Geçmişimden utanıyorum?

geçmişimde çok hata yaptım. severek ya da sevmeyerek biçok kişiyle birlikte oldum.çooookkk pişmanım şimdi nasıl böyle şeyler yapabildim. şimdi evliyim çocuklarım var ve onlardan utanıyorum onları hak etmediğimi, pislik olduğumu düşünüyorum. yaşamayı bile haketmiyorum ben... ama çocuklarımı düşünüyorum hep.
bana bir yol gösterin geçmişimi düşünüp durmaktan kurtulmak istiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
bu yaşadıklarımın hepsi evlenmeden önce oldu bitti. eşime de anlattım ama tabii hepsini anlatamadım. evet zamanında sefa şimdi cefa çekiyorum.
benim aile hayatım da pek düzgün değildi zaten yani anne ve babam çok tarzım değil insanlardı. babam alkolikti hep içer ve bizi döverdi. annem deseniz babamı arkadaşıyla aldatırdı. ve bunu ben küçük yaşta (ilkolkul 2. sınıfa giderken ) öğrendim ve kimseye bişey söyleyemedim. vee bu hep böyle devam etti. ne anne sevgisi ne baba sevgisi gördüm.
Güncellemeler
+1 yıl
ve bu yaşadıklarımı da bunlara bağlıyorum. geçmişim ve kendi aile yaşantım çok kötü olduğu için aynı şeyleri kendi çocuklarımın yaşamaması için elimden geleni yapıyorum. ben çoktan tövbe ettim. mutlu bir evliliğim var çok sükür. sadece vicdanım sızlıyo..
Geçmişimden utanıyorum?