• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Çocuk & Ebeveyn

Baba sevgisi görmemek nelere sebep olur?

_confident_
_confident_ Takip Et
Xper 5 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
31
Yapay Zekaya Sor
Bir kız çocuğunun baba sevgisi görmemesi onun etrafındaki erkeklere olan bakışını tutumunu nasıl etkiler?
Baba sevgisi görmemek nelere sebep olur?
Babalık Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Lizabeth
    Lizabeth Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 75%
    +1 yıl

Bu yaşa kadar nasıl etkilendiğini çoktan keşfetmiş olman gerekirdi.

Baba sevgisi görmemiş de olsan hayatında bir erkek rol model/ ki bu abi, dayı, amca, dede, erkek kuzen olabilir/ olduğunda yine bir nebze iyidir. Babanın sevgisizliginden çok hayatında hicbir sekilde erkek rol model olmayışı daha büyük etki bırakır.

Baba sevgisizliginde ise 2-6 yaş önem teşkil eder. Baba çocuğun dış dünyaya açılan kapısıdır. Çocuk annesinden ilk kez baba ile ayrılır ve dis dunyayi babanin guvencesi altinda kesfe cikar. Baba bu saglikli ayrilmayi saglayamazsa anne ile cocuk cok uzun sure gereginden fazla yapışık kalir. Bu da bazi psikolojik durumlara zemin hazirlar. Babanin yoklugu ve dış dünyaya acilamama, ne yapacagini bilmeme, mesafeleri kestirememe, sosyal ortamlara girmekte zorlanma, biriyle tanisinca birden cok samimi olma, mesafe koyamama, kendini nasil koruyacagini bilememe ile sonuclanir. Cocuk bunları bilemedigi icin bunları bilen biriyke olma egilimine girer. Örneğin yeni tanistigi birine birden guvenip kendi sorumlulugunu ona biraktiginda rahat eder. Ancak herkes bu kadar guvenilir degildir. Gereksiz yere cok cabuk guvendigi kisilerden darbeler almasiyla da devam eder. Mesafesini koruyamaz ve insanlari, ozellikle de erkekleri dogru tartamaz.

Bununla birlikte kişi çocukluk doneminde babasina duymasi gereken ödipal aski duyamadigi icin, babasi gibi 'iyi' birini bulma arayisina giremez. Bunun yerine babasina duydugu icsel öfkeden dolayi kendisini surekli imkansiz, uygunsuz, kisa sureli yuzeysel iliskiler içerisinde bulabilir.

6
    5 Yorumla
    • _confident_
      _confident_
      +1 yıl

Peki olduğu halde çocuğuyla ilgilenmeyen sevgisini göstermeyen bir baba ölmüş veya terketmiş bir babayla aynı etkiyi yaratır mi?

Yorumla
    • Lizabeth
      Lizabeth
      +1 yıl

Ölmüş bir babayla aynı etkiyi yaratmaz. Çünkü ölmüş birinin ardından iyi ya da kötü imaj cizilebilir. Yani anne ya da baskalari bu imaji cizebilir. Ama yasayan bir baba imajini kendi cizer, cocuk da bunu görür.

Terk etmis baba? Bunu yorumlayamayacagim.

Yorumla
    • _confident_
      _confident_
      +1 yıl

Yani ölmüş oolmasından daha sıkıntılı değil mi

Yorumla
    • Lizabeth
      Lizabeth
      +1 yıl

Devam eden bir sürec oldugu icin etkisi hep tazelenir.

Yorumla
    • Lizabeth
      Lizabeth
      +1 yıl

Ancak ölmüş ama kötü imaj çizilen bir babayla aranı duzeltip sorunlarini halledemezken, yasayan ama ilgisiz bir babadan sorularina cevap alabilirsin.

Bazen bu süreci kabullenmek yani seni sevmedigini kabullenmek, iyi olacagi varsa da iliskinizi bozar. O senden çekinir, sen ondan. Öylece kalır ortada ilişki.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evet babam küçükken vefat etti ve onun yokluğu beni etrafımdaki erkeklere farklı bakmamı sağlamıyor, en azından yaşıt taraflara. Şöyleki gece her yattığımda aklıma hep bir anı geliyor ve hüzünleniyorum. Ama yarın kalktığımda yine gülücüklerle kalkıyorum. Çünkü insanlara karşı hep daha güleryüzlü ve kırıcı olmamayı, güçlü olmayı babamdan öğrenmiştim.
    Bazı anlar geliyor ve arkadaş patavatsızlıkları, sevinçli gününde babanjn yanında olmaması en sevinçli anını bile hüzünlendirebiliyor. Bazılarının babasını görünce ister istemez imreniyorsun keşke benimde babam yanımda olsaydı diye. En fazla bu kadar bakabiliyorum erkeklere. Çünkü içimdeki boşluğı başka bir erkekte aramak mantıksızdır ve asla babamın yerini dolduramaz. Unutmadan, böyle arkadaşlarınız yanında özellikle duygusal insanlara karşı laflarınıza dikkat edin. Çoğu insan o zaman gülüp geçse bile o sözünüze evde hıçkırarak ağlayabiliyor.

1
    0 Yorumla
  • Er-Kek
    Er-Kek Takip Et
    Guru Yaş: 47
    +1 yıl

Babasını kaybetmiş kız arkadalarım var. Hepsinin ortak noktası yaşadıkları boşluk. Hayatlarının her alanına yansımış bir boşluk ve yalnızlık. hepsi de çok güler ve hepsinin de bakışları derindir, hüzünlüdür.. Sinirlidirler genelde ama pk elli etmezler, patladıklarında o boşlukları da öfkeyle dolar. Anlam veremezsiniz ama sebei bellidir aslında. Ne ana kapatabilir o boşluğu ne başka biri. Bir dönem kendilerini boşluğa ve umursamamazlığa vururlar. Bir dönem sert ve disiplinli yaşarlar ve bir dönemde deli gibi sevgi ararlar. Genelde sevgili seçimleri babayiğit, adam gibi adam ya da anlatıldığı ve tanıyabildiği üzere babasına yakın biri.. Elinde kalan fotoğraflardan bazen her gördüğünü ona benzetirler ya da sevdği insana her baktığında daha çok ısındığında gözlerin babama, sözlerin ona benziyor derler. Babasızlık değildir onların ki, hiçliktir zaman zaman..

5
    2 Yorumla
    • Not_Afraid
      Not_Afraid
      +1 yıl

Çok güzel anlatmışsınn 👏👌

Yorumla
    • Er-Kek
      Er-Kek
      +1 yıl

@Not_Afraid Teşekkür ederim

Yorumla
  • beratbaran
    beratbaran Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Erkek arkadaş ile baba arasında ki sevgi ile ne gibi bir bağ kurulabilir ki. Bir tarafta kanın canın gölgesi yeten baba. Bir tarafta onun gözünden sakındığı kızı bir adamın gelip elinde oynatması. Bir kız baba sevgisi görmediyse ona o sevgiyi kimse veremez ne yazık ki. İyi ki iyi bir ailem var kıymetini hayattayken bilmeye çalışıyorum.

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

25

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Baba sevgisi görmedim açıkçası. Babam hayatta Allah'a şükür ama belkide çocukları arasında en sevmediği benimdir. Ben öyle hissediyorum ve buna açım aslında Şu an 21 yaşındayım ama sevgi, değer görmüyorum hiç ailemden kendimi değersiz, gereksiz, istenmeyen kişi gibi hissediyorum ezik ve eksik hissediyorum. Ailem baskıcı ve kısıtlayıcı olduğu için bunun da etkisi vardır.

Bazen amcam öyle bir şey yapıyır ki benim için. Ben çok seviniyorum minnettar kalıyorum ama bunu babam yapmaz bana diye düşünüyorum buruk hissediyorum babamın böyle yapması gerekirken amcam böyle yapıyor diyorum içimden.

Erkeklere bakış açısına gelince kimseye kolay kolay güvenmem sevemem. Hiç aşık olmadım mesela. Sevemiyorum sanki. Bazende kendimi aşırı duygusuz biri gibi hissediyorum. Duygularım ölmüş sanki ama duygusal bir insandım oysaki..

8
    0 Yorumla
  • Hdjdjsksksksk
    Hdjdjsksksksk Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Bende babam ile ilgili çok yaşantım yok yaşıyor sadece 3 4 yaşına kadar memur olduğundan çok görmedim ilgilenmedi ondan sonra başka biyere taşındık buseferde ekstra geçinme kaynağı diye başka bı iş kurdu kendine yin çok beraber vakit geçirmerik gecirsek bile arıcılık yapıyordu bir şey yap diyorsu öz güvenim yok yqpamayinca korkuyordum uğraşıyordum en azından bir şey yapıyım kızıyordu herzaman bir şey istediğinde bir korku endişe oluyor içimde sonra tam böyle olcak budefer de hafızlığa gönderdi iki buçuk yıl orada da sırf onun için o hoşuna gidiyor mutlu oluyo belki bana artık kızmaz daha çok sever gittim sonra bir ders vermedim diye iki ay eve almadı sonra pandemi oldu sonra okul arkadaşım vefat eddi en yakın arkadaşım okuldayız yine busefer de piskolojim bozzuldu daha çok iki kere okul a gelen piskolok kar tarafından rahatladım ama nekadar da olsa durduk yere ağlıyordum şuanda da düzeltmeye çalışıyor ama yok ben şu an 17 yaşındayım

0
    0 Yorumla
  • Zeynepceee
    Zeynepceee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Baba, özellikle kız çocuklarının gücü'dür. Anne de merhametidir. Babasız büyüyen ya da baba sevgisi görmeden yaşayan insanlar ilerde ya babası gibi olur ya da aklını kullanarak istediği baba profilini hayatına yansıtır. Zor bir durum. Ben babam konusunda şanslı kısımdayım eşimde hem tip hem karakter olarak babamın kopyası. Baba sevgisi görmeseydim öz güvenim eksik ve kimseye güvenmeyen katı bir insan olurdum.

1
    0 Yorumla
  • Mrsekonomist
    Mrsekonomist Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Soğuk bir yapınızın olmasına, insanlara kötü davranmanıza, güvensizliğe, sevgisizliğe, kendinize güveniniz olmuyo en önemlisi hiç bişey yapamıcagınızı düşünüyorsunuz evlilikten soguyorsunuz bütün erkeklerin babanız gibi oldugunu düşünüyorsunuz vsvs

1
    0 Yorumla
  • 4llah-Diyen-Portakal
    4llah-Diyen-Portakal Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Kendisinden 20 yaş büyük erkeklerde aşkı arayabilmesi muhtemel..

8
    0 Yorumla
  • BendeDelirebilirdim
    BendeDelirebilirdim Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Ya her şefkat gördüğü erkeğe aşık olduğuna inanır ya da hiçbir erkeğin sevgisine inanmaz ve guvenmez..

4
    0 Yorumla
  • sryynurhira
    sryynurhira Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

Baba sevgisi özgüvendir. Bu sevgiyi görmeyen dokunduğu tene aşık olur.

5
    0 Yorumla
  • Molykote
    Molykote Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Hiçbir zaman mutlu olamazlar kocaman bir boşluk vardır hayatlarında ve o boşluk hiçbir zaman dolmaz.. Karşı cinse karşı guven problemleri yaşarlar muhtemelen aile kurmak gibi düşünceleri yoktur !!!

