Her adımı mantık çerçevesinde atmak her şeyi doğru yapmaya çalışmak robotlaşmak ve monotonlaşmak Bana fazlasıyla itici geliyor. Hayattan zevk almak keyif almak mantıksızlık, delilik gerektiriyorsa deli olmaktan asla çekinmem. ;)
bunda da gerceklik payi var :( ama hayati hafife almayi ögrendim ben dalgaya vuruyorum ;) ya ne intihari insanin cani ne kadar tatli haya yasamaya deger hepimizin yokuslari var bazilari daha dik ama imkansiz degil.
eskiden di o hayat yaşamaya değer deyip dururdum şimdi ben böyle hayatı haketmiyorum diyorum ailem sıkmaya başladı dostum diyeceğim kimse yok sevdiğim olmadı hiç hep sap gezdim
hayatini kendi eline al hayallerinin pesinden git ve lütfen biraz sükretmeyi dener misin? hayattasin yasiyorsun kalbin atiyor burada vakit gecirme lüksüne sahipsin ölüm bir anlik bir sey Allah`in verdigi cani Allah alir... karamsar olma hem sevgili dedigin ne ki olmak zorunda degil benim oldu da ne oldu sonu hüzün hayatta güzel olan cok sey var yalnizliginin tadini cikar kader kismet gönül isleri.
evet hayat boş ama yinede insan yaşadıkları azı olumsuzluklardan cok etkileniyor yıllardır ailem ve abim beni para kaynağı olarak gördüler ben calışmış olduğum yıllarda kazandıklarımla iyi kötü bir ev sahibi olma şansım varken hep onlara destek oldum ve şimdide onların bana bu konuda destek olamayaçağımı bildiğim halde acabalar içinde cabalıyorum bir anne evladına sevgisini kıskanıp öz evladına üvey evlat muamelesi yaparmı 2 abime daha cok ilgi alaka gösterirken bana sanki üvey evlat muamelesi yapıyor yoruldum artık bu hayattan
sen iyi niyetinden yardim etmissin kendini suclama simdi ama artik kendi hayatinda bak yardim etme demiyorum ama kendini de düsün önemse. belki sana öyle geliyordur belkide ayrim yapiyordur annen yalniz degilsin benim de öyle tanidigim aileler var üzücü... annene abilerine sevgiyle yaklas yine olumsuz duygular sadece sana zarar verir. biraz umursamaz ol takmamaya calis bunlari kafana ve hayatini yasa.
En İyi Cevaplar