Bazen öyle anlar yaşarsınız ki, inanamazsınız.
Hiç bu sözü söylediniz mi?
Ne yaşadınızda bu sözü söylediniz?
Hiç bu sözü söylediniz mi?
Ne yaşadınızda bu sözü söylediniz?
bir kere fazla ciddi değil ama karşıdan karşıya geçerken sonbahar yağmur yağmış yollar ve benim ayakkabı tabanından dolayı kaydın yola düştü biraz daha ortaya gelseydim iyiki o anda araba yoktu öyle bibtuhaf şaşkınlık iki üç saniyelik sonra arkamdan bir iki kişinin nasılsınız sorusu öyle ha bide bikere orta okuldayken öğlen yemeğine eve giderken öksürük krizi yoldan sonra nefesin kesildi gözlerinin önünü karardığını hala dün gibi hatırlıyorum
Daha bugün araba karda kayınca üst üste 50 kez söyledim.. Çok şükür verilmiş sadakam varmış kimseye çarpmadım...
2ocakta normalde yıllık izinliydim personel eksik olduğundan nöbete yazdılar sabah erken kalktım her taraf bembeyaz söylene söylene arabama bindim sağa sola çarpmadan kuruma gittim akşamına arkadaş aradı benim arabayı park ettiğim yere minibüs dalmış arabaları haşat etmiş o an verilmiş sadakam varmış dedim
Şu ana kadar hiç söylemedim o sözü.
Cevap
8Cevap
Ben profesyonel soforum.. isim sukretmek!! Her dondugum gun icin rabbime bin sukur.. oyle seyler atlattimki.. verilmis sadakamiz varmis gercekten.. verenlerden allah razi olsun
Boğulurken son saniye kafamı sudan çıkarttığımda,
1200° demirin bacaklarımın arasından su gibi aktığında,
Karşı şeritten uçan arabanın tepemize düşmesininden 1 saniye ile kurtulduğumuzda.
Şimdilik bu kadar..
Yok ama çevremden şahit oldum. Dilenciye para veren kuzenime o gün saatte 80 km hızla giden bir araç çarptı ama sadece kaşı patladı o kadar :)
Bir kaç gün önce vermiştim. Bir süre idare eder beni herhalde :D :D
Cok yasiyorum da hep aklimda tutayim birine anlatayim diyorum, ama hep unutuyorum.. icimde o kadar sır birikti ki varliği yoklugu belirsiz :/
Lan soruyu detaysız okudum sadaka isteyecen sandım 😂
Acil para lazım oldu verilmiş sadakami nerden alabilirim
Verilmiş sadakam varmış ki öyle anlar yaşamadım
Trafik kazası geçirdim
Bir adimla kamyonun altinda kalmaktan kurtuldum
ben hayatımda çok söyledim
Evet söyledım
Saymakla Bitmez.
Vardır elbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar