Çamaşırın üzerinden elleyince içim bir garip oluyor ama hoşuma da gidiyor neden acaba? (Lez değilim 😄😄) merak ediyorum sadece
Kendi göğsünü ellemek neden insana zevk verir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sonuçta uyarılan bir bölge. ben ilk hiç ilişkiye girmediğim zamanda ilk göğsümü yaladığında zevkten rahatlamıştım. yerine göre öyle bile etkisi var. ama kıyafet üstünden uçlarında parmağımın ucunu gezdirdiğimde hemen büyüyo dikleşiyo. hemen uyarılıyorum. var öyle hoş hisleri...
10
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@koreli34 bir bitmediniz. mesaj atamayınca çamur atayım taktiği. senle mesajlaşmak zorundamıyım. gidip hızlı resimle senin pislik pislik yerlerine maruz kalmak zorundamıyım... senin fantazilerini dinlemek zorundamıyım. bir düş yakamdan of...
Takilmadim guldum sadece cunku mast yapan pek cok kadin kendini uyarmak icin erojen bolgelere dokunur yani gogus gobek bacak bolgelerine bazisi sacini dagitip bazisi boynuna baski uygulayarak yine bu sekilde havaya girmeye calisir yani bunlar kendini tatmin eden her kadinin yaptigi normal seyler iken senin etiket yemekten korkman 😉😉😉
Üzülme her genç kızın başına gelir böyle şeyler.. tadında yaşa herşeyi abartı ve daha ilerisi olmasın yeter ki utanılacak bir şey yapmadığın sürece sorun yok..
@Zembille3838 ya abı soyle her pembe hesaba kadınmıs muamelesı yapmayın goruyoruz sıtede fake cok ya bu pembe hesap erkekse dönme ıse kadın hesabı acmıs dusmus bırısı ıse o zaman bı erkek tarafından rahatlatıldıgını dusununce ne hıssedeceksın?
@Zembille3838 sayın abım amacım oyle bılmıslık vs degıl yanlıs anlama ama fake cok bu sahıs bılmıyorum bu mahmut abıler pembe hesap acıyor onların yazısı gıbı geldı dıkkat et dedım yanı
En İyi Cevaplar