İnsan ne kadar ki eskisi gibi değilim dese de öyle biri girer ki hayatınıza kendiniz için verdiğiniz güzelim emekler bir anda yok olur çünkü insan fark etmeden bir başkasına teslim olur hep bir arkadaş akraba ya da sevgili fark etmez yani insanı kendi yapan özellikler hep ilk baştaki gibidir sadece zaman zaman bunu gizlemeyi öğreniriz ama hep eskisi gibiyizdir fikrimce..
Her ne yaşamış olursak olalım, iyi veya kötü bu bize bir tecrübe kazandırıyo, bidaha bunu yapmam dediğimiz şeyler çıkıyo ortaya. İster dün yaşansın ister 1 ay önce. Bu da bizi eski biz olmaktan çıkarıyo
Eskisi gibi değilim Çünkü İnsanları daha iyi tanıyorum! Eskisi gibi değilim Çünkü hayatımda işe yaramayanları çıkardım! Eskisi gibi değilim Çünkü hayvanları daha çok seviyorum! Eskisi gibi değilim Çünkü saçlarım beyazlamaya başladı! Eskisi gibi değilim Çünkü! Hayatı daha çok seviyorum! Eskisi gibi değilim Çünkü! başımı ağrıtacak eşim sevgilim yok :D
Evet eskisi gibi degilim, degistim fazlasıyla yıprandım cocuklugumdaki mutluluk cocuklukta kaldı o neşe o heyecan en ufak kalıntı yok. Dünyanın böyle bir yer olduğunu bilsem buyumek istemezdim hiç, insanların bu kadar bencil, kalpsiz olmaları beni kopardı hayattan. Yaşım genç olsada üzerimdeki yük benden ağır..
çok eskiye gitmeye gerek bile yok.. geçen sene... ne geçen senesi geçen hafta bile böyle değilken çok da eskiyi kurcalamamak lazım.. mükemmelliğe giderken insan ölür aslında.. en iyi halim bu dediğinde pişman olursun bir gün sonrasında.. en iyi ben, şimdiki varlığım...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Elbette oluyor. Güvenmemem gerek bir kişiye tekrar tekrar güvenip defalarca kez hayalkırıklığına uğramam neden oldu mesela. Herkese çok çabuk güvenen inanan ben artık kimseye güvenemiyorum. Ya da intihar eden arkadaşımdan sonra değiştim. Bir anda büyüdüm. Ne kadar acı verici şeyler olsa da bunlar iyi bir değişim yaşadım ama. Daha bilinçli daha olgunum.
Eskisi gibi değilim hata yaptım öğrendim yapmadım öğrettiler yalan konuşmadım yalan konusdum oldum ama ben en çok ta kadınlar dan kazık yemisimdir eskisi gibi değilim küçük tüm ve simdi büyüdüm ve herkezin ne olduğunu bile biliyorum
Evt malesef bu hayat denilen sey cok sey degistirdi bende. Prensiplerimin bazilarini degistirmeye basardi, asla yapmam dedigim seyleri yaptirdi ve en önemlisi hayatin paradan puldan, üniverste mezunumusun degilmisin, bunlarin hepsinin bos oldugunu gösterdi, karsidaki kisi insan gibi davranamiyorsa. Defalarca affetmeyi ögretti hayat bana, insan ne verirse onu aliyormus hayattan :)) daha önce cok katiydim hayatta affetmezdim kimseyi, kolayca silerdim insanlari
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet eskiden çok uyumsuz huysuz asi hırçın bir kızdım bir kaç ay öncesine kadar yani şimdi tam tersi birden degistim çok uyumlu iyimser oldum eski huylarimi kaybettiğim için canım sıkılıyor çünkü o beni farklılaştırıyordu şimdi kendimi sıradan hissediyorum
Nedendir bilemiyorum, hayatımın çok farklı evreleri oldu. Zihinsel ve fiziki olarak yıllar içinde bambaşka biri oldum; belki aynı sima, aynı gülümseme ama birşeyler derinden derine farklı ve bambaşka...
bügün düneğin olduğum ben deilim bırak eskiyi ben dünden bile farklıyım değişim hayat felsefemdir benim ve herzaman iyidir buna sevinmen gerek tabi bu pozitif yöndeyse ha bide eski hatalarını düşünüp yakınıyorsan ne mutlu sana.
yaşım ilerledikçe yaşama sevincim bir güç tarafından vakumlanıyor gibi hissediyorum. kariyer sorumluluğu beni yoruyor. artık eskisi gibi hareketli neşeli ve bonkör değilim.
Kendimi bildim bileli aynıyım, sadece hayat tecrubem arttı, insanların çoğu da hayat biriken tecrubelerini karakter değişikliği sanıyorlar bana kalırsa, arada çok ince bir çizgi var.
ben çok demeye basladım bugunlerde eskıden daha farklıydı şımdı daha farklı o zamanlar en ufak yanlışta hemen kavgalar kımseye guvenmıyordum ama sımdı kurt kocadı çakallarınn maskarası oldu ne dıyım
Vizelerden sinif ortalamasi ustu aldim diye yakin arkadas sandigim kisiler bana tavir aldilar. Ne kadar malca ve sacma bir sebep dimi? Bundan sonra eskisi gibi olmam sanirim onlarla. Unutma ne varsa eskilerde var😕
En İyi Cevaplar