Merhaba kizlar soylemek istedigim su 6 aydir evliyiz ve evlenmeden once eltim cok sicakkanli xavraniyordu ama evlendikten sonra arkamdan konusmalarini duyuyorum ben İstanbul'da yasiyorsum ankaraya gelin gittim ve her ay istanbula ailemin yanina gisiyorum bunu cekemiyor zamaninda beni gondermexiniz ona niye bise demiyosunuz diyor ve 10 yillik gelin benle asik atiyor kocasini dolduriyor ve esimi arattiriyor yok senin karin haticeye konu acmamis yok senin karin yemek yerken hatice ona afiet olsun demis senin karin sadece saol demis konu acmamis haticeyle konusmak icin vs vs kayinbabam ölxu 2 ay olcak nerdeyse en son 7. sinde geldi biz bir sure esimle kayinvalidemde kaldik destek olalim die biz variz die gelmedi bazen is cikisi esi yani kaynim geliodu ama oda gelmemeye basladi bize selam vermeden evden cikti gitti en son bidahada gelmedi ben saygida kusur etmiyorm konustugu zaman konusuyorm kaynimla ama kari gibi laf tasimasi sinir bozucu benim esimse bu konulari dahi duymak istemiyor gerci evlerine gondermiyorum o nasil kocasini annesinin evine gondermiosa bende kardesine gitmeyi yasakladim o kadin var die ama disarda konusursa konussun abisiyle surekli bir kiskanclik Şu an istanbuldayim esimle konustum duydumki eltim gitmis kaynanasina demekki sorun benmisim ya kandilde bile aramadi kayinvalidemi cenaze gunu 3 gn snra felan evde mutfakta sohbet ediodk bn esim abisi kaynvalidemde geldi bu odada tek kaldi die bir surat yapti aldi cocuklarini gitti 7sinde geldi mevlute ama anlamiyorm yinede kayinvalidem torunlari var die heralde evne gidio hep herseyde kadini sucluo beni zamannda anneme cankiriya gndermednz bakn benim annem oldu. Szn. yuznzden zmnnda bana izin vermexiniz digerine vrdgnz gbi dio sinir oluormmm napicam bunla gerci ev alinca istanbula yerlesces ama nasl katlancam kari gbi olan kaynima sinsi eltime ve polyanna kayinvalideme vee bu konulari dahi acmak istemeyen esimee
Güncellemeler
+1 yıl
Icim o kadar dolmuski destan yazmis olmam normaldir iiiyyyy bide saf saf köy kizi ayaklari yapmiyomuuuuu kocasini nasil bastan cikariyosa kocasi annesinin evine bile gidemiyor ben varimm diye sinsi pislikk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer