Aşk ve takıntım?

Merhaba , 19 yasındayım. Yaklaşık 3 yıldır afedersiniz köpek gibi sevdigim bir çocuk var. Liseden beri hemde.. çok fazla seviyordum derslerimi geriye atacak kadar. Neyse ben ona hoşlandığımı söyledim. Ben normalde çok flörtöz bir insandım fakat ben ilk defa bir insana bu kadar takıntılı olup aşık oldum. Ben açıldım gururumu ayaklar altına aldım ilk başta istemedi sonra konuştukça oda istedi ve sevgili olduk. Ama sevgili demeye bin şahit çünkü çok utanır görüşemezdik. Sadece lissede kapıdan kapıya bakışırdık😅( dalga geçmeyin çok tatlıydık) gerçekten adamakıllı hiç yüzyüze gelmişliğimiz yok ama hergün yüzyüze gelirdik çünkü aynı okuldaydık. 2- 3 ay gerçekten düzgünce çıkıp sonra ayrıldık ben ayrıldım aptallık yapıp bununla kalmayıp flörtlerim olduğunda onların da fotoğraf çekip, ona açardım. Tam bir aptallık yaptım ama sonuç yine ona gitmek oldu çünkü gerçekten sevgi vardı. Fakat bu sefer doğal olarak o istemedi. Ama ben yaklaşık iki yıl peşinden tekrar koştum kimseyi almadım hayatıma sadece onu istedim ama yine beni istemedi. Bana ümit verdi oluruz sınavdan sonra dedi ve yine gelmedi. Sınav bitti olmadı. Bu çocuğun ikizi vardı ben bunun ikizi ile çok yakın arkadaş oldum, ikizi hep olmamızı isterdi fakat olamazdık. İkizi ile görüşmeyi kestim kavga ettik. Çünkü kardeşinin bana yanlışları oldu. Ne olursa olsun görmediğim halde özlüyor ve onunla olmak çok istiyordum deliler gibi hayaller kuruyordum. Bu süre zarfında biz çok kavga ettik ve konuşurduk ayda bir Ama kavgalarımızda hep birbirimize laf sokup geçmişin konularını açardık. Size hiç yüz yüze gelmedik dedim Ya İki yıldır onu görmüyordum ve buluşmayı teklif ettim arkadaş olarak ve arkadaş olarak buluştuğumuz için o geldi Ve berbat geçti bana bildiğim bir konu hakkında yalan söyledi Ve tamamen değiştiğini düşünüyorum çünkü çok saf bir insandı , temizdi iyi kalpliydi kız çevresi çok yoktu Ama tamamen değişmiş şu an En kötüsü bana verdiği yaralar kaldı. İnanın 2- 3 gündür ağlıyorum ve bunun nasıl aşacağımı bilmiyorum çok garip bir duygu. Hala takıntım var ve olmayacağınaı çok eminim eskiden bir ümidim vardı olması için kıvılcım vardı ama artık hiç yok o öldü benim için. Ama takıntım hala devam ediyor bunu nasıl aşabilirim yaklaşık 3 yıl hergün ama hergün onu düşünerek devam ettim şimfi kafamdan silmek istesem de yapamıyorum
Aşk ve takıntım?