sizi aldatan sevgilinizden intikam aldınız mı ya da o an ne hissettiniz ne yapmak istediniz bunu nasıl atlattınız
Cevabın nedir?
intikam sıcak yenen yemektir derler ya ben aldatıldıktan sonra bu durumu içime çekip intikam yemeğini soğuk yemeyi tercih ettim.Aldatıldığımı sağlam bir istihbarattan öğrendikten sonra emin olmak için takip ettim.Gerçekten doğruydu.Biraz zaman geçmesini bekledim bu süre içinde ev arkadaşıyla aramı iyi yaptım.Birgün ev arkadaşına durumu anlattım.Ondan hoşlandığımı ama kendisine yanaşmamın asıl sebebinin aldatılmam ve intikam almak istediğimi anlattım.İsterse benimle iletişimi kesebileceğini isterse bu durumun karşıklı ilişki için milat olabileceğinden bahsederek onun tercihine bıraktım.Ev arkadaşı devam etmeyi tercih etti.Bir zaman sonra benim EX'i bara davet ettim.Uzun bir süre içtikten sonra 2.kız bara girdi.Yanımıza yaklaştı.Ben ayağa kalkıp 2.kızı karşıladım.Sonra EX kıza dönüp ^^olup bitenlerden haberim olmadığını düşünecek kadar hayattaki tek zeki insan sen değilsin.Bende bu sürede boş durmamıştım.Artık hayatında yokum.Biz simdi gidiyoruz.Bir zahmet kalkarken hesabı ödersen sevinirim.Sonradan duyduğum final haberi şuydu : hastanede biten sinir krizi nöbeti,kırılan bardaklar,devrilen masa,yırtılan t-shirt vs. yaşadığım final ise 1 kaç ay süren telefon tacizleri.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
vallaha ben kralını yaptım yalan yok.. halada haberi yok.. o ebni aldattı hiç beklemediği bir anda bende onu aldattım.. hatta Aldattığım kişi ile aynı masaya oturtup yemek yıyıp muhabbet ettık :) o kızıda çok sevdiğini söyledi :D))
diğer kızında herseyden haberı vardı ;)
Kurt puslu havayı Sever.. ve intikam Soğuk yenen Bir yemektir ;) Ki tadı çıksın ;)
ozmaanlar dusuncelerım bu yondeydı de artık daha farklı yaklasıyorum ;)15 Yorumla
Soran+1 yılbence kendisini o kızla aldattığını söylesen daha iyi intikam aldatmış olurdun
Soran+1 yılahahah aldattığı andan sonrası yok reset :) iyiymiş bu ya yalnız akşam akşam şu profil resmin karnımı acıktırdı
Soran+1 yıl:) sağol
hayatımdan çıkarıp yokmuş gibi davrandım zor bir dönem oldu tabiiki ama affettirme çabalarına kanmadım onu hayatımdan tamamen çıkardığımı gösterdim. kaç yıl geçti aradan ben evlendim başka bir hayat kurdum eminim ki hala bin pişmandır..öyle arkadaşıyla birlikte olmakmış bilmem ne onlar arkandan kaşarmış demesinden başka bir işe yaramaz..en güzeli hayatından çıkarıp yokmuş gibi davranmak..
10 Yorumla
+1 yılSevgilimin beni eski sevgilisiyle aldattığını öğrendim. O bursada ben İstanbul'da yaşıyorum. Bursaya gittim konuşurken biber gazı sıkım yüzüne. Sonra önce onu bir temiz dövdüm. Sonra tabiki kızı dövdüm. İçim rahatladı. Gebersinler. Üstünede mahkemeye verdim duygusal olarak psikolojimi bozdu diye. Tazminat aldım. Yanına bırakmayın
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
44Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı. aradan 5 yıl geçmesine rağmen atlattığım söylenemez halen kimseye güvenmiyorum intikam aldım mı hayır aklımın ucundan bile geçmedi 2 kez intihar girişiminde bulundum sonuç olarak buradayım ölemedim fakat öyle bir hal aldım ki televizyondaki aldatma sahnelerine, aldatmalı komedi skeçlerine dahi tahammül edemiyorum. canından çok sevdiğin birisinin seni aptal yerine koyması onu delicesine severken artık olmayacağını bilmen tarifi yok bu acının o an neler hissettim ilk ağızdan duyduğumda yani itiraf sırasında telefon elimden kayıp gitti sonra tekrar telefona sarıldım aradım yalvardım şaka yapılmış olsun diye fakat her şey için çok geçti sonrasını hatırlamıyorum bu kişi kırkıncı sevgilim falan değildi ilk aşkımdı aileler ilişkimizi biliyordu kısacası alelade bir ilişki değildi daha anlatıyım mı okurmusun. Ya da neyse kafa şişirmekten başka bir şey bildiğim yok iyi geceler herkese :w
30 Yorumla
+1 yılben onu sevdim o ise eski sevgilisini unutmak için bu sevgimi kullandı bana seni seviyorum derken eski sevgilisi tekrar yüz verince bana ziktiri çekti, beni kullandı yani resmen bende faceini patlattım duvarında durumlar paylaştım okula rezil olmuştu şimdi beni görünce yol değiştiriyo :D wala kalbimi sonuna kadar açarım, severim ama kalbimi kullanırsa beynim intikamını alır sonuçlarına katlanır hak edene hak ettiği :))
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet aldım. biliorum herkes kaşarlık olarak yorumlucak ama eski bir arkadasıyla çıktım. Faceten silmiştim onu buarada. fotolarımızı koydum onunla ilşki durumu yaptım. aldatan sevglimi ekledim mal oldu. Sonra msni açık olduğu zaman sevglime bir msne baksana güzel bir fotomuzu koy dedim koyarken bu salak eski sevglm mesaj attı tabi sevglm cevap verdi başladı kavga :) bide eski sevglme ahım tutmaz mı hç kmseyle doğru düzgn ilşki kuramadı :)) eden bulur canım. bn kendimi çok kötü hissettim diye yaptım bunları. üstelk o piçin tekiydi hiç takmazdı beni ama şimdi ona dönsem köpek gbi gelir bana :) tabi artk çok geç sevgi dolu bir ilşkim varşu an:))))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. öyle bir aldım ki hemde.. bütün herkesin ortasında diz çöküp Sana aşığııııımmmm affet beniiiiiiiiii kuran ustune yemın ederım cok seviyorumm senii diye bagırmıştı tokat atmıştım zaten diz üstünde duruyodug*tüstü çakıldı kaldırıma :D:D:D daha cok koştu peşimden ama babayı aldı :D
00 YorumlaÇok şükür aldatılmadım hiç değilse böyle bir şeyi görmedim, duymadım ama beni sevmeyen birisi için zaten elimi bile kaldırmam sadece karşıdaki çocuk beni tanıyorsa tanıdığı halde böyle bir şeyi nasıl yapabilir deyip hoşafa çevirirdim sonrada başka sevgili bulurdum, çok sinirlendiğimde bile kendimi kontrol edebilen bir yapım var yani düşünürüm değer mi derim cevap: değmez olur, o zaman takma der geçerim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. aradım bu ilişki tlf da bitmek zorunda bunu hakediyosun sen dedim. beni ailemi arkadaşlarımı dostlarımı kesinlikle arama bundan sonra dedim normalde agzı bozuk olan ben küfür bile etmedim sakin sakin söyledim bunları o aglarkende tlf suratına kapattım dahada bişey yapazdım yapmadım zaten bir anda kimsesi kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldim. 8 ay ciktik 2 kere aldatti ozur diledi hep affettim. en son Ayrilmistik aradan 1 ay gecti gecmedi geri dondu bu onun bana 8 ayda yasattiklarini 4 gunde yasattim gozumun onunde agladi, bende onun önünde aglamistim kalkip gitmisti bende kalkip gittim hic bisey hissetmedim. Cok soguktum o an ben bile kendimi taniyamamistim. Ona yaptiklarimdan sonra bayagi hafifledigimi hissetmistim ferahlamisdim ve ona karsi icimde hicbirsey kalmamisti halada oyle. Tanimadigim biri gibi :)
02 Yorumla
+1 yılBende kararsızım hala 4 ay oldu hazmedemedim. Ama elimde ona ölene kadar unutamayacağı şeyler yaşatacak şeyler var. onun için rahatım birazdaha boynuzu taktim dusunsun. son gülen iyi güler. Bazı serefsizlikleri yanlarına birakmayacaksin. al tabi
00 Yorumlaİntikam almamak en büyük intikam ben hep bu şekilde düşünmüşümdür ve inanki Allah senin ahını ondan zaten çıkarıyor intikam almaya uğraşmaya değmez
30 Yorumlaİlgi göstereceksin
güven vereceksin
Sağlam s...sin
S...tir çekeceksin.
