Annenizin veya babanızın ikinci bir evlilik yapmasına ne tepki verirsiniz? Kabul eder misiniz? Yoksa şiddetle karşı mı çıkarsınız?
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 😄 💙💚💛💜💖

Biz babamı 2001 yılında kaybettik. Annem gençti ve ardından evlenmedi ben istedim çünkü onunda Mutlu olmaya Hakkı vardı ama tabi evlense ve o Adamı gözümün önünde sevse ben kesin delirirdim. Şimdi şimdi düşünüyorum da çocuk aklıyla anlamamışım. Abim karşı çıktı. Oda haklı tabi ama şu an bende düşününce, olmaz kesinlikle olmaz. Ben o Ada'nın kemiklerini sızlattırmam
Bilmiyorum
Ama onlarla ayni evde yasamam
Tesekkur ederim 😂
annem 10 sene önce vefat etti babam hala evlenmedi ama ben evlenmesini istiyorum adam yalnız ya. hayatını paylaşacaği biri lazım ona
ben küçüğüm diye bekledi :) şimdi de 51 yaşında kimi alcam diyo :)
solin ona neler yaparım bir bilsen.
neyse :)
nedenini söylesem asla böyle düşünmezdin.
neden beklemezdin beyb?
hımmm :)
kolon kanseri.
Cevap
36Cevap
Benim annemin 2. evliliği çocuk yapmadı allahtan ama beni ilgilendirmez. Kimse yalnız yaşlanmamalı ve hayatını yalnız devam ettirmemeli. Sonuçta bende birgün evlenşp kendi evime döneceğim...
Karşı çıkmam değil çıkamam hakkım yok öyle bir şeye. Ancak onlar benim evlenip evlenmememe karışabilirler çocukları olduğum için. Başkasıyla evlenirlerse ikisiylede aynı evde yaşamam, bir yabancıyla aynı evde yaşayamam çünkü ama evlenmelerine asla bir şey demem.
Benim karışmaya hakkım yok. Onların kendi hayatları.
Ve kimse yalnızlığa mahkum edilmemeli.
babama ızın verırdım anneme asla yıkarım ortalıgı el oglu anama dokunamaz
ona karısmam ben anamdan cıktım babamdan degıl sut emdıgım ne bılım yerı geldıgı babamdan bıle korumaya calıstıgım kadını ( tartısma da fılan ) tanımadıgım adamın yatagına mı koyacam babam ne halt edıyosa etsın ama anamı evlendırmem o kddr da degıl
Herkesin hayatına kimse karışamaz evlenebilir benden yana sorun yok.
benim annem 15 yıl önce evlendi. Ben ilk başta karşıydım ama şimdi üvey babamı çok seviyorum. Üvey kelimesini kullanmak da çok yanlış olur. Ayrıca hemşerimiz olması da büyük şans. Bizim için büyük bir şans. Allah uzun ömürler verir inşallah.
yaptı ztn babam ama annemın evlenmesını asla ıstemem sogurum annemden
Karşı çıkarım reddederim
https://i.hizliresim.com/D4XOoy.gif
oldu bence :D benim imzam bu
Öyle bir şey başıma geldi, sildim attım 10 yılıdır çok şükür görüşmüyorum.
yazık etmişsin anne ve baba siliniri ama ilerde aynısı fazlasıyla önüne gelecek kaçınılmaz gerçek
Bir tepki vermezdim. Anlasamadilar ayrildilar. Bir gun bizde Anne baba olucaz aramizda bazilari iki uc evlilik yapicaklardir. Yani biz ne kadar onlarin ayrilmalarini istemesek de onlarin kararlarina saygi gostermemiz lazim mutluluklari icin.
https://vocaroo.com/i/s1fAPqnHIUUI
ses telleirme yazıh len.
Yapsınlar, hiç kimsenin mutluluğuna karışamam. Kim ne halt yiyiyorsa yesin..
basıma gelmesınden en korktugum seylerden bırısı ALLAH KORUSUN.. buyuk konusmayım ama depresyona bıle gırebılırım kendıme yedıremem karsı cıkarım
Başıma gelmeden bilemem annemi istemem ama babam yapabilir gibi bilemedim annemi paylaşamadım babamı paylaştım sanıyorum :D
Tabi ki sonuna kadar desteklerim , zaten karşı çıkanları hiç bir zaman anlamadım.
Ama bu durum ikisi boşanmışsa vs. için geçerli.
Annem bir gün ölür de babam evlenirse, annemin öldüğüne üzülür babamın evlenmesine sevinirim
kurtulurdum, bahane olurdu onunla görüşmemek için
annem için demedim ki bunları. Babam için dedim.
Eğer ölürse dedim, ki bu gidişle annem babamdan önce ölecek
Allah anana da babana da hayırlı ömür hayırlı ölüm versin ama babanda yasını tutması lazım saygı gereği
ben karşı çıkarım... annem ve babamın yanında başka birine bakamazdım bile
annem 62 yaşında vefat etti babamı ben evlendirdim bu sosyoloji açısından bir ihtiyaç böyle bakmmak gerek fiziksel bir ihtiyaç
bide anne baba eş çocuk ve aile fertleri yani kardeş vs... hepsinin sevgisi yeri konumu farklı hepsi birbirini tamamlar ama ayrı ayrı farklılıkları vardır kocanın ya da kadının eksikliğini bütün aile ferdi bir arada tamamlıyamaz
Ayrılarsa kabul ederim onların da mutlu olmaya hakkı var
Eğer evlenirlerse (anne baba farketmez) hiç durmam sevgilimle yoksa da sevgili bulursam istediğim zaman da evlenirim haa eğer karışırsalarda ikinci evliliklerini hatırlatırım olur biter :))
ne ikincisi yaw. benim babam 73 yaşında 5. ye niyetlendi adam.
Banane yapsınlar çokta fifi :/
[Annesi ve babası boşandı]
[Annesi 3. evliliğini yaptı]
Yakında annemin yanından taşınacağım için umurumda değil
Kimse ömür boyu yalnız yaşamak istemez. Niye karşı çıkayım
Ben iki kez evlendim. birinci evliyiyim teyzemle oldu. onu çok seviyorum dum. iki çocuğumuz oldu. sonra ben onu aldattığımı düşünüp boşandı benden. çocuklarimizi alıp Rusiyaya gitti. İkinci evliyim iş arkadaşımın annesiyle oldu. onla birlikte uyuduk.2 ay sonra bana hamile olduğunu söyledi. arkadaşım bunu duyunca deli oldu. basti gitti. biz evlendik. şu an çocuğumuz 4 aylık.
:D böyle bir ihtimale gülüp geçiyorum. Ne anacigim böyle bir şey yapar nede babam. . Oha ya olursa 😯😯
Evlenebilirler onlarin hakki bu saygi duyarim hayirlisi olsun :)
Yapti cokta mutlu, bir tepkim yok umarim daha mutlu olur annem.
Kabul ederim herkesin kendi hayatı sonuçta müdahale etmem 😊
kabul ederim sen her zaman yanında olmassın ki onunda evde bir ses bir soluğa ihtiyacı var
babam 5. kez evlendi ve hiç güzül birşey değil çok kötü ve acı verici
evlenebilir ikiside zaten ikinciye evlendi diğeri kırk yıl uğraşsa evlenemez uyumsuz insan çünkü
yohhamına o kadar değil onların düğüne değil kendi düğünüme gitmeliyim
Bu yaştan sonraaa hayırdır beni evlendireceginkz yere kendiniz mi evleniyorsunuz diye soylenirim ☺
bu onun vereceği bir karar. tepki veren evlat kendini ne sanıyosa artık..
benim babayı at çöpe de
annem böyle bir isteği olduğunu söylese mecburen kabul etmek durumunda kalıcam sanırsam ben..
Fare zehri kaç TL' ydi ya :D
:D :D Suç ortağım edecektim senide bölüşürdük günahı :D
bize yorum hakkı düşmez
Allah başımıza vermesin la kafayı yerım
Üzülürüm ama saygı da duyarım.
Yapacak bir şey yok.
Allah göstermesin ama..
Valla annem ayrılsa hak veririm kadına.
Ayrı gibiler zaten.
Annem Bodrum da babam İzmir de.
Tuhaf bir ilşkileri var.
Babamda sorun bence.
Öyle de üzülüyorum ama.
Gerçi annem rahat orada temiz hava sakin ve huzurlu bir yaşam.
Babamın da biraz borçları var o fa gitmeye niyetli bir kaç sene sonra.
Yaş ilerleyince böyle okuyor her halde :)
Senin ayrı mı anne baba?
Allah daim etsin birlikteliklerini.
Boyle sorunca öyle algiladimm
yaptı bile umrmda değil
kabul ederim sonuçta onun hayatı
kabul edemezdim sanırım
Son derece karşı olurudm.
Tepkim hayir olur
karşı çıkmam kaç yaşında insanlar kendi kararları
Umrumda değil ne poh yiyolarlarsa yesinler.
benden uzak dursunlarda ne yaparlarsa yapsınlar
Adayimiz Zenginse evlensinler
Adam 5. Evliliğini yaptı. Beni bağlamaz.
vururum ikisinide :D
empati yap sonra genede vururusun
yapsınlar beni bağlamaz :D
olmazzzzzzzzzzzzzzzzz
Daha Mutlu olacaklarsa kesinlikle desteklerim
Yaptı birşey diyemedim
Nasıl isterlerse öyle
kesinlikle karsi cikarim 😡
Babam 1 tane annem 5 10 tane var
Annem ikinci evlilik yapacak galiba ben karışmam.
İyi biriyse neden olmasin
Ben evlendikten sonra olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar