ya olurya da hiç olmaz heralde
zaten uzaktakine etki edermi
Bu büyücü geçinenlerin veya falcıların falan en büyük kozu karşıdakine vesvese vermektir. Tıpkı sana yaptıkları gibi...
Ben de büyücü-üfürükçü olsam, benimle iş yapsınlar diye (kendilerini bana muhtaç hissetsinler diye) sizde büyü var, ters tepmiş ama ben onu düz teptirebilirim falan derim.
Siz bayanlar, işinize gelince cin kesiliyorsunuz; ama bazı basit ayak oyunlarında aptala dönüyorsunuz.
Bu kadar salak olmayın kardeşim. Ayrıca, en azından Kur'anı Kerimin türkçesini hayatınızda bir kez de olsa bir okuyun bea. Siz Allah'ın kelamı kitabı bile okumadıktan sonra, o anlamda cahil kaldıktan sonra sizi daha çoook oynatan olur.
ben zaten kadını büyü yap demedim. hocalar ters tepmiş falan dediler bende korktum. bana sadece tılsım yapıyorum dedi, oda büyümü degilmi bilmiyordum zaten. eger yaptıgı tılsım falan varsa ters teptiyse diye korkuyorum. benim günahım yok, çaresizlik ve bilgisizlikten gittim. yinede büyü yap demedim
Allah dilemedikçe hiçbir şey olmaz. O herşeyden gereğince haberdardır. Bu yüzden, ne isteyeceksen ondan iste. Vermek isterse verir, istemiyorsa da vermez.
ya ters teptiyse ne yapıcam ben
Önceki yazdığımı senin mesajını görmeden yazmıştım. Hay Allah'ım ya. Ben neler yazdım; sen hala ben büyü yap demedim; ya ters teptiyse diyorsun. Sen harbiden sa...
Büyü falan yok arkadaşım. Ne ters tepmesi !
Okuduğunu anlayamıyor musun sen !
Herkes, her istediğiyle büyü-müyü yüzünden birlikte olamıyorsa o zaman dünyanın % 90 büyülü demektir.
Ben birşey olmuyorsa, Allah dilemediği içindir diyorum; sen hala ters tepmesinden bahsediyorsun. Senin ilahın, büyücüler mi Allah mı ?
allah tabi. ama eger ters teptiyse birlikte olamasa bile seviyordu beni. sogumusmudur diye korkuyorum. sevsin yeter, birlikte olmamıza gerek yok.
büyü kuranda yazmıyormu. vardır diye biliyorum
Felâk Sûresinin Anlamı (Manası)
« De ki: Yarattığı şeylerin şerrinden, karanlığı çöken gecenin şerrinden, düğümlere üfleyen büyücülerin şerrinden, hasedini açıklayan ve hasediyle hareket eden hasetçinin şerrinden, sabahın Rabbine sığınırım. »
Büyü ve büyücü vardır bu Kuran da da geçiyor.Bence sık sık Felak ve Nas sürelerini okuyup Allah'a sığının,büyücülere falan para kaptırmayın.Zaten o büyücü olan kişiler hayırveren iyi insanlar olsalar,hayır dualarını para karşılığı değil,hayır olsun diye yaparlardı...
evet haklısın. ama ben bunu biraz geç anladım. kendime kızıyoruma*çaresizlikten gittim işte. yinede büyü falan yap demedim. ama tılsımda büyümüş sonradan ögrendim. eger ters teptiyse diye korktum
sagol öyle yapıcam
Büyü yapanında yaptıranında öteki tarafta yeri yok. Hatta okadar günah ki allah ne ceza vericeğini düsünememiş bile ben öyle duydum. Bende bir ara yaptırcaktım:D hoslandıgım bı cocuk vardı bı arkadasımın annesinden duymustum. işte küp şekere adet kanını damlatıyosun onun sıcak weya soguk bı ıcecegıne katıyosun ıcınce köpek oluyo pesınde falan. yalan tabi. allahdan ıstıceksın hayırlısıysa verir zaten sana
yaptım demedim zaten
sorumla cevapların bazen alakası yok
sagol ama yapmam asla zaten
ben dua etsin diye gittim ama kadın belkide beni kandırdı bilmyorum
çok igrenç şeyler ne gerek varsa böyle şeylere
milletin sorusunun altına yazma. kendi cevabının altına yaz. dara düştük yardım istiyoruz ne yapalım. yaptık bir cahillik. ama büyü yapmadım , yapıldıysa eger diye soruyorum
Büyü var kuzenime yapıldı aşk büyüsü tüm ailesini yıkıp ezdi gecti iflah olmaz bir aşığa dönüştü tabi geç olmadan fark edildi bu durum bozuldu bizzat şahit oldum bu olayların hepsine.
