İki yüzlü olmak karakter meselesimidir?

Sevgili KS halkı Günaydın bir kaç gündür yoğunluğumdan dolayı pek giremedim ama bakıyorum ki bazı sirk maymunları yine gösteri yapmaya çıkmışlar bizim show yapmaya ihtiyacımız yok şükür çünkü hiç bir zaman bir kurt sirkte gösteri yapmaya çıkmaz. gelelim sorumuza evet iki yüzlü birimisiniz diye sorsam şimdi çoğunuz hayır değilim dersiniz buna eminim kimse yoğurdum ekşi demez ama bazılarınız gerçekten iki yüzlülukte çığır açmış neredeyse hee bu arada benimde lanet olsun hafızam çok kuvvetlidir kolay kolay kimin ne söylediğini kimi nereye koyduğumu unutmam Allaha şükür bu güne kadar herhangi bir sağlık sorunu da yaşamadım o sorunları yaşayan arkadaslarada şifa diliyorum sonra maazallah hastalıklari ilerler mikrop kapar çoluğuna çocuğuna eşine bulaşır neme lazım o yüzden o burnunuzu her poka sokmayın diye kaç kere dedim dimi size ama yapmayın ya gerçekten bu kadar iki yüzlü olmayın yüzümüze gülüp arkamızdan bayanların arkasına saklanıp onlara yalakalık olsun diye benim için @... Çocuğu dur diyenler yazdıklarınız cizdikleriniz elimde aynen o kelimeyi size iade ediyorum çünkü ben bir söze bakarım birde söyleyene bakarım birilerine yürümeye kalkıyorsunuz yüz bulamayınca atmadığıniz iftira kalmıyor o kadınları bana karşı oralcı ilan ediyorsunuz yapmayın bak ben bunlarida biliyorum ama ne diyorum ben sizin gibi sirk maymunları değilim direk yüzünüze konuşuyorum kadınlara bulasmiyorum sonra kaç saat beni arayıp bana filozof gibi hikaye anlatıyorsunuz yemiyorum gercide yemiş gibi yapıyorum yani demek istediğim ne kadar okursanız okuyun eşeklik baki kalıyor o yüzden iki yüzlü olmak yerine birde adam olmayı deneyin inanın zor birsey değil kalın sağlıcakla (soru gizliye açık itlerinizi soruya gönderebilirsiniz)