Karar verdim gitmeye
Bundan böyle hepyek hep tek başıma
Dere tepe dümdüz kendi yoluma
Yalnız kaldım sanma koca dünya yanımda
bu şarkı bendensoruma cevap yazanlara gelsin :))))))))))))))))
Çok beğenip not ettiğim bi söz var onu paylaşmak istiyorum. Belki bi fikir verir sana. Unutma ama bu sözü söyleten de bir kadındır yine ;)
'' Bir kadının, biz erkeklere çektirdiği acılar başka bir kadının bizi sevmesine ve mutsuz olmasına yol açar çoğu kez... ''
emin misin onun mutsuz olacağına?
haklısın bi bakıma ama hiç de atacacakmış gibi durmuyor... atar inşallah
İlk defa agzımı bozuyorum ama sıkıldım bu erkek triplerinden biraz
Buna "götünü yiyim abla" ayagı derler. Göt ayagı de gec takma. Gereksiz önemsz birşey.
ben geri dönene kadar uğraştı ama döndüğümde kaçmaya başladı. amacı sadece acı cektirmek mi bana anlamıyorum
Söylüyorum ya işteg*tayağı :D Bulacaksın temiz bir döveceksin. Sonra keseceksin götünü vereceksin eline göndereceksin...
Ne kadar ağzım bozuldu ya :(
saydır saydır benim yerime de... ne desen az ona...
Yeni konu aç o zaman. Yaz cocugun adanı. Yaratıcı küfürler edelim :D
merak ettimde şu sitedeki g.tsüz adamda senin söylediğin bu evrelerden geçtidemi bugüne geldi?
Bilmiyorum valla. :) Ama bir karikatür harıtlıyorum sanki lombak veya lemanda onlardan biri olabilir :)
sevmiyorum dedigi kiz onu neden hala hayatinda tutuyor peki?
yasadigin bir olay yüzünden neden erkekler böyle demen de sacma.
ayrica su an senin yaptiginda es deger birsey.
kızla mesajları aşkım bitanem... seni unutmak için cıktım onunla diyor. onu sevmiyorum diyor... ama face e resmini koyuyor herkese ilan eder gibi... bikaç ay önce benimleydi bütün resimleri
bilmem... o benim ilk sevgilim... belki de ondan böyle geliyor bana... onu terk eden benim... ona geri dönmem için sürekli mesajlar attı... hayatımda hersey aynı bıraktıgın gibi dedi. ama yüzyüze gelince ben ona dönmek isteyince yüzüme tokat gibi vurdu.. sevgilim var dedi. seni unutmak için dedi. onu sevmiyorum seni seviyorum ama güvenmiyorum ddedi. deli oldum
Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, ilişki değil çelişkidir. çok sevdiğim bir söz gerçekten.
çok doğru bi söz :))
Cevap
7Cevap
Sen onun hayatını merak etmezsen sorunda ortadan kalkar bence.O kişiyi yok saymak ona en büyük ceza olacaktır
haklısın
Kendine reklam malzemesi yapar. Uzak dur ve engelle, ortak fotoları da kaldırmasını sağla.
ister istemez merak ediyoryurm gözlerime bakarak onu sevmiyorum seni seviyorum ama sana güvenmiyorum. seviyorsan bekle. ben seni bekledim. ama beklemenin sonu ne olur bilemem dedi
Oldu canım! Düpedüz yedek kulübesinde bekle işim düşerse gelirim demiş. Resti çek. Bunlara da inanma. Hayatında bir kadın varsa beni sevip sevmediğin umurumda değil kimseyi bekleyecek de değilim, canın isterse! de. Böylece avantaj sende olur hatta öbürünü bırakıp sana gelebilir ve onurunu korumuş olursun. Bu adam geri dönmezse de bir şey kaybetmezsin inan ki.
haklısın...
Bence senin tanıdığın erkekler hep karaktersiz çıkmış yoksa hepsi öyle değildir adam gibi adamlar vardır ama iyi analiz etmek gerek.
ben pek o yeteneğe sahip değilim demek ki :((
Bunun yetenek ile alakası yok sen karşındaki insanın bir yalanını yakalayınca boşver ya demediğin sürece sende yetenekli sayılırsın. Her yaptığına aman boşver ileride düzelir herkes aynı zaten dersen sorun orada başlıyor. Karşındaki insana ilk başlarda şüphe ile yaklaşmak her zaman iyidir. Onu iyi tanımak gerek.
Kişilik sorunu yaşıyor sanırım ya da daha büyümemiş.
Allah belasını versin
çıkar hayatından gitsin
yapacak bişey yok... o gözlerime bakıp seni seviyorum onu sevmiyorum diyor... ama her ne hikmetse onunla oluyor... Allah bin belasını versin inşallah... Aminnnnnn başka bişe demiyorum...
canısı canısı ömrümün yarısı :)))
o nasıl oluyo bakim :P:P
Seviyordur ama sevgisine engel olan bişey vardır..
ne gibi engel?
Mesela ben sevdim ama maddi durumum iyi olmadığı için sevgilimden ayrıldım... Bu bi örnek olabilir mi elena?
:))
Seni bu hale getirmek için. Görme duyma onu
sanırım tek amacı acı cektirmek
İyi demiş pablo afferin pabloya.
bence de :))
kuyruk acısı seziyorum.
beldemi seviyorum.
kalp acısı!
Sen uzun süre yalnız kalabilirmisin.
o ancak 3 ay kalabildi! benim hayatımdaki ilk insan o ... kalırım gerekirse... ondan önce de yalnızdım ben... ilk ve son olsun istemiştim ama ben ondan ayrıldım geri döndüğümde kinli bir adam gördüm sadece
ona alıştığı için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar