Artık İstemiyorum dedi ve başkasına gitti..

Çok uzun olucak galiba ama umarım okursunuz. Arkadaşlar ne diyim nasıl anlam yükliyeyim bilmiyorum. Kimine göre kısacık bir 7 ayımı bana göre ömrümden 70yılımı verdim ben ona. Yemedim aç kaldım ona sırf 1 güzel gün geçirmek için. Askerden geldim işim gücüm yoktu hallerde hamallık yaptım gizli gizli para biriktirdim doğum gününde mutlu olsun diye dergide gördüğü pırlantayı aldım. Evden gizlice çıkıp gece taksiye çıktım para biriktirdim ne istediyse yaptım bir canım vardı vermediğim istese onuda verirdim. Ama benim tek kötü yanım aşırı kıskançtım. Aldatılmakdan çok korkuyordum bunu her seferinde ona söylüyordum. Dün yine söylemiştim aldatılmakdan korkuyorum ya beni aldatırsan biri dikkatini çekip dedim. Masumca beklediğim '' Ben seninim seni seviyorum '' demesiydi. Ama yapmadı bana kızdı yeter artık yeter gram güvenmiyorsun uzak dur benden ya cidden uzak dur bu sefer istemiyorum. Dedi ve cevap vermedi mesajlarıma. Aradım açmadı. Akşam whatsapp'da durmadan bakıyordu çevrimiçiydi dayanamadım yazdım dedim '' bakıyorsun madem yaz '' dedim. Sana bakmıyorum biriyle konuşuyorum dedi. İnanmadım sen yapmazsın dedim özür dilemiştim daha önce 30sayfa nerdeyse af diledim affetmedi yine özür diledim ona özür dilemek için bişey hazırladım mısırı çok severdi mısırlardan evin içine ÖZÜR DİLERİM, SENİ ÇOK SEVİYORUM yazdım bana '' Uğraşmış yapmışssın teşekkür ederim '' dedi sadece. Ve bugün hep whatsapp'da çevrimiçi oluyor yazmıyor ama galiba dediği gibi aşkasıyla konuşuyor. İnanamıyorum dostlar nasıl olur ya ? Koynuna girip seni seviyorum diyen, beni hiç bırakma diye yalvaran, ellerimi bırakma sensiz yapamam diyen tek güvendiğim umudum sensin diyen birisi nasıl böyle tek kalemde gider ? 22 yaşıma geldim utanıyorum artık ağlarken. Ailemdem gizli çocuk gibi arka odalarda kapıları kitliyip ağlıyorum. Gerçekten biriyle konuşuyorsa asla affedemem onu onada o çocuğada zarar veririm. Gençliğim yanıcak eminim ama yaparım. Nasıl bir çıkar yolu bulucam bilmiyorum sadece yazmak istedim nasıl bir vefa nasıl bir sadakatsizliktir bu. Allah kimseye yaşatmasın. Ama yinede ona mutluluk huzur bana sabır versin allah..
Güncellemeler
+1 yıl
değerli yorumlar için çok teşekkürler. 15dakika önce tekrar konuştum. '' Benden şüphe duyduğun sürece yok bu ilişki olmaz şimdi böyleyse ilerde napıcaksın kim bilir '' dedi. Ben biraz daha üsteleyince özürler dileyince. '' Bana biraz zaman ver kafamı toparlıyım kafamı dinliyim '' dedi. Onu beklediğimi istediği kadar düşünebilceğini ben hep bıraktığı gibi beklediğimi söyledim. Biarzda olsa umutlandım ama umarım olmuyor demez : )
Artık İstemiyorum dedi ve başkasına gitti..