Kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gideceğim?

Kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gideceğim. Fakat ablası ve annesi beni tanıyor özellikle ablası fazlasıyla tanıyor ve karakterimide çok iyi biliyor anneside güzel şeyler duyduğu için sevmeye başlamış. Fakat dün yeteneksizsinize rapçi bir tanıdığım çıktı kız arkadaşıma söyledim oda babası tvnin önündeyken açmış babasıda kim bu? diye sormuş. Oda kerem'in arkadaşı demiş. Babasıda ''Bana arkadaşını göster sana kim olduğunu söyleyeyim'' diyip bana laf sokmuş ve beni daha adımı dahi düzgünce duymadığı halde bana uyuşturucu bağımlısıdır rapçi değilmi hep böyledir bunlar vs diye laflar sokup durmuş. kolumdada dövme var göktürkçe türk yazıyor. babası aşırınında aşırısı önyargılı bir tip. sizce ne yapmalıyım. Adam resmen daha tanımadan görmeden etmeden neler demiş bana. Halbuki benim babam yok ve ben ona baba demeyi o kadar çok isterken. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz. Babasıda benim gibi sert biriymiş ama tanıyınca yumuşarmış.Önyargılı birini nasıl kendime alıştırabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
@TuranTürk @myyesildas @SafTürk @TürkBörü @bıyıklı61 beyler bir el atın
Kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gideceğim?