Ulan aynı ben bendede dur bir sayıyım 1,2,3,4 vallahi 4 kisilik var hepsinin üstünde 5 kisilik:
1: Ailemin bildiği espirili güleryüzlü efendi kisilik
2: Arkadaş cevremin tanıtığı şakacı hazırcevap komik lider yardımsever bilgili kisilik
3: Kimsenin bilmediği karmaşık ve karanlık sıradışı vede uçuk ya da şeytani zihinli kisilik
4:Deli ile akıllılık arasında gidip gelen gizemli ne yapacağı tahmin edilemez kisilik
5: Hepsini karmaşası olan benim tam kisiliğim 😒😒😒😀😀😀 yani yat kalk dua et yine iyisin ( bu yazdıklarımda ne bir abartı nede yalan vardır)60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende iki dk once bunu paylasmistim !!! Sende onlardansin demek, saatiniz saatinize uymuyor... Bir gun seversiniz bir gun olur sevgi kelimesinin s si cikmaz agzinizdan, bana bulasmasin bugun dersinn ! Ne bilim yanlis anlamada bu tipler cogaldi ! Bu da gercekten seven bir erkege zarar veriyor uzuyor haberin ola... Aynisi benim basimda ondan... Sen sen ol seni seveni uzme bos ver...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım bunu psikoloji eğitimi alan veya psikiyatrist belirleyebilir. Öyle kafana göre olmaz. Arkadaşın beni göre belki çok karakterli diyecek.
Ayrıca hayatta yaşadığımız sorunlar her anımızın aynı olmasını önle. Özellikle sıkıntıların varsa şu an mutluyken 10 dk sonra çok üzgün olabilirsin bir haber almışsındır vs... Yani duygular değişkendir bütün gün her zaman mutlu veya mutsuz olmazsınki
ama diyelimki farklı karakterlerin var böyle bir rahatsızlık var ama kendi kendine teşhis koyma. İçinde kalacaksa git bir psikologa öğren.00 Yorumla
+1 yılÇift kişilik dediğimiz dissosiyatif tir. Bunun en bilindik örneği Alfred Hitchcock'un Psycho sundaki Norman Bates tir. Bence seninkisi geçici bir durum. Bazen öyle olur herkese. Eğer sürekliyse ve üzgünken hiç bir his yok dedin mutluyken his var mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılBazen ama pek sayılmaz
- +1 yıl
Geçici bir durum büyük ihtimalle. Dert etme kendine. Herkesin her dediğini takma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBuna çift kişilikli denmiyor. Ya borderline ya da bipolar dikkate alınabilir. Kesin vardır demiyorum fakat öyle gibi geldi bana. Ancak bunlar değilse, karakter özelliğin olabilir bu illa hastalık olacak diye bir şey yok. Çift kişilik farklı bir şey öyle olsaydın "ruh gibi olduğum zamanlar" ifadesini kullanıyorsun ve bilincin o dönemde anladığım kadarıyla açık. Çift kişilik olsan diğer büründüğün kişilikler ortaya çıktığında o anları hatırlamaman lazım. Yani tamamen hatırlamamaktan bahsediyorum. Burada böyle bir durum göremedim.
10 Yorumla Dostum ben psikoloji okuyorum ve neşeli olduğun zaman ürkütücü halini hatırlıyorsan , ürkütücü olduğun zaman neşeli halini unutmuyorsan çift kişilikli değilsindir ki zaten ürkütücü olduğun halinden bir duyguyu hatırladığını belirtmişsin korkma çift kişilikli falan değilsin.
14 Yorumla
+1 yılÇift kişilik değil de Bipolar Bozukluk veyahut Borderline kişilik bozukluğu gibi bir rahatsızlığın olabilir. Bir psikoloğa görün derim ben.
Sakın "Ben deli değilim ki ne işim var psikologla falan?" DEME !!! Ben de öyle diyordum. Sonuç : Bipolar Bozukluk. Ruh sağlığı ihmale gelmez. Tıpkı kolun , başın , karnın ağrıdığı zamanlar gibi ruhuna ilgili bir sıkıntı olduğu zaman da doktora gitmekten çekinme.00 Yorumla
+1 yılAni duygusal değişimler...
Bende de çok olur bazen kulaklığı takıp "hepinizden iğreniyorum" modundayım , bazen de "canım arkadaşlarım gelin sarılalım"
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence kişiliğin otururken böyle şeyler olabilir. ergenlik dönemi yani 😊00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Bende öyleyim ama kimse çift kişilikli misin demedi bu güne kadar, değişken olduğumu bir anımın bir anımı tutmadığını söylerler. Neden? Çünkü senin çift kişilik diye bahsettiğin şey, şizofrenliktir ve sizofrenlik o tarz bir şey değil. Baya baya iki tane hayatın oluyor, aslında olmayan ama gördüğün insanlar, nesneler oluyor. Merak etme yani sadece senin yapın bu.
00 Yorumla
+1 yılRuh gibiyi bilmiyorum ama ben de bir çok mutlu bir çok mutsuz olabiliyorum hatta 2 3 gün önce çok sinirli ve çok üzgündüm kim dürttüyse kim konuştuysa tepki veya cevap vermedim. Bu çift kişilik değil canım duygu geçişi. Ben burçlara inanmam pek ama merakımdan soruyorum başak mısın?
00 Yorumlakaygı bozukluğu ya da depresyon başlangıcı olabilir.
bu dönemde insanların yarısından fazlasında görülen bir durum.
psikiyatri ile görüşebilirsin. ya da özelden bana yazabilirsin. yaşam koçuyum. benim becerebileceğim birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım.00 YorumlaÖncelikle ikizler burcu olabilirsin bunun dişinda sürekli kapalı bir ortamda ve insanlarla münakaşa içindeyseniz bu hareketiniz normal biraz ara verin, işinize bağlıda olabilir bunlar çevresel faktörler işin iç kısmıysa o günü nasıl yaşadığınıza bağlı olarakda bir değişme normaldir
00 Yorumlahayır değilsin çift kişilikli olsan bunu hatırlamazdın, senin sıkıntın sıkıntı değil normal;
insanlar genel (GENEL) olarak 3 maske kullanırlar , birincisi ailenizin yanındaki siz
, ikincisi arkadaslarınızın yanındaki siz, üçüncüsüde yanlızken ortaya çıkan siz, bunların hepsi sensin o ayse bu fatma değil hepsi sen ama yanlızken kendine daha yakın oldugundan biraz daha dısa vurursun.00 Yorumla
+1 yılicindeki duyguyu disa vuruyosun uzgunsen bu tavirlarina ve konusmalarina nesene yansiyor yani modun dusuyor ayni sekilde neseliykende bende oyleyim uzgunsem herkes hemen anlar ve 5 dk icinde surat ifadem degisebilir o an aklima kotu bir durum olay vs gelsin modum duser hemen cift kisilik olmak ile alakasi yok
00 YorumlaEğer gülerken birden bire içine kapanıp mutlsuzlaşıyorsan ve gözlerin dolup bir boşluğa odaklanıyorsan içinde birisi var demektir kalbinin derinliklerinde kalan biri bence sorunu çift kişiliklimiyim diye arama o kalbimdeki kişi kim diye ara
02 Yorumla
Soran+1 yılKimliği belli olanı neden sorayım...
+1 yılBian çok mutluyken aniden sinirleniyorum kendi kendime tripleniyorum ağlamaya başlıyorum. Sonra kalkıp dans ediyorum. Kendi kendime gülüyorum. Birine bir konuda evet diyorum bir kaç dk sonra hayır diyorum. Arkadaşım senden korkuyorum diyor. Bazen öylece dalıyorum bir yere sabitleniyorum saatlerce oraya bakıyorum. Düşünüyorum sadece. Her şeyi düşünüyorum. Ben kendime dengesiz diyorum. Arkadaşım da delirdin mi diyor psikopat mısın diyor
00 Yorumlaçift karakterin kralıyımdır :D bende her yönden ruh hali mevcuttur, 1 saat somurtuyorsam, 2 saat gülerim, neşelenirim, 1 saat hırçınsam, 10 dakikaya şimarırım :D garip bir yapı sistemim var, evet buna çift karakter, çift yön ve çift huy diyoruz. bazıları belirgin özelliklere sahipken, herşeyleri net şekildeyken, bizim gibi kıl kuyruklar, şekilden şekile giriyor :D ne yapsak bizde bilemedik :D
00 Yorumla
+1 yılBirden fazla sebebi olabilir
Çift kişilik çok farklı bir konu o sana dengesiz demek istemiştir.
Kişisel ve ailevi sorunlar nedeniyle kafanı kurcalayan bir takım olaylar var ise bazen canın sıkkın olabilir gayet normaldir.
Bazen güne iyi başlarsın ve pozitif olursun bunlar olağan şeyler çift kişilikle ilgisi yok
ya da farkında olmadan depresyona da girmiş olabilirsin00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak mı diyorsun? Çift kişilikli ayrı bir şey. Kimlik bozukluğu katogorisine girmiyor. Bende seninle aynı durumdayım. Psikoloji okuyorum.. bahsettiğin şey ima ettiğin şeyle aynı değil. Dert etme, karakter yapısı hiçbir sıkıntın yok :D
00 Yorumla
+1 yılSöküp atılmıyor bende mi kusur
Doğarken kök salmış öze saçların
Bir kara sevda ki ya büyü ya sır
Sığmıyor kaleme, söze saçların
Örgüde bir başka, düzde bir başka
Gizlendiği zaman nazda bir başka
Omuzda bir başka yüzde bir başka
Kirpik olmuş inmiş, göze saçların
İpekten sırmadan, tel tel yaratmış
Telini bir ömre bedel yaratmış
Sanki vasfi için özel yaratmış
Dört mevsim bir başka taze saçların
ahhh o saçların ahhh o saçların
dört mevsim bir başka taze saçların00 Yorumla
+1 yılBurcun ne. bende oyleyim ve burcum ikizler. Ondan da kaynaklaniyor olabilir. ya da yasadigin seylerdendir
22 Yorumla- +1 yıl
Saol tesekkurler :)
Bende öyleyim ve eğer partnerin bundan bir süre sonra sikilacak olursa sonu kötü olur, kendini zincilerlemeye çalışır ozaman daha da dengesizlesirsin. Sonun hayrolsun canım benim 😕
00 Yorumla
+1 yılo bende de var bı anda ruh halım degısıyo bence cıft kısılıkten degl sorunlarmızdan kaynaklı sureklı ıce atan bır tıpsen böyle olman ok dogal fark etmeden ıcındekı sorunlardan kaynaklı böyle oluyosun
00 YorumlaÇift kişilikli değilsin çift kişilikli olduğunda içinden bir sesler duymaya baslarsin sana yapmayi düşündüğün seylerde tavsiye verip duygularını değiştiren bir ses
02 Yorumla
+1 yılBorderline Kişilik Bozukluğu'nda da benzer duygu değişimleri görülür... Yani şizofren olmak şart değil...
10 YorumlaYahu biz nereden bilelim? Müneccim boku mu yedik sanki alla alla ya ne saçma sapan sorular bunlar 😂😂 konu hakkında detay bile vermemişsin ki tahmin edelim..
40 YorumlaBipolar bozukluk olabilir arkadasın dediği için değil kendini sıkıntıda hissediyosan bir psikologa görün
10 YorumlaSorunun %90 bu..
www.e-psikiyatri.com/borderline-kisilik-bozuklugu-nedir-3236200 Yorumla
+1 yılne alaka ya sacmalama olabilir her insanda var neseliyken mutluyken birden bire aklina bir sey gelip ruh halin degisebilir veya bir baska gun bir sey yasamissindir veua kendini mutsuz hissediyorsundur olabilir yani normal insan hali
10 Yorumlaburcun ne :D bndede var ama ciftten fazla kisiligim :D norml bøyle seyler insnlara ayak uydurmaya calsmak yerine kndin ol salla milleti :D
00 YorumlaEn azindan 2 yuzlu degilsin her insan cift karkterli olabilir sevincliyken binda bir haberle yerle bir olabilirsin o mutsuz haberdede gulucek hlin yok heralde
00 YorumlaBende de var o herkes 7/24 neşeli olamaz veya her şeyi umursayamaz arada vücudu beklemeye dinlenmeye almak lazım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende öyleyim birdakika önce espiri yapıp karsımdakini severken bir dakika sonra o kişiden nefret edebiliyorum
00 Yorumla
+1 yılHangimiz tek kişiliğe sahibiz ki
Herkezin bir günü birini tutmaz
Doğal bir şey bir gün moral 0 ken diğer gün 100e kadar çıkabiliyor 😎00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılCift kisilikli olma durumu farklidir; psikolojik bir sorundur. Duygu durumundaki gelgitleri bununla kiyaslamak acemice ve hatali olur
00 Yorumla bence sana diyen çift kişilikli sana yansıtmaya çalışıyor. çift kişilikliler genelde tek ruh halinde olur. diğer senin bahsrtiğin doğal insan hali bir sinirli bir neşeli.
00 YorumlaBu çoğu kişide var.
Saatim saatimi tutmaz.
1 saat önce mutluyken, 1 saat sonra mutsuz olabiliyorum.
Korkulacak bir durum değil..00 Yorumla
+1 yılDepresyona falan girip, çıkıyorsundur. Çift kişilik değildir o, çift kişilik olsa yerinde duramazsın çünkü.
00 Yorumla
+1 yılÇift kişilik dediği şey şizofreni :D Şizofren olsaydın şu an hayatını hastahanede geçiriyor olurdun.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. Çift hatta çok daha fazla kişilikli insanlar var. Gerçekten onlarla yaşamak geçinmek çok zor.
00 YorumlaBipolar olabilirsin, çift kişilikli olmak tamamen farklı bir olay.
10 Yorumla
+1 yılo çift kişilik değildir salak saçmalamış ruha haline göre değişkenlik bu
10 Yorumlaherkes oyle kı sonucta sadece bı karakterımız olcak degıl bazen mutlu bazen mutsuz yanı nasıl desem bence en dogslı ıcınden geldıgı gıbı davranmak en dogrudunu yapıosun helal olsun
00 Yorumlaİkizler burcunda çok olan bir özellik. Birgün başka diğer gün bambaşka bir kişi olabiliyorlar.
00 Yorumla
+1 yılO bende de var bu aralar insanin dengesi bozuluyor ya bir kötü
00 Yorumlaolabilir canın sıkkındır neşeli olmazsn ne var bunda
00 Yorumlaçift kişilik iyi bişi degildir. karakterin oturmaması anlamına gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir olamaz. sende hasta olma hastalığı var yani kendinde hep hastalık arıyorsun. aurica benim saniyelerim vile tutmazken boyle düşünmüyorum. olabilir. streslisindir aklına bisiy gelir birden moral sıfır olur falan.
00 Yorumla
+1 yılYasini bilmiyorum ama ani duygusal degisiklikler ergenlikten olabilir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. arkadasına soyle bana bak ulan cift kişilik isem sende 3 kışılik sın once kendıne baksın
00 YorumlaKendinde gördüğü şeyi belki sana yüklemiştir azıcık da böyle bak olaya 😉
00 Yorumlaruh halinin değişkenliği karakteri kişiliği temsil etmez arkadaşının kusuruna bakma ne dediğini ve dediğinin ne anlama geldiğini düşünememiş
00 Yorumla
+1 yılDuygu durumuna göre her insan öyledir , üzgünsem bende somurtkan olurum ama neşeliysem gülümserim hatta gülerek sohbet ederim
00 YorumlaBen ikizler burcuyum sende öylesin galiba ee ikizler olunca biraz böyle tuaf oluyoruz takma boşver çekemeyenler utansın bizi
00 YorumlaIkizler burcu olabilirsin ☺ ya da basak. Ama var oyle tanidiklarim gicik oluyorum onlara oyle yaptiklarinda
00 Yorumla
+1 yılE ne var bunda ben ikizlerim ben de boyleyim bir anim bir animi tutmiyo
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. Kronik kişilik bozukluğu, şizofreni ihtimalin var doktora gitmeni öneririm
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO dediğinden bendede var. Çift kişilik değilde başka alemde gezen insanlara denir genelde.
00 Yorumla Şizoid Kişilik ya da anksiyete olabilir yardım al bence ne olur ne olmaz..
00 Yorumlapsikolojik sorunların var ama çift kişilikli olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılBazisi cift kisilik diyor kibarca ama aslinda o dengesizsin demek istyor mesla arkadaslarinla guler eglenirken birden somurtursan ya da ters cevap verirsen ole derler yanii. d ole insanlar pek sevilmez..
00 YorumlaBende öyleyim :( öylemi düşünüyor insanlar? Çift kişilikli :(
00 Yorumlaçift kişiliklik değil bu arkadaşın yalnış anlamış olayı, ruh hali değişkenliği ve her normal insanın yaşayabileceği bir durum.
00 Yorumla- Devamını Gör (127)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne