Sadece safkan Türklerde varmış.
Turan kemiği de deniliyor.
Turan kemiği de deniliyor.
o turan cikintisi ya da kemigi dediginiz olay cermenlerin atalari olarak kabul edilinen teuton kabilelerindede vardir ama turanaid ya da mongoloid kavimden degiller.. hatta bazi latin kokenli ozellikle ispanyollardada brekisefal kafatasi ornekleri vardir.. turan kemigi mesala kuzey karadenize giden kuman ya da kipcak denilen turklerde codex cumanicusda hint-aryan fenotipi ve genetik antropolojisi var.. sari sacli mavi gozlu rus kaynaklarindada boyle gecer hicbiri mongoloid ozellige sahip degil... hatta 12 yuzyilda altay geleneklerini tek barindiran turk boyudur... pagan inanclari.. balballari hala o yizyilda karadenizin kuzeyinde gorulur o donem selcuklular.. karamanlilar muslumanken farsca ve arapca yazarken bu hint-aryan ozellgi tasiyan kumanlar atalar ruhu.. goktengri atamiz sen goktesin diye dua ederlerdi.. yani turklere bir tip cizmeyin kızıl sacli kirgiz turklerinden... kumral karluk turklerinden... esmer oguzlara kadar farkli fenotiplerde ve kafataslarindadir.. ayriyetten safkan diyede birsey yoktur gunumuzde yuzyillardir dagin basinda yasadiysa atalariniz bilemem..
bende var :D ben göçmenim anne tarafı yunanistan baba tarafı bulgaristan yani tam türküm osmanlının oralara yerleştirdiği türk ailelerden geliyoruz köken olarak :D
Zorlarına gittiyse demek ki :D ayrıca ne ırkçılığı Türk olmaktan gurur duymak doğal bir şey
Bulgaristan, Yunanistan göçmeni deyince milletimizin kanına dokunuyor kardeşim bende amuce kabilesinden geliyorum aynı şekilde Bulgaristan göçmeniyiz.
Şimdi de bize türklüğümüzü mü sorgulatacaksınız be hey gafiller!!! İnanmayın arkadaşlar türklerin arasini açmak milletcilik ruhumuzu zedelemek için uydurulmuş bir yalan bu!!
Cevap
41Cevap
Ya bende de var o :D Hatta üzerinde de osmanlı turası var :D :D
Anlamazsın
Ulan ders mi çıkarmam gerekiyodu :D İbret mi alayım. Neyini anlayacağım. Duygusal birşey olsa hadi neyse... :D :D
baya turancı asdf ::D
İnanmayan gerizekalılar hayatlarında 1 defa kitap açıyıp okusunlar. Brakisefal kafa yapısı olarak geçer. Kafatasının arka alt kısmına yakın oksipital lob dediğimiz bölgesinde yer alan sivri çıkıntıdır. Sadece Türklerde ve etkileşim olmuş ırklarda mevcuttur.
Aynen öyle
Var bende zaten atalarımız biliyorum ve gurur duyuyorum bundan
Di mi.. Bir şey bilmeyip dalga geçenler var bir de
Saçımı kazıttığımda adem elması gibi çıkan şey :D Çepniyim zaten normaldir :)
Ne dediğini cok iyi biliyorum bende var.. diger ozelliklerde uyuyo benim..
böyle bir saçmalığa inanda birsen war sın dır eminim :)
Atatürk'ün öncülük ettiği ve 70.000 kafatasının incelendiği bilimsel araştırmanın sonucu
bana bunun ile ilgili bir tane makale? göster bilimsel inanayım sana?
Araştır uğraşamam inanıp inanmaman benim için hiç önemli değil
komik :) hayır işe seninde inanmaman gerek.. sallama haberlere.. komik gözüküyor :)
Komik olan sensin tarihe ve bilime degil de kendine inanıyorsun. Tamam sen çok üstün bir varlıksın her şeyi araştırmadan da biliyorsun.
Ben araştırdım da konusuyorum
hayır sadece fazla araştırdığımdan biliyorum.. iki tane linke tıklamaktan fazlasını yaptığımdan dolayı biliyorum senin türk eğeri denilen çıkıntıyı :) aynı çıkıntı orangutanlarda ve ya şempanzelerde de rastlanır veya insan gillerden başka gruplar da da :)) hepsi saf türkmü şimdi :)
Şimdi google'dan baktın di mi :)
Ben internette görmedim ayrıca
Haklısın tamam. ss. s. ss
:D
şimdi değil ama 2,3 sene önce başka bir yerden duyup araştırmıştım...
yani aslında demek istediğim nette dolanan eksik veya yanlış o kadar çok bilgi warki.. öyleymiş gibi gibi gösterilen.. ama gerçekte yanlış veya eksikler.. derinlemesine inilip araştırıldığında öyle olmadıkları çıkıyor ortaya...
merhaba, kafatısının arka tarafındaki kemik çıkıntısı ''Occipital torus'' olarak adlandırılır. Modern insan homo sapiens'in 250.000 yıl önce karşılaştığı ve çiftleştiği diğer atası Neandertal ırkından genetik olarak geçmiştir günümüz insanına. Kafatsının arkasında bu kemik çıkıntısı olan genlerinde Neandertal ırkından genler taşıdğını söylüyor bilim adamları.
https://gifgalaksi.com/upload/kp4_1.gif ne diyo len bu :)
o türk kemiği değil. türk eyeri diye bir şey var ama o da sfenoid denen kemiğin bir kısmı ve dışarıdan görünmez.
hadi len bende var ben kürdüm
Yanlış mit teori çöktü :D
Ahaahhaha :D
www.turksolu.com.tr/.../dogu-turkistan-turku.jpg
al sana safkan türk
Hahaha o bende var da inanmayın öyle şeylere. Kafatasçı zihniyetin bir yalanı.
Bende var ama birşey ifade etmez.
İnsan olmak önemli.
Ulen tıp'ı da ırkçılığa alet ettiniz ya bakalım daha neler göreceğiz.
Irkçılıkla nr. ilgisi var? Arapların esmer olması gibi genetik bir özellik Türklere gelimce ırkçı oluyoruz zaten
bir tümsek kemik var sanırım bahsettiğin o evet var bende
Yalann:)) darwinde bu kemiği olanlar hala maymun diyor
Bilmedgim ne cok sey varmiş :))
ben de göçmenim ve o kemik var kafamda tabiki bizler Osmanlı zamanında Konyadan avupaya gönderilmişiz safkan Türküz.
O nasıl biseymis ya. Uydurmadır o
Öyle şey mi olur
Hahaha saçma geldi bana :(
Bende var.
İlginçtirki çevremde kimsede yok
Bende yok kim bilir hangi ecnebinin torunuyum
Hahaha :D
nasıl ancaz ki olup olmadığını
neredeymiş o kemik bilmiyorum
Alaalaaa enteresan barkot gibi desene :)
Bende yok safkan Kürdüm :)
Gelişim de milliyetçiliğe bürünmüş yeni bir ilk..
Arkada yatay bir kemikmi bu bnde var sanırm
Bende kemik falan yok :))
Bende de var
Hahahahahahahahahahahahahahahah
Bende var :D
Yıl olmuş 2015 hala bunlara inanan var.
Bnde italyan kafasi var
tam olarak nasıl bişeymiş
benim kafada kemik yok nereliyim acep :P
Var Bende...
Evet var
ee bende de var. :D