Aşırı sakin ve sessizim, garip görülüyorum?

20 yaşındayım, aşırı çekingenim,çok kasıyorum kendimi, bir ortama girdiğimde çok kasıntı duruyorum çok ciddi ve donuk konuşan, acemi olduğumu belli ediyorum, rahat yürüyemiyorum, robot dedikleri oluyor, dün psikiyatrise durumu anlattım, cipralex ve risperdal yazdı, ayrıca vitamin aldım supradyn daha enerjik olmam için sizce zincirleri kırabilirmiyim, küçüklükten beri hep ezdirdim kendimi, pasif kaldım, şu an özgüven sıfır, ama dün doktor içimi ferahlattı, yeni bir hayatın olucak dedi, ama 20 yaşındayım kaç senem çürüdü sonuçta, kin besliyorum topluma beni bu hale getirenlere, planım şu düzenli kitap okuyarak mesela haftada 1 kitap bitirerek akıcı konuşmak, entellektüel bilgi birikimi sağlamak, sonrasında boksa yazılıp kendimi korumayı, saygı görmeyi,çevre kazanmayı,özgüvenimi artırmayı, kilo alarak,çelimsiz görüntümden uzaklaşmayı, insanların arasına girerek beraber sinemaya, kafeye, birlikte gezmeye gitmeyi, kız arkadaş edinerek karşı cinsi tanımak, kişisel gelişim kitapları okuyarak, kendimi bir üst levele çıkarmak yani insan sarrafı olmak istiyorum. tabi hepsi hemen olmaz sırayla bütün bunlar.
Aşırı sakin ve sessizim, garip görülüyorum?