Bence çok zengin iyi birşey değil. Düşünsene her istediğini elde edebiliyorsun, hiçbir şey için bir çaba harcamıyorsun. Bir süre sonra herşey basit gelir. Birşey alırken hevesin kalmaz bir kere. Bence fazla zenginlik, mutsuzluğu beraberinde getirir. Mesela para biriktiren bir genç kız düşün bir çanta için, birde zengin olan bir kadını düşün aynı çantayı almaya giden. Ikisinin, çantayı aldıklarında yaşadiklari mutluluk aynı değildir. Genç kız, en sonunda didinip, çalışıp biriktirip aldığı çanta için çok mutlu olurken, zengin kadın için o çantayı almak, pazardan domates almak gibidir.
bir süre malı mülkü vereyim ama kalbimde bir heyecan bir çarpma olsun diye düşünür insan herhalde. Bir insanın sesi bile uçurumlardan atlıyor hissi yaratabiliyor midedeki o kelebekler var ya gerçek. ^^ Ben bunu değişmezdim paraya. Çünkü para hisleri satın alamaz.
Bence etmez evliligin amaci karsindaki insanla ortak noktalarin olucak geziceksiniz egleniceksiniz yeri gelicek dertlerinde yaninda olucak sarilicak en iyi arkadsin olicak seninle konusucak para herseyin kapisini acar tamam ama eger o adam seni sevmiyosa cogu gece yaninda bile bulamazsin hayat arkadasin para olmasin bence
Karakterle evlenirsin parayla değil, Düzgün karakterli anlaşabildiğin insan mutlu eder, anlaşamadığın ve sevmediğin mutlu edemez. Bu insan zengin de olabilir, olmayabilir de, mutluluğun bununla hiçbir alakası yok.
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
37
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben fakir bir ailenin çocuğuyum gurur duyuyorum ailemle. lise mezunu 22 yaşındayım ve çok güzelim hiçbir zaman güzel olduğum için övünmedim. 32 yaşında üst düzey bir mühendisle evlendim çok zenginler. aileden gelen zenginlikleri var ama ailesi huzur vermiyor kadın sürekli oğlum mühendis sen değilsin biz varlıklıyız diyip duruyor. eşimde diğer erkekler gibi annesini dinliyor kızlar lütfen kendine denginizle evlenin ilk zamanlar değil ama sonra çok Sorun oluyor
kim hayal ediyor zengın kocayı yaa :( valla kızların vizyonunu zedelıyorsunuz , adam beyin fakiri olmasın yeter.. zenginlikle mutlu olanı hıc gormedim mutluluk numarası yapıyor dıgerlerı de.. kafası calısan adamın ıyı bır işi , bu işinde getirdigi maddi durum vardır zaten turkıye sartları bellı ortalama gelıre sahıp olursun ama basıt olmazsın en azından. sevdıcegımle A101 den püskevit alır kafama göre takılırım fakırlık zengınlıktır asıl :)
Benim zengin koca hayalim olmadı ya tamam ikiniz birbirinizi seviyorsanız ama ikiniz de çakışıyorsanız Mutlu edebilir ama kadın sadece süslenip erkeği beklerse sadece Ada'm çalışırsa Mutlu olunmaz ki bir Zaman sonra. Zengin koca için yani.
Manevi değerleri bırakığ maddi değerlerin önemini artırdıkça mutluluk sizden uzaklaşacaktır. İlk başlarda tatlı gelecektir. Sonra o ihtişamlı hayata doyduktan sonra karakter ön plana çıkacak ve ummadığınız şeylerle karşılaşacaksınız. Zengin koca bulup Fakir aşığa kaçacaksınız gizli gizli. Bu hikaye hep böyle. hiç değişmedi.
Kibirli olur o. Param da param der. Sürpriz yapmaz mesela gider en pahalı çantayı alır ama emek vermez hediyeye. İlk başlarda seversin çantayı falan ama sonra sürpriz istersin ya işte o zaman mutsuzluk başlar
ihtiyaclar karsilanip luks yerlerde yemek yenilen anlarda gecici mutluluk bir de bunun hava atma tarafi da var genel mutluluk hic bir zaman mumkun degldr paraya elbiseye altina doyduktan sonra eksiklik hissedilir
Hiçbir zaman kriterlerimin içinde zengin olsun diye bir şey yoktu. Sadece sorumluluk sahibi bir insan olsun çalışıp kazansın hele ki baba parası yiyenler bana ayrı bir itici geliyor.
Para mutluluk vermiyor emin olun o kadar zengin ol al yatın la uçağınla git new york amerika paris vs vs o akıl yine senle gelecek yine onun için parayla mutluluk değil de huzurlu bir mutluluk önemli iç huzur hele hele çok önemli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hey sızın o sığca dusunen beyın hucrelerınıze atlıyım. zıplayım, tepineyım hatta nıyetı bozayım ok? hersey para mı? ınsan paradan mı ıbaret? manevıyat nerde? itin sapıgın tekı olsa parası olması evet lenecek bır kıstas mı? doldurun su beynı bıraz.
@capkin_kuru_fasulye aynen sadece demek istedigim zengin ve guzel hayatı sunan o kısı her zaman mutlu etmeyebilir , parasızda olmaz tabıkı kım mutlu kı parasız... fakat huzur ve sefkat insanın ıcındedır bunu sevdıgıne ıletebıldıgın surece mutlusun
En İyi Cevaplar