, senin için dua ederse iyi gelir diye. Hoca ailemde büyü olduğunu söyledi. Önce büyüyü bozup daha sonra kavuşmamız için okuma yapıcağını söyledi. Büyü bozmak için muska yakıp tosraga gömdüm. Sonra felak ve nas okudum. Büyü bozuluncada kavuşmamız için okuma yaptı. En son aradığımda karabiber tilsimi yapıcağını aklından kaçırdı. Bu büyümü bilmiyorum ama benim niyetim kesinlikle sadece okumasıydı.

Internette medyumlar arıyordum öylesine gırgır olsun diye, zaten inanmam onlara, içlerinden birkaçı işlem yapmısınız siz, ters tepmiş dedi. beni huzursuz etti söyledikleri. Para koparmak içinmi diyorlar acaba telaşlandım.
Güncellemeler
+1 yıl
zaten görüşemiyoruz hiç, beni görmüyor
Güncellemeler
+1 yıl
neden ters tepsin ki eger bu bayan kötü birşey yaptıysa

ya olurya da hiç olmaz heralde

zaten uzaktakine etki edermi
Güncellemeler
+1 yıl
Ya lütfen sorumu iyi okuyun. Ben büyü yaptırmadım. Kadına okusun diye gittim. Sonra internetten aradıgım bir kaç hoca(medyum) ters tepmiş senden sogumuş dediler. Ben korktum eger benim bilgim dışında yaptıysa ters tepmişmidir gerçekten yoksa o hocalar para koparmak içinmi böyle söylediler
Büyüye inanıyor musunuz ve ters tepince ne oluyor, eğer tepiyorsa tabi.