• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aldatan sevgiliden intikam aldınız mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
sizi aldatan sevgilinizden intikam aldınız mı ya da o an ne hissettiniz ne yapmak istediniz bunu nasıl atlattınız
Aldatan sevgiliden intikam aldınız mı?
Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• germaniac
    germaniac Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

intikam sıcak yenen yemektir derler ya ben aldatıldıktan sonra bu durumu içime çekip intikam yemeğini soğuk yemeyi tercih ettim.Aldatıldığımı sağlam bir istihbarattan öğrendikten sonra emin olmak için takip ettim.Gerçekten doğruydu.Biraz zaman geçmesini bekledim bu süre içinde ev arkadaşıyla aramı iyi yaptım.Birgün ev arkadaşına durumu anlattım.Ondan hoşlandığımı ama kendisine yanaşmamın asıl sebebinin aldatılmam ve intikam almak istediğimi anlattım.İsterse benimle iletişimi kesebileceğini isterse bu durumun karşıklı ilişki için milat olabileceğinden bahsederek onun tercihine bıraktım.Ev arkadaşı devam etmeyi tercih etti.Bir zaman sonra benim EX'i bara davet ettim.Uzun bir süre içtikten sonra 2.kız bara girdi.Yanımıza yaklaştı.Ben ayağa kalkıp 2.kızı karşıladım.Sonra EX kıza dönüp ^^olup bitenlerden haberim olmadığını düşünecek kadar hayattaki tek zeki insan sen değilsin.Bende bu sürede boş durmamıştım.Artık hayatında yokum.Biz simdi gidiyoruz.Bir zahmet kalkarken hesabı ödersen sevinirim.Sonradan duyduğum final haberi şuydu : hastanede biten sinir krizi nöbeti,kırılan bardaklar,devrilen masa,yırtılan t-shirt vs. yaşadığım final ise 1 kaç ay süren telefon tacizleri.

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Tasardur
    Tasardur Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 44%
    +1 yıl

vallaha ben kralını yaptım yalan yok.. halada haberi yok.. o ebni aldattı hiç beklemediği bir anda bende onu aldattım.. hatta Aldattığım kişi ile aynı masaya oturtup yemek yıyıp muhabbet ettık :) o kızıda çok sevdiğini söyledi :D))

diğer kızında herseyden haberı vardı ;)

Kurt puslu havayı Sever.. ve intikam Soğuk yenen Bir yemektir ;) Ki tadı çıksın ;)

ozmaanlar dusuncelerım bu yondeydı de artık daha farklı yaklasıyorum ;)

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bence kendisini o kızla aldattığını söylesen daha iyi intikam aldatmış olurdun

Yorumla
    • Tasardur
      Tasardur
      +1 yıl

:D)) Onu soyleyıp soylemedıgımı hatırlamıyorum :D Soyelmıste olabılırım soylememıste ama cıdden hatırlamıyorum o derece sılmısım :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ahahah aldattığı andan sonrası yok reset :) iyiymiş bu ya yalnız akşam akşam şu profil resmin karnımı acıktırdı

Yorumla
    • Tasardur
      Tasardur
      +1 yıl

Afiyet Olsun ;))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) sağol

Yorumla
  • nnisannn
    nnisannn Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

hayatımdan çıkarıp yokmuş gibi davrandım zor bir dönem oldu tabiiki ama affettirme çabalarına kanmadım onu hayatımdan tamamen çıkardığımı gösterdim. kaç yıl geçti aradan ben evlendim başka bir hayat kurdum eminim ki hala bin pişmandır..öyle arkadaşıyla birlikte olmakmış bilmem ne onlar arkandan kaşarmış demesinden başka bir işe yaramaz..en güzeli hayatından çıkarıp yokmuş gibi davranmak..

1
    0 Yorumla
  • Dilaratrkogluu
    Dilaratrkogluu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Sevgilimin beni eski sevgilisiyle aldattığını öğrendim. O bursada ben İstanbul'da yaşıyorum. Bursaya gittim konuşurken biber gazı sıkım yüzüne. Sonra önce onu bir temiz dövdüm. Sonra tabiki kızı dövdüm. İçim rahatladı. Gebersinler. Üstünede mahkemeye verdim duygusal olarak psikolojimi bozdu diye. Tazminat aldım. Yanına bırakmayın

4
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

44

Cevap

• Nightmar3
    Nightmar3 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.

aradan 5 yıl geçmesine rağmen atlattığım söylenemez halen kimseye güvenmiyorum intikam aldım mı hayır aklımın ucundan bile geçmedi 2 kez intihar girişiminde bulundum sonuç olarak buradayım ölemedim fakat öyle bir hal aldım ki televizyondaki aldatma sahnelerine, aldatmalı komedi skeçlerine dahi tahammül edemiyorum. canından çok sevdiğin birisinin seni aptal yerine koyması onu delicesine severken artık olmayacağını bilmen tarifi yok bu acının o an neler hissettim ilk ağızdan duyduğumda yani itiraf sırasında telefon elimden kayıp gitti sonra tekrar telefona sarıldım aradım yalvardım şaka yapılmış olsun diye fakat her şey için çok geçti sonrasını hatırlamıyorum bu kişi kırkıncı sevgilim falan değildi ilk aşkımdı aileler ilişkimizi biliyordu kısacası alelade bir ilişki değildi daha anlatıyım mı okurmusun. Ya da neyse kafa şişirmekten başka bir şey bildiğim yok iyi geceler herkese :w

3
    0 Yorumla
  • NoobSaibot
    NoobSaibot Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl

ben onu sevdim o ise eski sevgilisini unutmak için bu sevgimi kullandı bana seni seviyorum derken eski sevgilisi tekrar yüz verince bana ziktiri çekti, beni kullandı yani resmen bende faceini patlattım duvarında durumlar paylaştım okula rezil olmuştu şimdi beni görünce yol değiştiriyo :D wala kalbimi sonuna kadar açarım, severim ama kalbimi kullanırsa beynim intikamını alır sonuçlarına katlanır hak edene hak ettiği :))

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evet aldım. biliorum herkes kaşarlık olarak yorumlucak ama eski bir arkadasıyla çıktım. Faceten silmiştim onu buarada. fotolarımızı koydum onunla ilşki durumu yaptım. aldatan sevglimi ekledim mal oldu. Sonra msni açık olduğu zaman sevglime bir msne baksana güzel bir fotomuzu koy dedim koyarken bu salak eski sevglm mesaj attı tabi sevglm cevap verdi başladı kavga :) bide eski sevglme ahım tutmaz mı hç kmseyle doğru düzgn ilşki kuramadı :)) eden bulur canım. bn kendimi çok kötü hissettim diye yaptım bunları. üstelk o piçin tekiydi hiç takmazdı beni ama şimdi ona dönsem köpek gbi gelir bana :) tabi artk çok geç sevgi dolu bir ilşkim varşu an:))))

0
    0 Yorumla
  • Eleadora
    Eleadora Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.

öyle bir aldım ki hemde.. bütün herkesin ortasında diz çöküp Sana aşığııııımmmm affet beniiiiiiiiii kuran ustune yemın ederım cok seviyorumm senii diye bagırmıştı tokat atmıştım zaten diz üstünde duruyodug*tüstü çakıldı kaldırıma :D:D:D daha cok koştu peşimden ama babayı aldı :D

0
    0 Yorumla
  • ExPapix
    ExPapix Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 66%
    +1 yıl

Çok şükür aldatılmadım hiç değilse böyle bir şeyi görmedim, duymadım ama beni sevmeyen birisi için zaten elimi bile kaldırmam sadece karşıdaki çocuk beni tanıyorsa tanıdığı halde böyle bir şeyi nasıl yapabilir deyip hoşafa çevirirdim sonrada başka sevgili bulurdum, çok sinirlendiğimde bile kendimi kontrol edebilen bir yapım var yani düşünürüm değer mi derim cevap: değmez olur, o zaman takma der geçerim.

0
    0 Yorumla
  • eskiraki
    eskiraki Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

aradım bu ilişki tlf da bitmek zorunda bunu hakediyosun sen dedim. beni ailemi arkadaşlarımı dostlarımı kesinlikle arama bundan sonra dedim normalde agzı bozuk olan ben küfür bile etmedim sakin sakin söyledim bunları o aglarkende tlf suratına kapattım dahada bişey yapazdım yapmadım zaten bir anda kimsesi kalmadı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aldim. 8 ay ciktik 2 kere aldatti ozur diledi hep affettim. en son Ayrilmistik aradan 1 ay gecti gecmedi geri dondu bu onun bana 8 ayda yasattiklarini 4 gunde yasattim gozumun onunde agladi, bende onun önünde aglamistim kalkip gitmisti bende kalkip gittim hic bisey hissetmedim. Cok soguktum o an ben bile kendimi taniyamamistim. Ona yaptiklarimdan sonra bayagi hafifledigimi hissetmistim ferahlamisdim ve ona karsi icimde hicbirsey kalmamisti halada oyle. Tanimadigim biri gibi :)

0
    2 Yorumla
    • Melodyx
      Melodyx
      +1 yıl

ne yaptin kiz merak ettim. aglatmisin cocugu

Yorumla
    • mericc
      mericc
      +1 yıl

aynen erkeği ağlatmak kolay değil.. görmek isterdim

Yorumla
  • VictorValdes
    VictorValdes Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 72%
    +1 yıl

Bende kararsızım hala 4 ay oldu hazmedemedim. Ama elimde ona ölene kadar unutamayacağı şeyler yaşatacak şeyler var. onun için rahatım birazdaha boynuzu taktim dusunsun. son gülen iyi güler. Bazı serefsizlikleri yanlarına birakmayacaksin. al tabi

0
    0 Yorumla
  • Nimdd
    Nimdd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 45%
    +1 yıl

İntikam almamak en büyük intikam ben hep bu şekilde düşünmüşümdür ve inanki Allah senin ahını ondan zaten çıkarıyor intikam almaya uğraşmaya değmez

3
    0 Yorumla
  • scrtdfns
    scrtdfns Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl

İlgi göstereceksin

güven vereceksin

Sağlam s...sin

S...tir çekeceksin.

4 altın kural.Erkeklere duyrulur.

7
    1 Yorumla
    • MinT34
      MinT34
      +1 yıl

süpermiş

Yorumla
  • caramel20
    caramel20 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 34%
    +1 yıl

baştn başa greksiz. hayr intikam alsan ne olacak ki ne değişecek. çok saçma geliyor. en büyük intikam zaten görmezlkten gelmek umursamamak duymamak unutmak

1
    0 Yorumla
  • river101
    river101 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

benimleyken gitti evlendi ayrılmamıştık bile bende gittim evlendiği kişinin kardeşiyle çıktım pişmanım yani çocukluk yaptım seviyesine düştüm.. insan o sinirle sadece intikam almak istiyor.

1
    1 Yorumla
    • aslı19
      aslı19
      +1 yıl

üzücü bir durum

Yorumla
  • thebanker
    thebanker Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Link paylaşamıyorum burada ama youtube de yazın aldatılan kızın intikamı diye..

hani bir kaşar kız çıkıyor anlatıyoda anlatıyor bişiyler..

O tarz bir intikam adamı katil eder:)

1
    0 Yorumla
  • vista34
    vista34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

Sacma gereksizce zaman kaybı hayata bir kez geliyorsun ve tadını çıkarmak yerine üzüntü veya zamanı boşa harcamak istemedim hiç yani onun yerine eğlen :D

0
    0 Yorumla
  • gemini88
    gemini88 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 30%
    +1 yıl

karsılık verip aynısını yapınca bir farkın kalmıcak daha cok acısını azaltmıs olursun ... gerci aldatan insanda ne kadar acı olur bilemem :) hem sevcek hem aldatcak :) komik geliyo

0
    0 Yorumla
  • Breakthrough
    Breakthrough Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 43%
    +1 yıl

İntikam almak çok çocukça ve saçma birşey bence. Ancak fesat ve de vicdansız kişilerin gerçekleştirebileceği birşey.

1
    0 Yorumla
  • aptallıkabidesi
    aptallıkabidesi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Hislerin seni yanıltmıyorsa karşındakinin davranışlarıyla sana sessizce çekilmk yakışır ben öyle yaptım .İntikam almaya gerek bile duymadım Allahından bulsun banane

0
    2 Yorumla
    • ihtimal
      ihtimal
      +1 yıl

..

Yorumla
    • eskiraki
      eskiraki
      +1 yıl

en doğrusu

Yorumla
  • veritasvosliberabit
    veritasvosliberabit Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

hiç aldatılmadım ( aldatıldı isem haberim yok illaki aldatılmışımdır ) ama aldattım isteyerek olmadı ama yaptım yani beni aldatandan intikam almam gerek duymam.

0
    0 Yorumla
  • emin58
    emin58 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

aldatmak bir kişilik bozukluğudur. aldatan kişi ancak kendisini kandırır yapılacakk tek şey intaikm değilidir onu bu utançla başbaşa bırakmak...

1
    0 Yorumla
  • AynaAyna
    AynaAyna Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Pisipisine ayrıldık Gizli kullanıcı :) Sonra gitti salak gibi evlendi...

Geri geldi pişmanım dedi, Red edildi tekmeyi yedi gidiş o gidiş.../

0
    0 Yorumla
  • avukatbiri
    avukatbiri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

bu kanal d 'de intikam dizisi başladığından beri her gün 3-5 tane intikam soruları geliyor. harbiden televizyon bu toplumu etkiliyor...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

televizyon seyretmiyorum bunu sormamın nedenide arkadaşlarla olan bir konuşmamız kafama takıldı başkalarının düşüncelerini de merak ettim

Yorumla
  • uye645378
    uye645378 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Eve çagırıcam her zamanki gibi ve aekadaşımla olan ilişkisini harfi harfine anlatacagım. nerde hangi otelde nasıl birlikte olduklarına kadar sonra saglam bir dayak atıcam akşama kadar, sonra kapıyı acıp si,tir edicem...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ne intikami agzini burnunu kirarim sonrada ayrilirim gerci aldatarak teknik olarak o benden ayrilmis oluyorda yinede bunu yaparim cok buyuk bir ihanet aldatmak duruma gore cinayete bile sebebiyet verebilir

0
    0 Yorumla
  • alexsandre
    alexsandre Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

bir kere aldatıldım ama intikam felan almak istemedim,

her insan kendine yakışanı yapar çünkü kalite asla tesadüf değildir...

4
    1 Yorumla
    • moccaramel
      moccaramel
      +1 yıl

en iyi cevabı hakediyor ...

Yorumla
  • SempatikLaz
    SempatikLaz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 33%
    +1 yıl

Allaha havale ediyorum bundan daha büyü bir intikam şekli olabilir mi :)

1
    1 Yorumla
    • MarquisDeSade
      MarquisDeSade
      +1 yıl

kesinlike dogru yaklasım:)

Yorumla
  • seksk
    seksk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

of hemde nasıl aldım :) bütün çevresine akrabaları da dahil nasıl basit birisi olduğunu anlattım. bütün akrabalarıyla bağını kesti hatta o semtten taşındı :D kısaca insanların yüzüne bakamaz hale geldi :D

1
    0 Yorumla
  • BlackCrosshair
    BlackCrosshair Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

intikam alırım tabiki ama bu soğuk yenen birşeydir bana bir vurduysa ben ona on vururum :))

0
    0 Yorumla
  • sonperde06
    sonperde06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Ben aldatılıp aldatıldığımı hala bilmiyorum ama aldatmıştır diye düşünüyorum.

0
    1 Yorumla
    • rüyakaya
      rüyakaya
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • ordanburdanki
    ordanburdanki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Aldim cokta guzeldi pişman degilim mutluyum beter olsun

0
    2 Yorumla
    • sonic
      sonic
      +1 yıl

naptın ki

Yorumla
    • ordanburdanki
      ordanburdanki
      +1 yıl

Bunu bilsekte olur bilmesekte

Yorumla
  • rosee00
    rosee00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

hiç uğraşamam ole seylerle valla onu ınsan yerıne kyup ıntıkam almaya bıle degmez oylelerı ..

1
    0 Yorumla
  • Aylin321
    Aylin321 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

aldattığını öğrendiğim kankasıyla çıktım oh miss :D

2
    0 Yorumla
  • Cheerai
    Cheerai Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Hemde nasıl kimse kusura bakmasın ben herseyi yapmisken beni aldattı ciddi manada herşeyi yaptım sadece bir ay görüşmedik ve aldattığını söyledi ve Şu an bende onu aldatıyorum yapacak bisey yok mal oğlu mal hakediyosun

0
    0 Yorumla
  • atiye849
    atiye849 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

bence ıntıkamı boş ver sen evlenmeden kurtulduguna dua et şukret boş ver aldatsın gıden gıder kendıne guvenın varsa zaten yenı bırını bulursun

1
    0 Yorumla
  • seninicinMarq
    seninicinMarq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 102
    +1 yıl

vakit kaybı...o gereksiz insan için en az X güzel tenin tadını - kokusunu yok sayamam..belki de biri hayatımın ten kokuusnudur...riskli.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

aldım amcasının kızının evini camının önünde kendi yattığı pencereye bakan yerde sabaha kadar öptüm ve sabah uyandığımda oda pencerenin önünde uyumuş çok güzel uyuyordu onuda öpüp farkına varmadan gittim çok kötüyüm dimi

0
    0 Yorumla
  • bilemessin
    bilemessin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.

aldatılmadım ama intikam da almam direk dalarım sadece

0
    0 Yorumla
  • MBlr34
    MBlr34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Ben Şahsen Aldatılıp aldatılmadığımı bilmediğimden her ihtimale karşı aldattım intikamın öncesi sonrası olmaz...:))

1
    0 Yorumla
  • sazsöz
    sazsöz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

hiç aldatılmadımya da hiç farketmeden aldatıldım aldatanada aldatmayanada helal olsun :)