sonra ne oldu
ters tepiyormu
bendedemi var acaba evlenince etkisini kaybediyormu bu tür büyüler
biz büyü tesir edermi demiyoruz ki, ters tepermi diyoruz
eger kadın yaptıysa şayet
Cevap
15Cevap
büyü diye bir olay var dinimizde de yeri var ve kesinlikle haram kılınmış hatta 7 büyük günahtan biridir.yaptırma kesinlikle ters tepermi amuda kalkarmı yan yatarmı çamura batarmı okadar bilmem ama büyü yaptırmak pekte akıl karı gelmiyor bana.büyü bir çeşit ilimdir.öğrenilerekte yapılabilir.biraz araştırsan içine girsen anlarsın.ancak çokta girersen geceleri rahat uyuyamazsın bile benden söylemesi en iyisi hiç bulaşma.heleki o okuyan üfleyen tiplerle muhabbete bile girme.hepsi demiyorum ama çoğu yalan dolan peşinde para kazanmanın kısa yolunu bulmuş tipler...
haklısın. ben eger kadın benden habersiz yaptıysa , ters teptiyse diye korktum. ama zannetmem
yinede kuşku
ya büyü yapmadım ki ben. medyumları aramıştım öyle gırgır olsun diye onlarda sen bişey yapmısın ters tepmiş diyince korktum. kadın acaba biseymi yaptı diye
ben benim için dua etsin diye rica etmiştim, büyü yap demedim.
tamam anladım ben seni yaptırmamışsın ben genel anlamda konuştum burda konusu açılmışken sana direk yüklenmiş gibi oldum ama lafım genel anlamdaydı.boşver ne dediyse dedi takma kafana.olurda bişeyler aksi gidecek olursa burdan ekle beni mesajla anlat bana olanları bir çaresi bulunur.ama sakın falcıya büyücüye falan danışma.
termi tepmiştir diyorsun
ters teptiyse ne yapabilirim ki acaba
yaa okadar bilgiye sahip değilim tersmi teper ne olur nasıl teper teperse neler gelir insanın başına arkadaşlarım var dini konularda bayaa bilgili benim başıma bişey geldikçe arıyorum bilgi alıyorum onlardan duruma göre.senin başına enteresan bişey geldimi bu muhabbetlerden sonra?
benim başıma bişey gelmedi. ama kadın oglana birşey yaptıysa bana dönsün diye benden sogumusmudur acaba ters tepince
tılsım falan yapmıs. o büyümü sayılıyor
onlar ters tepmesin
öyle dersem kadın yapmadıysada yapar
sinirlendiremem öyle
tanıdık arkadşa önerdi
bence konuş kadınla tekrar allah korusun yapmıştır bişey başına iş alma.harbiden bilen biri çıkar falan.ne desem bilemedim o yüzden.bu tarz konulara meraklıysan ekle beni bak yardımcı olmaya çalışırım bende biara araştırdım bu tarz şeyleri biraz da sonra g*tüm yemedi bıraktım...
Felak nası bari karıştırmayın şu hurafelere nolur ciddi ciddi gelmiş sormuşsun oldu şamanız biz geleceğide görüyoruz dini bari alet etmeyin şu boş işlerinize
lütfen düzgün yorumlarmısın sorumu. felak nas büyü bozmak için okunur zaten.
sana aklım ermiyor dogrusu
büyü kuranda yazıyor
ne diyeyim. zamanla ögrenirsin sende.
büyü yapın demiyor elbet. ama gerçekligini söylüyor
ben öyle biliyorum. sen öyle biliyorsan ne diyebilirim
büyü vardır. ama büyücüye gitmek günahtır, yasaktır
sen bunu nasıl bilmiyorsun anlamadım. neyse sen bilirsin. hoscakal o zaman
allahın izni olmadan büyü yapılmaz. peygamberimize bile yapılmıs. büyücü vesile olur allah isterse o büyü tutar. ama günahtır, yasaktır. iflah olmaz yapan yaptıran
kesnlkle ssevgiline yapma 40 gün sonra seni domuz şeklinde gördüğünde kafanı kesmek istediğini seni düşmanı gibi gördüğünde ..dediğin her laf ona battıgında ve daha beter oldugunda görürsün büyüyü:)
ne dedin sen şimdi anlamadım
ben yapmadım büyü dedim. dilimde tüy bitti. üşenip okumuyorsunuz, iki saattir yazıyorum yeter ya
yapmısmıdır acaba dedik, ters tepmişmidir diye
o dediklerin fazla abartılı o kadar bişey oldugunu sanmam. sonucta yedirmedik içirmeidk birşey
okumakla o kadar tesir etmez. ama zaten ben büyü yapmadım. yapmısmıdır acaba diye dedik
karabiber tılsımı mı öyle bir dua yok kesin büyüdür sakın öyle bişey yaptırma cehennemde yerini hazırlamış olursun o adamdan uzak dur böyle şeyler yapma
canım ben büyü yap demedim ki. agzından kaçırdı en son aradıgımda. eger yaptıysada kendi günahı. ben dua etsin diye vesile oldum
benim sorum zaten ters tepermi eger diye. benim suçum yok
yapmamıstır belki bilmiyorum
tamam ederim. cok sagol
tamam canım cok sagol
Çok yanlış birşey bu çooo...k yanlış hemde o kişi senin kaderinde yoksa hoca okusa neye yarar al kızım bu suya okudum üfledim bununla birşey yap yedir dese okumak olmuyor mu yani?Allah aşkına hayırlısı için dua et o insan kaderinde yoksa ne yapsan boş biraz mantıklı işler yap.
büyü yapandan Allah korkusu bekleme, ters teptiğini söyler tabi sonuçta işleri açmı kalsın, Allah korkusu olmayandan dürüstlük beklenir mi, takma bir daha öyle şeyler üzerinde uğraşma derim.
dogru söylemiyorlar degilmi
zaten uzaktaki insana tesir edermi ki
haklısın uzaktakine tesir etmez
ama bunların üç harfi falan var eger tesir ettiyse alalh korusun
ya iftirada atmak istemiyorum
belkide yoktur
onun girmesi yeterli heralde tesir etmesi için allah korusun
ne halt yiyecem fazlamı kuruntu yapıyorum
ters tepmemiştir inşallah
eger birşey yaptıysa. tılsım falan
aramız yok degil
istemeyerek ayrıldık
mesafeler yüzünden
eger içinde birazcık varsam oda yok olmuştur diye
aramızda mesafeler var
ama nefret etmiyor sonucta benden
gelicegi varsada gelmez ters teptiyse
ya ben sana büyü yaptım demedim ki
amma laftan anlamıyonuz
bayılıcam şimdi
yapmak istemiyorum. yaptıysa eger ters teptiyse üstelik diye korkuyorum sadece. asla yapmam.
nefret ederdi derken?
ama şimdi ayrıldık. kavusmamız için birşey yaptıysa kadın oda ters teptiyse sogumus olabilirmi. ayrı oldugumuz için nefret edip etmedigini bilemiyorum
hacı git musallat filmi ni izle ondan sonra bu konuya gir...
film benim soruma ne cevabı veriyor
yapanda yaptıranda,çevresindekide ebesinin namını görüyor,
büyüye inanma, evleneceğimiz kişinin kaderi önceden yazılmıştır, bunun hakkında hadis var, boşuna günaha girme, sen sadece dua et
büyü kuranda yazıyor. allah yasaklamıs yapılmasını. kaderin kavramını çözemeyen insanlar var hala. sana bir senaryo verilmiyor oynaman için. allah senin seçeçcegin yolu sadece biliyor. ama yaşamakya da yaşamamak senin elinde. iyiya da kötü senin elinde. bazen elimizde olmayan şeylerde var onlarda imtihan
Kardeşim kimse cevap yazmamış ben yeni gördüm Herşeyi gören ve bilen Rabbimdir öncelikle öyle bir büyü de yapmışsa kötü niyetle önemli olan senin oraya ne niyetle gittigindir kendi adıma ve şahsıma konuşuyorum niyetinide burada belli etmişsin zaten Kurban olduğum rabbim mi bilmeyecek senin niyetini medyumların veya kendini ortalıkta hoca kılıgında görünen insanların dediklerine söylediklerine inanma güç ve kudret rabbimindir
ARKADASLAR YAPTIRDIM.. TUTTUDA.. AMA YAPTIRMAYIN.. LÜTFEN AMA LÜTFEN UZAK DURUN.. BAŞINIZA GELMEYEN KALMIYO.. TERS TEPMESİNE GELİNCE.. BAKIN MEDYUM DEMİYORUM.. HOCADA DEMİYORUM.. BU İŞİN EHLİ BİRİNİ BULMANIZ GEREK BUNUDA NİYE SÖLÜYORUM BİLİN MEDYUMLAR TOKATÇIDIR.. AMA YAPTIRMAYIN UZAK DURUN ARACI OLMAYIN
ya arkadaşım psikolojisi bozuk insan işi büyü falan..insan inanmak istediklerine inanır..inanmak istedikleri gibi davranırlar..
yok tılsım yok geldim kaçtım muska yazdım..hikaye bunlar..
gerçi sorulmaz ya sorayım. namaz niyazvar mı??
ya ben büyü yapmadım arkadaşlar
bayanın okuyacagını düşündüm sadece
yahu korkacak bir şey yok.sana büyü falan yaptırılmamış sende büyü yaptırmamışsın.yaptırmadıgın bir şey neden ters tepsin.
o tarz insanların amacı ekonomiye can vermek.onlarında kötü bir niyeti yok.
namaz niyazvar mı?diye sormamın nedeni , allah her ne sıkıntınız olursa olsun bana gelin dediğinden.namaz kılıyorsan ve buna ramen bir rahatlama yoksa şikayet dilekçeni ben işleme koyucam.
sagol. kadının benim için kötülük düşündügünü sanmam. neden kötülük yapsın zaten. sebebi yok bunun için. kendide üzüldü halime. ama belkide yaptıysa birşey iyiligim için , ters tepmişse
bak gizli kardeş , en tesirli büyü inanmaktır.sen sana büyü yapıldıgına inanmışsın.ve doğal olarak bu inancın seni etkisi altına almış.sen benim tavsiyeme kulak ver.normal hayatına dön.namazını kıl.kuranını oku.hayırda şerde ölümde yaşamda kaderde kısmette allahtan deyip yaradana sıgın.bu tarz işlerede kafa yorma.sahtekarlardan medet umma.hani bir laf vardır kelin merhemi olsa kendi başına sürer.bu insanlar büyü yapabiliyor olsalar 3 kuruş paraya tenezzül etmezler.
haklısın bir gittim sadece benim için dua etsin diye. sonra daha çok huzursuz oldu içim. acaba bir büyü yaptımı diye ters teptimi diye
sagol
amin
inşallah
büyü vardır tabi ama yukardaki isterse kabul olur o da
büyü vardır ama etkisi olmaz, Allah büyünün gerçekleşmesine izin vermez ama yapılmasına kızar, o hoca dolandırıcı
inanıyorum ters tepki vermez
ters tepki nasıl oluyor bilmiyorum
vermiyorsa iyi bari
ama ben zaten büyü yapmadım
sakat iş.. HİÇ GİRME tek diyceğim bu
yaparsan lanetlenirsin
YA kalvir el missehlar ya zelhir zerver tar !
cenehhemin kapısı açılır lakin cennetin kapanır...
sen önce iyi oku
:) bence sen oku sen kuranda belirtilmmiştir
Tuttular da Süleyman mülküne dair şeytanların uydurup izledikleri şeyin ardına düştüler. Halbuki Süleyman ink?r edip k?fir olmadı, lakin o şeytanlar k?firlik ettiler; insanlara sihir öğretiyorlar ve B?bil'de Harut ve Marut'a, bu iki meleğe indirilen şeyleri öğretiyorlardı. Halbuki o ikisi "biz ancak ve ancak sizi denemek için gönderildik, sakın sihir yapıp da k?fir olmayın!" demeden kimseye birşey öğretmezlerdi. İşte bunlardan karı ile kocanın ara
sana büyümü yaptık dedi
sorumu iyi ,ya da artık okuma
bak anlatmak istediğim büyü ters teperse lanetlenirsin son zamanlarda bir tuhaflık yaşadınmı nebilim bir kabusya da daha önce görmedğin birşey olabilir büyüyü açıkladım sadece kızma hemen sana yardım edebilirim
bana degil çocuga ters tepmiştir. benden sogumuştur falan
seni çok çirkin çok suratsız görür istediğin kadar süslenya da ona kokarsın farklıdır bozmak için bazı duualar biliyorum ben parayla yapmıyorum bunu
büyü ters tepince bunu bozabiliyormusun ki?
ama benim görmüyor ki ayrıyız
eger sogumus olabilirse bilmiyorum
bozarsın tabiki büyüyü yapmayı bilirim ama yapmadım çok günah ama bozmak ise çok sevap
Bana yapılmıştı buldum hoca götürdük bozdu
Hangi hocaya gittin iyi geldimi sana benimde kuzenime yapıldı bozdurmak için iyi bir hoca bulamadık ismini ve numarası varsa verirsen sevinirim çok kötü oluyor bazen aileyi dinlemiyr
elim ayağım titredi şerefsizim mutluuuuuuuuğ bana bişeyler oluyo mutluğğğğğğğ
noldu
büyümü günah olduğunu bilmiyormusun.
off ALLAHHHHHHH sabır YAREBBİM
allah asıl bize sabır versin.
sana özel mesajmı yolladık
hiç alakası olmayan bir cevap yazıyorsun
kaç kişisiniz siz?
anlamadım
şaşırmadım
düzenli büyü yaparım
biri beni öldürsün.