Soru gayet basit hayatı ciddiye alıyor musunuz? Neden alıyorsunuz ya da almıyorsunuz? :)
Bu davranışlarınıza nasıl yansıyor? :))))
Bu davranışlarınıza nasıl yansıyor? :))))
Daha iyi yaşam sağlamak, iyi bir gelecek, sevdiklerimizle güzel bir ömür yaşamak için bize verilen hayatı en iyi şekilde yaşayıp hem bu dünyamızı hem de ahiretimizi kazanmak için hayatı ciddiye alıyorum.
Gerektiği kadar
Evet ciddiye alıyorum çünkü şu an yaptıklarım ve yaşadıklarım ile öldükten sonra sonsuz bir hayat için değerlendirmeye alınacam :-) buyüzden hepiniz ciddiye almalısınız hayatı
Hayati ciddiye almamak lazim kanimca, gelişine yaşarim akışina birakirim fazla düşunmem boyle mutlyyum :)
Cevap
50Cevap
Sen SINAVLARI ciddiye aliyormusun diye bir soru sorsam sana kardesim!
Hayati bir sinav, imtihandan ibaret görürsek, ki Inanan insanlar böyle görüyor! Pek te saka olmadigi kesin valla! Korkmadan yasamaya calisiyorum ama, TIRSMIYO degilim.
Hayatı ciddiye alıyorum. Hayatı ciddiye aldığım için çalışıyorum okuyorum ve sorumluluk sahibiyim. Hayatı ciddiye almasam bunların hiçbiri olmazdı
hem yaşamak istemiyorum hemde her şeyi ciddiye alıyorum, kafama takıyorum. garip bir karmaşa
Hayati ciddiye aldm olmadi simdi salliorum bakalm nolacak
Hayatı ciddiye almak mı? Git ve bir viski al kendine benden.
Malesef çok ciddiye alıyorum. Çünkü hayat seni yerin dibinede sokar, göklerede yerleştirir.
hayatı ciddiye almayıp makaraya sararsam daha kötü oluyor.. cem yılmazın dediğini yapıyor adea hayat bize..
sen mi buyuksun ben mi ananı... senin diyip alt ust ediyor moralimizi :D
boş boş yaşamamak için evet hayatımı ciddiye alıyorum..:)
ALLAH'ın hiç şakası yok o kadar ciddi ki bizzat hissedip yaşadım kesinlikle çok ciddi bir sınav :)
Valla isterlerse almasınlar. Bir süre sonra hayat kendisini o kadar net ifade ediyor ki insana ciddiye almayanlar eyvah diyebiliyor. Test ettim onayladım :)
Bana en ciddi şeyleri getir seni gülmekten öldürecek şeylere dönüştüreyim desem 😎
Ne çok ciddiye alıyorum nede almıyorum orta yani tam 😉😃 içinden canlı çıkamayacaz nasılsa gerek yok 😉
Yaşamak ciddi bir iştir tabi ciddiye alacaksın. Yoksa sana öyle bir tokat atar ki ne oldugunu anlamazsın..
Hayat ciddiye almak için çok kısa, dünya zkime minare gtüme yaşıyorum..
Hayati tesbih yaptim salliyorum desem yeridir 3gunluk dunya neyin ciddiyetiyse artik
Elbette ciddiye alıyorum... umursamazlığa gelmiyor...
aşk sevgi saygı karşılıklı duygu. neşe huzur zevk sefa aldatmadan ihanet etmedensadık havhav gibi bağlı muhteşem ikili olmak bağlanmak
hayatı ciddiye almayan insan basit insandır ideali olmayan nefes tüketmekten başka derdi olmayan enbesildir
Okul da bitti işe de girdik ne ciddiyeti aldım vitesi boşa sadece gez toz para harca ayın 15 i geldiğinde de acılar çek :)
Hayati tesbih yapmisim salliyorum sen neyin ciddiyetinden bahsediyorsun
Ailem hariç başka konuları ciddiye almak için erken.
vurdumduymazın tekiyim ben hayatı ciddiye aldığım filanda yok ne olacaksa olsun her iş olacağına varır koyverdim gitti
Evet.. bu kadar rahmin ciddiye almasam diyorum bazen 😕
Hayatı ciddiye almıyorum ciddi alınacak gibi değil :D
Misafiriz bu dünyada nasıl olsa :D
Gereğinden fazla. Ve bu durum çoğu zaman hüzünlü bir hal alıyor.
Almiyorm cnki insan aklini kullanmali hayatta umursamaz olucaksn ki mutlu olabilesin..
galiba almıyorum, ciddiye alıyor olsaydım bu kadar boş beleş yaşamazdım herhalde..
artık günlük yaşıorm. yarınımı düşünmeden plan yapmadn.
Bir yay burcu olarak tabii ki hayır 😂👍
Kafama göre yaşıom ya
Almamaya calisiyorum da olmuyo
Ciddiye almazsan hayat seni donunda sallar :D
Alıyorum ama o beni almıyor heralde :S
Hayat boş pompala çoş
Ciddiye almamak mumkunmu
Hayat beni ciddiye alsın banane
Hayatı çok ciddiye alıyorum.
ben almasam da o beni ciddiye alıyor
Hayat Ciddi ama Hiçte komik değil :)
Ben çok gamsızım çoğu şeyi tınmam neden bilmem
Hayat ciddiye alınacak kadar güzel.
ciddiye almazsak bir şey planlayamayız ki.
Hayır kesinlikle almıyorum
Ciddiye almasam ne isim var
Mecbur almak zorundayim
Hiç almıyorum ya ilerde nolcam felan hfjkfd
Oluruna bıraktım.
Bazen
Almalımıyım?
pek sayılmaz
Başka şansımız yok
almıyorum
şeyime takmam
Biraz.