Evet 21. yy sorusu 😂😂 Hadi bakalım sayıları görelim 👀
Not: Millete hakaret edenlerin yorumu silinecektir 🤔
Not: Millete hakaret edenlerin yorumu silinecektir 🤔

Ben inaniyom galiba ya arkadasim kendine baktirmak icin bi hocaya gitmisti yaninda gitmistim para almiyo olunca onda da hicbsieyin yok deyince bende ismimi anne adimi soylemistim denemek için baglama yapilmis demişti soyledigi tarihte de eski manitten ayrilmistim o da boyle mistik seylere pek yatkindi
Ondan ayrildiktan sonra 6 yildir hayatima kimseyi almadim kimseyi sevemiyorum ve hayatim çok sanssiz ilerliyo
Kime bozdurucam ki gittigim hoca dua et zamanla bozulur felan dedi bende anlamadim ya
Ama bildiğim hoca yok dolandiricisi da çok bu işin internettende bulmak istemiyom
evet falcı olduğum için çok karşılaşıyorum
kahve
Var inanıyorum, ama yaptırmadım. Fekat bir çok kez şahit olup bulduğumuz değişik şeyler var..
Yaaa, sayim mi 😅
Tamam, yazılabilecekleri yazayım
Çantada tırnak, cüzdanda tırnak, kapı eşiğinde 3 adet çivi, yine kapı çıtalarınin arasına kopya kagidi gibi değisik çizilmiş semboller, hatta bir kagıtta şarkı yazıyodu, getirilen yemeklerde gibi
Ben değil arkadaşımın eski evden yeni eve taşinacagi zaman gorduklerimiz
Gönderdim zaten
Cevap
14Cevap
Hayır ben büyüye inanmıyorum.
Peki
Arkadaşıma yapıldığını öğrendik kısa bir süre önce papaz büyüsü idi sanırım eski sevgilisinden şüpheleniyor
Bi su kağıt falan verdi o kağıdı 3 pazar yırtıp yakmasını söyledi sonra bozuldu büyü ve hoca parada almadı inandırıcı yönü en çokta bu yani
Hangi sehirdesin 😄😄 bu dediğim Elazığ da
Olmaz öyle 😄
inanmasamda bana yapıldıgına inandıgım şey…ne zaman böyle ciddi bi ilişki içerisine girsem birden bişeyler oluyo ve bitiyo
buldum, onun demesine görede yapılmış ama bana değil anneme , ondan da bize geçmiş nasıl oluyosa…sözde bozdum dedi ama bi bok olduğu yok 😂
İslam inancında büyü vardır ve yapanlar lanetlenmiş ve edebi cehennemliktir denildiğinde göre inanıyorum.
Bizim bi akrabayı bizim evin kilerinde gördüm, babaannem de evin kilerinde kırık cam parçaları bulmuştu. Kesin büyü yaptı yelloz karı demişti.
Amcamın bahtını kapatma büyüsü yapmış herhalde 56 yaşında evlenemedi
Büyü ve nazara inanırım
Ama asla Büyü yapmam yapanda yaptiranda lanetlidir
Dayim 40 kere soyleyince bi bok olmuyo derdi. O yuzden inanmiyorum.
Büyüye inanırım, ama yapmam yaptırmam. Allah’a şirk koşmam.
Büyüye inanıyorum lanetli bir şey yaptırmam yaptirani da asla tasvip etmiyorum
Metafizik ve büyüler ilgi alanım, ama büyü konusunda çok bilgi kirliliği var
Kuzenime yapmışlardı kendi kendine konuşur oyun oynardı
Dinen büyü haram deniliyorsa demek var böyle bir şey
Ay bir arkadaşımız vardı üniversitede aşırı inanıyordu kız bana çok saçma geliyor
Böyle şeyler gerçek ama büyük günah.
Öyle
gözümle gördüm inanmak mi kaldı sjsj
İnanırım ama yapmam bulaşmam
Hayır inanmıyorum ve yaptırmadım yaptırmam da.
Bize büyü yapan oldu akraba denen akreplerden.
Bana yapılmıştı ben inanıyorum şahsen.
Yaa
Tabii ya
E naptın?
Hocaya gittim bozdurdum
Etkili oldu mu
Evet buraya yazmak istemiyorum ne yaptığımı
Merak ettim be
Kusura bakma hocam anlatabilsem anlatırdım :)
Oww peki peki 👍🏻
Büyü var bütün dönemlerde var olmuştur
İnanmıyorum
Ben inanıyorum evet
İnanıyorum
Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?