Resim çizen ressamı da şarkı söyleyen kadınıda demek istiyorum kanka öncellikle ve bu arada günaydın :)
Ben iradesizim şarkılara duygulanırım öyle hemen artık şunu anladım ki şarkılar ortalığa yazılmıştır benim ve onun için değil bunu anladım ama çok geç oldu o yüzden bundan sonra bizim şarkımız bizim türkümüz diye hediye etmem hiç bir kıza :)
Ben sevdim mi tutkularımla severdim şimdi en sevdiğim yemek kuru fasulye nasıl kafa yaşadığımı sen düşün :)
Şu güne kadar demir gibi iradem vardi benim cirkinin biri sildi süpürdü herşeyi 🙈 ama günlük yasantda iradeliyim yine o cikolata yenmeyecekse yenmeyecek 😀😀
İradem kuvvetli ama mesela arabalara karşı inanılmaz zaaf sahibiyim kolay sahip olur hemen sıkılırım tutkularımin önüme gecmelerine izin vermem en azından vermemeye çabalıyorum
Ne iradem zayıf derim ne tutkularım güçlü. Yaptıramaz kimse istemediğim bir şeyi. Hayallerim var benim, peşinden koşturacağım. O yüzden birşey yapılacaksa ben yaparım. Dönüp baktığımda geriye istemediğim birşey varsa ben yaptım en azından derim.
"Bağımlısı olmam dediğim her şeyin müptelasıyım" oysa müptelası olduğum bir çok şeye tutku barındırmıyorum, tutkulu olduğum şeylere ise bağımlı değilim.
En İyi Cevaplar