Saç Bakım Kızlar, Kızlar sizce kafam çok mu büyük? birde nasıl bir saç kesimi uygun olur? obsessedman Takip Et Xper 2 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kızlar sizce kafam çok mu büyük? Kızlar, Kızlar sizce kafam çok mu büyük? birde nasıl bir saç kesimi uygun olur? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
momsbianzombie Takip Et Xper 2 Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl omzuna kadar felam uzat 0 9 Yorumla obsessedman +1 yıl Saçlar mı? Yorumla momsbianzombie +1 yıl evet Yorumla obsessedman +1 yıl Bu tipe yakışır mı Yorumla momsbianzombie +1 yıl uzun saç herkese yakışır bir de şu sakal bıyık şeklini değiştir Yorumla obsessedman +1 yıl Sakal bıyık yakışmıyor yani Yorumla momsbianzombie +1 yıl yani açık konuşmak gerekirse bu bıyık tarzından nefret ederim sana özel bişey değil yani :D zengin bebesi gibi duruyo E:RFW:EFW+AG:Fe hippi tarzı bişeyler yap derim ben Yorumla obsessedman +1 yıl Peki tşkler Yorumla momsbianzombie +1 yıl bune şimdi a q bari takip felam etseydin boşuna mı yazdım o kadar Yorumla obsessedman +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
omzuna kadar felam uzat
Saçlar mı?
evet
Bu tipe yakışır mı
uzun saç herkese yakışır bir de şu sakal bıyık şeklini değiştir
Sakal bıyık yakışmıyor yani
yani açık konuşmak gerekirse bu bıyık tarzından nefret ederim sana özel bişey değil yani :D zengin bebesi gibi duruyo E:RFW:EFW+AG:Fe hippi tarzı bişeyler yap derim ben
Peki tşkler
bune şimdi a q bari takip felam etseydin boşuna mı yazdım o kadar
tamam