Kustuklarını temizler misiniz ? Nasıl ? :))
Benimde böyle bi olay dün başıma geldiğinden soruyorum.
Başıma geldi. Doktora gitmiştik ultrason için su içmesi istendi. 1 lt suyu kaşla göz arasında içti ve kustu. Ağzını yüzünü ben temizledim.Üstünü başını ben toparladım. Bu tip soruları anlamıyorum doğrusu. Sevdiğimde insan sonuçta. Etten kemikten kusabili rde başka birşey yapabilir de. Ya ben seviyorum sonuçta. Ne için birlikteyim sadece gülerken, güzel koktuğunda yanında olmak için mi? Bir ömür aynı yastığa başını koymaya hayal ederken, onunda ağzının kokabileceğini, pis olacağı zamanlarında olacağını hiç mi düşünmeyiz. Hepimiz insanız sonuçta. Ve aşk bu. Lanet olsun...
Daha önce de yaşadık hastaydı gittim saçını tuttum kustu yüzünü yıkadım ..
Başka bir olayda ben içkiyi aşırıya kaçırıp kusmutum oda bana yardımcı olmustu
yanında durup onu tutarım tabikide.ayrıca kustuğu yeride temizlerim.ben sevgilimin yanında sadece sağlığında değil hastalığında da olmalıyım yoksa benim sevgili olmamın hiçbir anlamı kalmaz.yaşlansa Allah korusun yatalak olsa yiğne bakarım her türlü.ayrıca her insan kusabilir.tamam istemsizce tiksinebilir belki insan ama beynine onun iğrençliğini getirmezsen tam tersi kendini motive ederek davanrırsan birşey olmaz.ayrıca o an kusmuğu düşünebileceğimi sanmıyorum sevgilim o haldeyken kussunda rahatlasın çocuk.sonra direkt hastahaneye.
Kusmusdu. Hatta ben kussun istedim, çünkü cok hastaydı. Ona yardım etmekten başka ne yapabilirdim ki
Cevap
11Cevap
Şu hayatta o kadar iğrenç film o kadar kan vahşet otopsi morg videoları izledim bunların çoğunu yemek yerken de izledim hiçbir zaman midem bulanmaz ama yanımda biri kusarsa ben oradan uzaklaşmaya bakarım yoksa maximum 20 saniye sonra benim de kusma ihtimalim %90 tek ona dayanamam
Yanında durup onu tutarım.keyfine kusmuyo ya rahatsızlanmışki kusuyo.Kusuğunu temizlemeye gelince midem bulansa da temizlerdim heralde başka kim temizlicekki.Hasta hasta kendisinin temizleme ihtimali olmadığına göre...
yanında durmam yanımda durmasını da istemem daha bi rahatsız oluyor insan..kusma eylemi bitince yardıma geleyim mi diye sorarım..peçete falan götürürüm
Valla sevgilimle böyle bir şey olmadı ama bir arkadaşım bu durumdayken temizledik. Kafası bir dünya olduğu için arada iki tokat aıp hıncımı alabiliyordum ama :)
Dun boyle bir olay yaşadık hatta. Kusan birisinin yanında asla duramazdım benimde midem bulanırdı ama sevgilim hem hastaydı hem de sarhos olmuştu. Kusmak istemedi ama ısrar ettim yanında durdum midem hiç bulanmadı.
Benim öyle tiksinme sıkıntım yok bu yüzden rahatlıkla onun yanında bulunur ve destek olur, tutarım. Temizlik konusunda da ne gerekirse yaparım.
Dururum..
Hatta bir lavabo bulup yüzünü-gözünü kendi ellerimle yıkarım, saçlarını düzeltirim.. Kolonya falan sürerim yüzüne. Midem falan da bulanmaz. Kustuğunu da temizlerim..
Yanında durur alnını tutarım, yüzünü yıkarım, ne var bunda...
cok güzel kustururum, kendine getiririm. yanımda utansın istemem. bu konuda profesyonelim
ayyy iyrenc ama her insanin basina gelir dalga gecmem ama yanina gidersem bende kusarim cabuk iyrenir tez ureyim kalkar
normalde birinin kustuğunu görsem benim de midem bulanır ama sevgilim olursa yanında durup onu tutarım tabi.
Yanında dururm ben cok kotü bi durum ama gidersem olmaz hani hastalıkta saglıkta ilişki :)
Sevgili bu. Hiçbir şeyinden iğrenmem. İnsan sonuçta.
Yanında dururum tabiki o halıyle bide onu yanlız bırakamam.
Gidersem bende kusarım o yüzden uzakta kalmayı tercih ederim
destek olurdum ona bende kusardım :(
Evde filan olmuşsa tabi ki temizlerim
daha iyi kussun diye parmak atardım
yanında durmanın ötesinde yardım ederim
Yanında durup onu tutarım.
ben asla yanında duramam çünkü ben de kusarım
Çok yakın olmasada yanında dururum.
cevap b:):)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar