Bıktım artık yaşamaktan?

25 yasindayim kendimi bildim bileli cocuklugumdan beri mutsuzum simdiye kadar 3 kez intihara kalkistim. Annem babam ayri annemin baskasindan cocugu var 2 , sadece karnimi doyurmaya param olur genelde, cok cirkinim makyajla bile guzel olmuyorum kisiligim bozuk ezik biriyimtane korkak sinik bir yapim var, konusmayi bilmem o ortamda hep sus pus duran kisi benim. Aptal biriyim zeki degilim liseyi uzattim simdi universitedeyim bitiremiyorum bile. Hep kendimi baskalariyla kiyasliyorum benden daha guzel olan daha iyi yasam surduren insanlara bakip kiskaniyorum kendi akrabalarimi bile kiskaniyorum ve kendimden nefret ediyorum. Hep mutsuz depresifim sıkıcıyim herkes benden sikilir cunku az konusurm konusunca da ne anlaticagimi bilemem sacmalarim. Bugune kadar sevdigim erkekler oldu ama hepsi daha guzellerini tercih etti kimse yuzume bakmadi cirkin oldugum icin. Simdiye kadar hep itip kakildim tacize bile ugradim ezikligimden sesimi cikarmadim. Ben dusmanlarima bile iyi oldum ama hep beni uzduler. İyi bir kalbim olmasina ragmen fiziksel olarak cekici olmadigim icin kimse beni tanimaya bile calismadi. Butun gun hep mutsuzum gunluk isleri yapmaya bile enerjim yok son nefes almaktan biktim herseydenn biktim son 2 haftadir hep agliyorum bunlari kimseue anlatamiyorum kendimden nefret ediyorum yasamaktan biktim allah askina kim boyle yasamak ister ki? Allahtan da kestim umudu hicbisey duzelmicek... Nolur bana akil verin ben napicam nefes alamiyorum artik boguluyorum
Bıktım artık yaşamaktan?