Sevgi mi, alışkanlık mı?Lütfen yardım edin duygularımı çözemedim !!

sevgilimden ilk ayrıldığım zaman dünyam başıma yıkılmıştı ..yemekten içmekten kesilmiştim ..15 gün sora gelmişti ve herşey çok güzel olmuştu .. o bambaşkaydı deli gibi seviyodum çok mutluyduk ama maalesef bir ay sonra ayrıldık 3 gün sürmüştü ben yine perişandım bu sefer dayanamadım ben aradım barıştık .. yaklaşık 4 ay sonra bir ayrılık daha yaşadık artık eskisi gibi diildik yolunda olmayanlar bir şeyler vardı zaten onun " ayrılmayalım sabret yeterki bitmesin olucak oldurucaz " demeleriyle bu zamana gelmiştik .. bu ayrılıkta da mutsuzdum ama eskisi kadar diil ve içimden bir ses gelicek bekle diyordu .. ve 2 hafta sonra son bir şans istedi ama yine aynıydı değişen bir şey yoktu ve ben 1 hafta içinde yine ayrıldım .. şimdi üzerinden 2 ay geçti acı çekmiyorum ama özlüyorum hep aklımda her an her saniye " yine arasa herşey düzelse affettirse kendini bitmese bitmesek " diyorum .. yine sanki gelicek gibi ama 2 ay oldu artık gelmez gibi de .. duygularımı çözemiyorum belki ilk sevdiğimdi ilk olsun tek olsun son olsun istemiştim ondan belki hala bekliyorum .. kimse o olamıyor zaten izin vermem o hep apayrı bir köşede ... bundan sonra önüne bak demeyin ben tek ona güvenip onu sokabildim hayatıma bu yaşıma kadar bundan sonra da kimse kolay kolay olmaz .. ama duygularım ne ? çözemiyorum kendimi yardım edin lütfen !
Sevgi mi, alışkanlık mı?Lütfen yardım edin duygularımı çözemedim !!