utanarak sölüorum evde yalnız olduğumda huggsin 7-15 yaş grubu bezlerini kullanıyorum. ve kullanmaktanda zevk alıorum. boyum felan baya kısa zayıfımda çocuk bezleri rahatlıkla oluo o yönden şanslı olsamda neden altıma ıslatmamdan ve bez bağlamamdan zevk alıoum çözemedim bunu var mı bnim gibi olan başka
Cevabın nedir?
psikoloğa görünmen gerek yanlış anlama ama bu psikolojik bişey elinden çok ciddi bi sorun hep böyle hayatında devam edemezsin bi an önce çözüm yolu bul kafandan at bu düşünceyi.
13 Yorumla
Soran+1 yılsaçam sapan bi sorun bilmiorum sorunmu ama bez bağlanmak neden zevk veiri anlamadım
- +1 yıl
İlginç bir durum muşamba bez falan bağlamış olsa her gece öylede olan olabilir belkide ama genelde altını ıslatma sorunu olanlara bağlanıyor 17-18 yaşında kız veya erkeklere bile annelerinin bağladığını duydum yorumlara yazmışlardı,onların ki mecburiyetten hadi ama mecburiyet olmasa o altını ıslattığı için muşamba bezle annesinin bezlediği geceleri olan kişiler muşamba bezi bile görmek istemezlerdi kesinlikle sorsan bir daha..
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. çocukluğundan beri süren ters durumlar var.
18 Yorumla
Soran+1 yılne gibi mesela
Soran+1 yılçok dayak yedim ablamdan ısllattığım için ondan olabilirmi
- +1 yıl
Ben can
Bilmiyorum ama kız kardesım de işiyo 13 yasında bende 29 ilk ben onu bezliyom o altını ıslatıyo. bezi sidiklivoluyo baze işiyo bezi sidik sidik kokuyov - +1 yıl
@Ozlemissin abi bebnde gizlice yapıom harbiden zevkli ama gizlemek çok zor o sıkıntı baya bir ara verdim bezde alamıyom son pakette bitti ve takanlarda haklı rahat oluo donda pipin sıkışıyo falan (erkekler için) ama bezde yumuşak rahatsın bide nie tuvalete gidesin bezi takınca sıç gitsin ama alışkanlık yapmamak gerek oda yaşamı sosyal yaşamı falan etkilio o alışkanlıkta bağımlılık
+1 yılBu çok ciddi bir sorun ve şakası olmaz.Her şey senin kafanda biraz düşün ne seni cezbediyor.
00 Yorumla
+1 yılEfsane olacak sorulardan birisi bence. İlk defa böyle bir şey duyuyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılvar öyle face sitesi bile sayısız kişi var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
12Cevap
Kırmaya çalışmıyorum sakın yanlış anlama ama bence bi psikiyatriste gitmelisin =) utanırım anlatamam diceksin belki ama eğer bu senin için bi sorunsa ve tek çözümü buysa bence git =)
11 Yorumla
Soran+1 yılniçin zevk verirki böle şey bebekler gibi altının bezlenmesi bilemiorum
+1 yılBen geceleri bezlenemek zorunda kalıyordum. altımı ıslatırdım. önlem olsun diye bez bağlardım. senin sıkıntın nedir arkadaşım. konuşabiliriz. ekle istersen.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durum bebek bezi fetişizmi olarak biliniyor çocukluktan gelen annenin ya da aile bireylerinin sana olan uzak , ilgisiz ya da kötü davranışları yüzünden oluşan bir hastalık aynı zamanda cinsel dürtülerinde var içinde bir psikiyatriste görün derim
10 Yorumla
+1 yılOglum dassak felanmi geciyonuz mk koyum bez baglamak ne?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılNe hasta insanlar var yaa =/ arkadas sn rahatsıza baglamısın farkında deılsın..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğrusu arasıra ben de böyle şeyler yapıyorum. bana zevk veriyor altımı bezlemek. bu konuda yalnız olmadığımı bilmek sevindirici.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfallik döneme fiksasyon olabilir..en kısa zamanda bir psikiyatrist ya da psikologa başvurmalsın...
16 Yorumla
Soran+1 yılfallik dönemi hangidönem
Cevap sahibi+1 yıl3-6 yaş arası. çoocuğun cinsel organının diğer cinsten farklı olduğunu anladığı dönem.
Soran+1 yılevt galiba ben kız gibi giyinmeyide seviorm
Cevap sahibi+1 yıllütfen bekletmeden çözüm ara.psikologa psikiyatriste git. zaman kaybetme.
Soran+1 yılutanırım yaa
Cevap sahibi+1 yılbunu hep çekmek mi.yoksa bi kişyle halletmek mi. hem onun görevi bu. daha neler görüyolar sen merak etme...
Bendede var o evde yalnız kaldığımda altıma bez bağlayıp işiyorum veya direk altıma yapıyorum ikisinide yapmaktan çok zevk alıyorum
16 Yorumla- +1 yıl
Benbde bezleniyorum. Bu cok guzel.
- +1 yıl
@Emre_diaper bana Instagram hesabını versene konuşuruz ben de var aynısı kendimi bezliyorum sonra işiyorum âşırı zevkli al bu da Instagram hesabım omerooo_07
- +1 yıl
- +1 yıl
@Emre_diaper aynen bitmoji olan
- +1 yıl
- +1 yıl
yok ayni bendede bez kullaniyom ayip deyil bir kiz bezlemisti uyumak istemedigimi syledim
11 Yorumla- +1 yıl
Hala bezleniyor musun
+1 yılsen psikoloğa gözük hemen
02 Yorumla
Soran+1 yılsölemesi kolay ama gözükemem utanırım şu an bile bağladım ya altımı
- +1 yıl
:DD:D::DDsfkıhsxgvfhdsşfşsdubdnjkhdjghknd
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. buyur burdan yak marka bile seçmişin
00 YorumlaBende muşamba bez kullanıyorum
10 Yorumlagit ve bir doktora görün
01 Yorumla- +1 yıl
Hay ben senin yapacağın yorumdaki doktorun profil resmindeki adamın sağ işaret parmağındaki tırnağının içine edeyim:D Yardımcı olsana adama:D
+1 yılHayla devam ediyormusun
01 Yorumlaevlerden ırak
11 Yorumla- +1 yıl
Benım benım marketten kendıme bez aldım yazımda kasada kız vardı azından kaçırdım kac yasında cocuk dedi benım dedi kız bana baktı azından kaçırdım kız bana bedava bez verecem dedi bunu kullan edaya nıye sadece sana dedi aradan yıne kız geldı
+1 yılNası yani yaaaaaaa
00 Yorumla
+1 yılBende kullaniyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Hala kullaniyor musun
+1 yılağır vakasın kardeşm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabi tabi yuttuk
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bez bağlamaktan ve altına ıslatmaktan zevk almak nasıl bir hastalıktır ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat