Kişilik & Karakter Verilmiş sadakanız var mı? Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Malum söz konusu Türkiye olunca , kazaya kurban gitmek çok olası.. Verilmiş sadakanız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Verilmiş sadakam yok 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Vallah verilmiş sadakam varmış gurban 1 6 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl İşte o şimdi çöp oldu 🤦🏻♂️ iyilik yap denize at lafını duymadın mı kurban Yorumla helene1 +1 yıl Duymadım gurban 😓 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Olsun hem ne demişler. Baktın kar havası, eve gel kör olası. Yorumla helene1 +1 yıl Aahaahs anlamına bakıp geldim Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Hoş geldin kurban 🤣 Yorumla helene1 +1 yıl Hoş gördük kurban😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mümkün olduğunca yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalışırım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 13 kasımda sorman gerekti bu soruyu jdj 2 5 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl O zaman sadakam yoktu ama 🥲 Cevap sahibi +1 yıl dillendirme sen yine de iyilik yapıyosun sonuçta sjdj Kaba-Sakal +1 yıl İşte bende siz dillendirin sevaplarınız uçsun diye soruyu sordum 😏 şeytana pabucunu ters giydireyim dedim Cevap sahibi +1 yıl yorum yok sj Kaba-Sakal +1 yıl 😏🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Verilmiş sadakam yok
Vallah verilmiş sadakam varmış gurban
İşte o şimdi çöp oldu 🤦🏻♂️ iyilik yap denize at lafını duymadın mı kurban
Duymadım gurban 😓
Olsun hem ne demişler. Baktın kar havası, eve gel kör olası.
Aahaahs anlamına bakıp geldim
Hoş geldin kurban 🤣
Hoş gördük kurban😄
Mümkün olduğunca yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalışırım.
13 kasımda sorman gerekti bu soruyu jdj
O zaman sadakam yoktu ama 🥲
dillendirme sen yine de iyilik yapıyosun sonuçta sjdj
İşte bende siz dillendirin sevaplarınız uçsun diye soruyu sordum 😏 şeytana pabucunu ters giydireyim dedim
yorum yok sj
😏🤣
Sadaka ne alaka