4 altın kural.Erkeklere duyrulur.71 Yorumlabaştn başa greksiz. hayr intikam alsan ne olacak ki ne değişecek. çok saçma geliyor. en büyük intikam zaten görmezlkten gelmek umursamamak duymamak unutmak
10 Yorumlabenimleyken gitti evlendi ayrılmamıştık bile bende gittim evlendiği kişinin kardeşiyle çıktım pişmanım yani çocukluk yaptım seviyesine düştüm.. insan o sinirle sadece intikam almak istiyor.
11 YorumlaLink paylaşamıyorum burada ama youtube de yazın aldatılan kızın intikamı diye..
hani bir kaşar kız çıkıyor anlatıyoda anlatıyor bişiyler..
O tarz bir intikam adamı katil eder:)10 YorumlaSacma gereksizce zaman kaybı hayata bir kez geliyorsun ve tadını çıkarmak yerine üzüntü veya zamanı boşa harcamak istemedim hiç yani onun yerine eğlen :D
00 Yorumlakarsılık verip aynısını yapınca bir farkın kalmıcak daha cok acısını azaltmıs olursun ... gerci aldatan insanda ne kadar acı olur bilemem :) hem sevcek hem aldatcak :) komik geliyo
00 Yorumla
+1 yılİntikam almak çok çocukça ve saçma birşey bence. Ancak fesat ve de vicdansız kişilerin gerçekleştirebileceği birşey.
10 Yorumla
+1 yılHislerin seni yanıltmıyorsa karşındakinin davranışlarıyla sana sessizce çekilmk yakışır ben öyle yaptım .İntikam almaya gerek bile duymadım Allahından bulsun banane
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılhiç aldatılmadım ( aldatıldı isem haberim yok illaki aldatılmışımdır ) ama aldattım isteyerek olmadı ama yaptım yani beni aldatandan intikam almam gerek duymam.
00 Yorumla aldatmak bir kişilik bozukluğudur. aldatan kişi ancak kendisini kandırır yapılacakk tek şey intaikm değilidir onu bu utançla başbaşa bırakmak...
10 YorumlaPisipisine ayrıldık Gizli kullanıcı :) Sonra gitti salak gibi evlendi...
Geri geldi pişmanım dedi, Red edildi tekmeyi yedi gidiş o gidiş.../00 Yorumla
+1 yılbu kanal d 'de intikam dizisi başladığından beri her gün 3-5 tane intikam soruları geliyor. harbiden televizyon bu toplumu etkiliyor...
01 Yorumla
Soran+1 yıltelevizyon seyretmiyorum bunu sormamın nedenide arkadaşlarla olan bir konuşmamız kafama takıldı başkalarının düşüncelerini de merak ettim
Eve çagırıcam her zamanki gibi ve aekadaşımla olan ilişkisini harfi harfine anlatacagım. nerde hangi otelde nasıl birlikte olduklarına kadar sonra saglam bir dayak atıcam akşama kadar, sonra kapıyı acıp si,tir edicem...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe intikami agzini burnunu kirarim sonrada ayrilirim gerci aldatarak teknik olarak o benden ayrilmis oluyorda yinede bunu yaparim cok buyuk bir ihanet aldatmak duruma gore cinayete bile sebebiyet verebilir
00 Yorumla
+1 yılbir kere aldatıldım ama intikam felan almak istemedim,
her insan kendine yakışanı yapar çünkü kalite asla tesadüf değildir...41 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevabı hakediyor ...
+1 yılAllaha havale ediyorum bundan daha büyü bir intikam şekli olabilir mi :)
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlike dogru yaklasım:)
of hemde nasıl aldım :) bütün çevresine akrabaları da dahil nasıl basit birisi olduğunu anlattım. bütün akrabalarıyla bağını kesti hatta o semtten taşındı :D kısaca insanların yüzüne bakamaz hale geldi :D
10 Yorumla
+1 yılintikam alırım tabiki ama bu soğuk yenen birşeydir bana bir vurduysa ben ona on vururum :))
00 Yorumla
+1 yılBen aldatılıp aldatıldığımı hala bilmiyorum ama aldatmıştır diye düşünüyorum.
01 Yorumla
+1 yılAldim cokta guzeldi pişman degilim mutluyum beter olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu bilsekte olur bilmesekte
hiç uğraşamam ole seylerle valla onu ınsan yerıne kyup ıntıkam almaya bıle degmez oylelerı ..
10 Yorumlaaldattığını öğrendiğim kankasıyla çıktım oh miss :D
20 YorumlaHemde nasıl kimse kusura bakmasın ben herseyi yapmisken beni aldattı ciddi manada herşeyi yaptım sadece bir ay görüşmedik ve aldattığını söyledi ve Şu an bende onu aldatıyorum yapacak bisey yok mal oğlu mal hakediyosun
00 Yorumlabence ıntıkamı boş ver sen evlenmeden kurtulduguna dua et şukret boş ver aldatsın gıden gıder kendıne guvenın varsa zaten yenı bırını bulursun
10 Yorumla
+1 yılvakit kaybı...o gereksiz insan için en az X güzel tenin tadını - kokusunu yok sayamam..belki de biri hayatımın ten kokuusnudur...riskli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldım amcasının kızının evini camının önünde kendi yattığı pencereye bakan yerde sabaha kadar öptüm ve sabah uyandığımda oda pencerenin önünde uyumuş çok güzel uyuyordu onuda öpüp farkına varmadan gittim çok kötüyüm dimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılaldatılmadım ama intikam da almam direk dalarım sadece
00 Yorumla
+1 yıllise yıllarında, intikan almama yardımcı olan kızlarla da sevgili olduk sonra baktım bu hep böyle oluyor yapmadım :)
00 YorumlaBen Şahsen Aldatılıp aldatılmadığımı bilmediğimden her ihtimale karşı aldattım intikamın öncesi sonrası olmaz...:))
10 Yorumlahiç aldatılmadımya da hiç farketmeden aldatıldım aldatanada aldatmayanada helal olsun :)
00 Yorumla
+1 yılSevgilimle 2 yıl çiktik şu an nişanliyiz ama sevgiliyken beni aldatmis ben bunu baska birinden ogrendim kendisi de itiraf etti ne yapmaliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılintikam soğuk yenen bir yemektir.baktım beni aldatıyor.onu yemeğe davet ettim.yemeği ısıtmadan yedik ve intikamımı almış oldum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyoo... birdaha ne zaman askim, benden buyuk muydu derim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. en güzeli sessiz gidiş.umursamamak.
10 YorumlaSacma birsey... ne yaparsan kendine yaparsin.
10 YorumlaYok Canım daha almadım.
00 Yorumlakanımı yerde bırakmam:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatandan değilde terkedenden aldım :dd
01 Yorumla
Soran+1 yılniyeki bu gayet normal bir şey değil mi :)
Şükür ki bu başıma gelmedi
00 Yorumlap.pisini kesebilir insan ...
00 Yorumla
+1 yılkılımı bile kıpırdatmam.
10 Yorumlaalmam. çeker giderim. ne hali varsa görsün.
00 YorumlaIntikam mi hayatini miktim resmen!
01 Yorumla- +1 yıl
Dostum ne yaptin anlatsana
İntikam almak çaresizlerin işidir.
00 Yorumlaçektim sıktım kafasına :D
00 Yorumlahiç aldatan sevgilim olmadı
00 Yorumlahayır çünkü değmez...
20 Yorumla
+1 yılAldatmadım aldatmam aldatırsada intikam almam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhamile bıraktım kendisini çeksin dursun yelloz.
02 Yorumla- +1 yıl
ne o... ç... ler var arkadaş! atılırsam bu kez bundan atılayım!
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaldım arkadaşım kızlıgını bozdu
10 Yorumla
+1 yılçok oynama bence :)))
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?