2
    0 Yorumla
  • Ensonyüreklerölür
    Ensonyüreklerölür Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Kız açısndan bilmem ama şu var sevgisizlik kişi egitimli ise başkalarına daha cok sevgi gösterirsin, bnde babamdan sevgi açısından uzak buyudum ama cocukları okadar cok severimki tanimadgim birinin cocugunu bile kucagma alır oynarım

0
    0 Yorumla
  • Come_Inside
    Come_Inside Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

evli erkekleri baştan cıkartma ve kendınden yasca buyuklere zaaf duygusu

3
    0 Yorumla
  • Tomrisbanu
    Tomrisbanu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 50%
    +1 yıl

Baba sevgisi görmeyen kiz sevgi acligini erkeklerde arar o yüzden onun bunun elinde oyuncak olur

5
    0 Yorumla
  • felakettin
    felakettin Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 592 cevap paylaştı.

kızlar babalarına aşık büyürler babadan görmeyince başka bir erkek ararlar sonuda genelde hüsran olur

4
    0 Yorumla
  • dmladmla
    dmladmla Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

baba sevgisi görmeyen kızlar her seviyorum diyene inanmayı tercih ediyo maalesef :(

5
    0 Yorumla
  • Adamgibisevenbiri
    Adamgibisevenbiri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

Güvenmekte zorluk yaşayabilir, bağlanma sorunu yaşayabilir.

3
    0 Yorumla
  • rojda582
    rojda582 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben babamdan uzak büyüdüm ve hiçbir sorun yaşamadım. kendimden olgun erkeklerden hoşlanıyorum bazıları buna babasız büyüyen kızlar genellikle bundan hoşlanır der ama bilmiyorum

1
    0 Yorumla
  • muhendisbey95
    muhendisbey95 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

bence hayatın yarısı boş gibidir düşünsene kahraman yok bence bir kızın kahramanı babasıdır ve idolü yok babam gibi eşim olsun felan.. ondan herkese o potansiyelle bakabilir

1
    0 Yorumla
  • çeken_bilir
    çeken_bilir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Bu sitede bile babasız arkadaşlarım var keşke böyle bir soru sormasaydın görürlerse üzülüler😒

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Karşısındaki erkeğin hem sevgilisi olmasını hemde baba gibi olmasını ister. Korusun sahiplensin karışsın kızsın ona ait olduğunu hisseddirsin gibi

2
    0 Yorumla
  • asyaseran1
    asyaseran1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Açıkçası çevresinde ki erkeklerinde sevgisine inanmaz güvenmez
    (Yani bende öyle oldu bilmiyorum)

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

baba sevgisini dışardaki erkeklerde görmek ister yüzüne güleni iyi niyetli sanarlar iyi niyetli olmayan uçkur için yanasanlar da olur

2
    0 Yorumla
  • WhoIm
    WhoIm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Gördüğü her erkeğe samimi davranmak onlardan sevgi alabilmek.

1
    0 Yorumla
  • --Mariaaaaaaaaaaa--
    --Mariaaaaaaaaaaa-- Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Şekil A. Baştan aşağıya benim gibi bir insan oluşturuyor. Düşman başına :)

1
    0 Yorumla
  • ramço53
    ramço53 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Baba sevgisi görmemiş bir kız ya da erkek hayata pozitif bakmakta zorlanır.

3
    0 Yorumla
  • TüRkErKeĞiix
    TüRkErKeĞiix Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Kötü etkiler nasıl etkileyecek başka kız çocukları en çok babalarına düşkün olur

0
    0 Yorumla
  • zindani50
    zindani50 Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

Sevgi görmemenin sebebi senden kaynaklı olabilirmi?

0
    0 Yorumla
  • yıkık_hayaller13
    yıkık_hayaller13 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

babasından daha çok etrafında ki erkeklerden meded umup onlara bağlanır

1
    0 Yorumla
  • bayramvan
    bayramvan Takip Et
    Guru Yaş: 53
    +1 yıl

baba kız çocuğunun ilk aşkıdır. onda ki şefkati bulamaz ise yüreği hep yarım kalır.

2
    0 Yorumla
  • Herşeyi_Bilen_Adam
    Herşeyi_Bilen_Adam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Kızlar cok ezik kalıyor baba sevgisi görmeyince

5
    6 Yorumla
    • _confident_
      _confident_
      +1 yıl

Aksine daha yırtık olmazlar mi kendi ayakları uüzerinde dururlar. BBabasının nazladigi prensesleri daha narin olmuyor mu?

Yorumla
    • Herşeyi_Bilen_Adam
      Herşeyi_Bilen_Adam
      +1 yıl

Hayır olmaz özgüven eksikliği yaşadıkları için aşırı duygusal narin olurlar

Yorumla
    • _confident_
      _confident_
      +1 yıl

Doğru özgüvenini bayağı etkiliyor

Yorumla
    • Herşeyi_Bilen_Adam
      Herşeyi_Bilen_Adam
      +1 yıl

Kimdir o kız senmisin

Yorumla
    • _confident_
      _confident_
      +1 yıl

Yani evet

Yorumla
    • Herşeyi_Bilen_Adam
      Herşeyi_Bilen_Adam
      +1 yıl

Bende babasız büyüdüm zor valla, kızlar babayı koruyucu olarak gördükleri için etkisi çok oluyor

Yorumla
  • jemjeminay
    jemjeminay Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

sevgiyi başka erkeklerin kucağında ararlar

4
    0 Yorumla
  • ExtraSymphony
    ExtraSymphony Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Sevgilide baba şevkati ararsın

4
    0 Yorumla
  • kahvefendi
    kahvefendi Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı.

olgun erkeklere ilgisi yoğun olur.

5
    0 Yorumla
  • HayatAynaOYansıması
    HayatAynaOYansıması Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

kardeşim erkeklerin elinde oyuncak olmaya sebep

2
    0 Yorumla
  • Uzaylıcnsu
    Uzaylıcnsu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Ben mesela korkuyorum sevmeye

1
    0 Yorumla
  • Dogmous
    Dogmous Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Görmedim, hiçbir eksiklik de hissetmiyorum

0
    0 Yorumla
  • burayaikiçay
    burayaikiçay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

çabuk kanar erkeklere

1
    0 Yorumla
  • Tonystarks
    Tonystarks Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Çok farkli konuya bu zor olur kesinlikle

0
    0 Yorumla
  • çapulcu93
    çapulcu93 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

bipolar kişilik bozukluğu

0
    0 Yorumla
  • kaşıklıvoyvada
    kaşıklıvoyvada Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 5b cevap paylaştı.

bu konuda empati yapamıycam

0
    0 Yorumla
  • BOOOOOOOO
    BOOOOOOOO Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Nebilym görmediğimiz için

0
    0 Yorumla
  • nasılm
    nasılm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

ne sen sor ne ben söyleyim

0
    0 Yorumla
  • dontekura
    dontekura Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

herkese verir

0
    0 Yorumla
  • sakınbanayazma
    sakınbanayazma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Kotu

0
    0 Yorumla
  • _Öcüü_
    _Öcüü_ Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Sorumsuz olur çocuk

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben gordumde nolduki

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Baba sevgisi görmemek nelere sebep olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Baba sevgisi görmemek nelere sebep olur? 8 cevap verildi
Baba sevgisi görmemek nelere sebep olur? 31 cevap verildi
Baba sevgisi görmemek olgunlardan hoslanmaya mı neden oluyor, neden? 16 cevap verildi
Baba sevgisi görmeyen erkek nasıl olur? 7 cevap verildi
Baba sevgisizliği nelere yol açar? 6 cevap verildi
Baba sevgisi görmeden büyümek neden bu kadar zor? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