Kavga sorunsalı acil yardım?

Arkadaşlar allah rızası için bana yardım edin biliyorum çok saçma bir sorun bazılarınız çıkıp gelicek dicek kavga etmek iyi bişey değil kavga etme falan diye ama cidden yeter benim bir abim var ve abim fazlasıyla kavgacı bir insan yani kavgacı dedigim cidden gozumun onunde 2-3 kişiyi tek başıan dövdüğünü gördüm sokaklarda büyüdü ve sürekli kavga ederek ama ben sürekli evde büyüdüm oturduğum yerde maks 1-2 erkek arkadaşım vardı ve oturduğum yer çok tehlikeli yani serseri kaynıyo her geçtiğin sokakta laf atıyolar kavga etmek ıcın ve geçen günde okul çıkışında bir cocukla tartıştım yüzyüze gelince birden kalbim falan hızlanıyo heycanlanıyorum hiç sesimide cıkaramıyorum bişeyde yapamıyorm bundan once 5-6 kere kavga ettım ama kavga anına hiçbirşey hatırlamıyrom ve yumruk falanda atamıyorm lise 3 e gıdıyorum cidden yeter artık kalıbımda var bir süre body fitness yaptım boyumda uzundur ama yinede benden küçükte olsa sesimi de çıkaramıyorum kavga da edemiyorum yardıme edin lütfen :/
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada yanlış anlamayında okulda kıskananda çok avr yani olduğum okulda genelde serseri tıplı erkekler var ve bende bakımlıym yani kızlarla aram cok ıyı olunca baya bir kıskanıyolar sureklısataşmaya yer arıyolar
Güncellemeler
+1 yıl
beyler bu arad bunuda belirtiym yaklaşik 2-3 ay once bir kavgaya girdim onlarda 2 kişilerdi bizde bıcak cektiler bana bicak sallamaya calıstılar ben tutum elını arkadasım bıcaklandı ama cocuk harbiden 2-3 yumruk attı falan ben anca izleyebildim cok kkotu bir durum bu ve yarın bigün benım yanımdakilere ablama falan laf atarlarsa ne yapıcagım diye korkuyorum
Kavga sorunsalı acil yardım?