benim hayalim ne mi şu anda bu yazıyı okuyan herkesin hiç değilse biraz başını kaldırıp etrafa bakması hayvanlara vb benim hayalim hayvanlara işkence etmeyen onlara acı çektirmeyen bilinçli bir insan topluluğu sırf et yememiz daha az maliyetli olsun diye ve bir hava atalım bak ben pirzola yedim diyebilmek için onca inek vb hayvanların belki sevmediğiniz ama kesinlikle bize göre çok masum olan o hayvanların acı çekerek kimyasallar daha o ölmeden bütün vücudunu sarmış halde büyüdüğünü bilmediğinizi düşünüyorum ya da karınlarında bir delikten sindirilmiş besinlerin direkt olarak verilip sindirimi beklemekten kurtuluyorlar eko sistemleri yok ediliyor benim hayalim sırf değişik bir lezzet tatmak için ya da lüx bir yerde oturabilmek için doğaya zarar vermeyen bir insanlık ama nerdee
En büyük hayalim aşk :) sadece benim için geçerli değil erkekler hep teklif ediyor olmazsa başkasına gidiyor o yüzden yalnızım ben peşimden koşacak birini istiyorum.. Özetle En büyük hayalim biri çıksın ve beni etkilemeye çalışsın aşık etsin aşık olsun sonuç önemli değil yeterki o duyguyu yaşayayım :)
Peşinden koşunca ne oluyor, egonu mu tatmin ediyorsun? Yok yani hoşlandığın kişiyi de geri çeviriyorsun hoşlanmadığını da, ve vazgeçmemesini istiyorsun. Hoşlanmadığın kişi tekrar tekrar deneyince adı abaza sapık yüzsüz oluyor sonra başına bela oluyor. Ama senin düşüncen ne diyebilirim.
aslında çok yanlış anlamışsın.. hoşlanmadığım biriyle sevgili olmak ona haksızlık etmek olur sırf yalnızlığımı gidermek için onunla sevgili olsam iki gün sonra soğuyup ayrılsam haksızlık etmiş olmaz mıyım? hoşlandığım kişiyede güvenemedim ki iki gün sonra başkasıyla sevgili olduğunda ne kadar haklı olduğumu anladım.. ben sadece gerçekten seven biriyle olmak istiyorum peşimden koşmasından kastım etkilemesi sevmesi..
iyide ben kırmıyrmki kimseyi sadece kendimi geri çekiyorum karşısına geçip sen kimsin ki teklif ediyorsun demiyrm ki zaten hoşlandığım kişi ondna hoşlandığımı biliyordu manyak olduğumu düşünmüştür gururuna bir şey olmaz :)
aslında kızları değil daha çok beni anlamak zor :) düşünce yapım çok farklı kendimi tamda anlatamadım :) rica ederim asıl sen kusura bakma kafanı karıştırdım :)
Hayallerimi raftan çıkardım çok tozlanmıştı artık neye yarar dedim ama farkına vardım ki hiç bir şey için geç değil onları temizledim ve attım bazılarını yerine başka umutlar koydum yeni hedefler koydum anlatsam bitmez sadece şunu diim hepsi gerçekleşecek elbet bir gun
olmayacak hayallerim: Ufolarla bilimsel bir projeye imza atmak istiyırum Bir karavan satın alıp dünya turu yapmak istiyorum Dünyanın en ünlü bilim adamları listesine girmek istiyorum ama gelgelelimki insan beyni sınır tanımıyor. Bunlar sadece hayallerde kalcak. Olabilme ihtimali yüksek hayallerim: Tıp fakültesinde histoloji embriyoloji üzerine yüksek lisans yapıp ünlü bir embriyolog olmak ve sonradan gelişen kısırlığa çare bulup bütün embriyologları işssiz bırakmak
Türkiye Nasyonal Sosyalizm Partisi'ni faaliyete geçirmek ve ülkenin başına geçip ırkçı politika izleyip Türk ırkı harici sürmek karşı gelenleri öldürmek.
Herkesin hayali olmalı, hayal insanı mutlu yapar. Hayalin gelecekte gerçekleşmesi gerekli değildir. Planların gerçekleşmesi gerekir. Bu ayırımı unutmayıp, bol hayaller dilerim :)
Benim hayalim bir kafe açmak ve kafenin adı aşk olması sloganıda aşka gel olucak sonra kafede Tarot kahve falı bakıcak birisi olucak istiyen gidip orada fal baktırıcak samimi bir ortam olmasını istiyorum her türlü oyun belki canlı müzikte olabilir ve kafemde kediler olmazsaa olmaz kendime ait küçük bir ev müstakil olucak ama deniz kenarına yakın ferah içinde kedi olucak tabikisi ve elimde bir mesleğim başka bir şey istemiyorum ve ben bunları gerçekleştirilen hayal olarak kalmıycaklar 🧚🏼♀️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En büyük hayalim makine mühendisliğini bitirmek başka bir hayalim yok şu an birde peygamber efendimizin kabrine gitmek :)
Arkadaşımında eski sevgilisi 23 yaşındaydı arkadaşım kız için onun zeka seviyesi düşük yattım bıraktım dedi çok dalga geçtik bende 22 yaşımda 18 yaşındaki ergene tutuldum eger siz evlenirseniz bizede ibret olur :))
Hayal kurmak anlamsızdır benim görüşüm. Çünki hayat mutlaka sen cesaret gösterebildiğinde seni ulaşmak istediğin yere götürücektir. Hayat nasılsa varılan bir yer değil gidilen yoldur.
En İyi Cevaplar