0
    0 Yorumla
  • Sibelxxxxxx2003
    Sibelxxxxxx2003 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Sevgilimle 2 yıl çiktik şu an nişanliyiz ama sevgiliyken beni aldatmis ben bunu baska birinden ogrendim kendisi de itiraf etti ne yapmaliyim

0
    0 Yorumla
  • capkinimben
    capkinimben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

lise yıllarında, intikan almama yardımcı olan kızlarla da sevgili olduk sonra baktım bu hep böyle oluyor yapmadım :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

intikam soğuk yenen bir yemektir.baktım beni aldatıyor.onu yemeğe davet ettim.yemeği ısıtmadan yedik ve intikamımı almış oldum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yoo... birdaha ne zaman askim, benden buyuk muydu derim.

0
    0 Yorumla
  • maydonoz
    maydonoz Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

en güzeli sessiz gidiş.umursamamak.

1
    0 Yorumla
  • Polen27
    Polen27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 34%
    +1 yıl

Sacma birsey... ne yaparsan kendine yaparsin.

1
    0 Yorumla
  • hainsin
    hainsin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 33%
    +1 yıl

Yok Canım daha almadım.

0
    0 Yorumla
  • KurabiYe
    KurabiYe Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

kanımı yerde bırakmam:)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

aldatandan değilde terkedenden aldım :dd

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

niyeki bu gayet normal bir şey değil mi :)

Yorumla
  • marishe
    marishe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Şükür ki bu başıma gelmedi

0
    0 Yorumla
  • larke
    larke Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

p.pisini kesebilir insan ...

0
    0 Yorumla
  • limonkolonyası
    limonkolonyası Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

kılımı bile kıpırdatmam.

1
    0 Yorumla
  • ozge768
    ozge768 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

almam. çeker giderim. ne hali varsa görsün.

0
    0 Yorumla
  • osmantan1
    osmantan1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Intikam mi hayatini miktim resmen!

0
    1 Yorumla
    • VictorValdes
      VictorValdes
      +1 yıl

Dostum ne yaptin anlatsana

Yorumla
  • kralix
    kralix Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

İntikam almak çaresizlerin işidir.

0
    0 Yorumla
  • talcid35
    talcid35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

çektim sıktım kafasına :D

0
    0 Yorumla
  • Oguzyvz
    Oguzyvz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

hiç aldatan sevgilim olmadı

0
    0 Yorumla
  • sueglcn
    sueglcn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

hayır çünkü değmez...

2
    0 Yorumla
  • SweetDreamss
    SweetDreamss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Aldatmadım aldatmam aldatırsada intikam almam

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hamile bıraktım kendisini çeksin dursun yelloz.

0
    2 Yorumla
    • Melodyx
      Melodyx
      +1 yıl

Yuh o bebege yazik gunah degilmi !

Yorumla
    • tekmekedicigi
      tekmekedicigi
      +1 yıl

ne o... ç... ler var arkadaş! atılırsam bu kez bundan atılayım!

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

aldım arkadaşım kızlıgını bozdu

1
    0 Yorumla
  • ayameraaaa
    ayameraaaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

çok oynama bence :)))

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatan sevgiliden intikam aldınız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilinizden daha önce intikam aldınız mı? 10 cevap verildi
Seni Aldatan sevgilinden intikam alir misin? 101 cevap verildi
Canınızı yakan sevgiliden intikam alır mısınız? 19 cevap verildi
Eski sevgilinden hiç intikam aldın mı? 15 cevap verildi
Sevgilinden tatlı intikamlar alır mısın? 28 cevap verildi
Geçmişte sizi çok seven ve kıran sevgilimiz’den intikam alır alır miydiniz (yeni ilişkisiz... 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evliler neden hu saatte burada?
  • Çekici görünmeye bağımlı mısınız?
  • Daha önce hiç kayboldun mu?
  • Birinin cüzdanında resminiz olacak kadar sevildiniz mi?
  • Astra J mi Astra K mi?
  • Eğer beni dış görünüş ve para için sevicek biri olucaksa hiç sevmesin kafasındayım?
  • Korku içerikli şeyler izlediğim zaman geceleri uyuyamıyorum, neden böyle oluyor?
  • Minyon tipli insanlar yaş aldıkça gerçekten daha mı güzelleşiyor?
  • Sizce ben bunu kaç dk da çizdim, bilene centro muzlu gofret alacağım?
  • Kot şortlar gerçekten rahat mı yoksa yazın daha iyi alternatifler mi var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