ANNEANNE'M BENİM SİNİRLERİMİ BOZUYOR. NE YAPABİLİRİM?

Anneannem kafayı dinle bozmuş durumda. 36 yaşına kadar açıkmış , makyaj yapmış güzel güzel giyinmiş. Sonra bir rüya görmüş. O rüyanın etkisiyle kapanmış. O zamandan beridir varsa yoksa din manyağı olmuş. 5-6 yıl önce Karaçarşafa girdi. Benimde sürekli kapanmamı istiyor. Annem , babam karışmıyor. Zaten babamın ailesi açık. Annem de kapalıydı açıldı. Anneannemin haberi yok. Duysa küser. Bu yüzden annem söylemiyor. Ona gittiğimizde kapanıyor. Ben zaten dekolte giyen , yüzüne her zaman 1 kilo makyaj yapan biri değilim. Erkek arkadaşım da hiç olmadı. Namuslu bir kızım. Tabi güzel giyinmeyi seviyorum. Kapalıda giyiniyorum. Yazın her tarafı kapalı kolsuz bir t-shirt giydim diye annemle dedikodumu yapmış. Geldi kendisi günah olmasın diye itiraf etti. '' Ben senin dedikodunu yaptım. '' dedi. Bana oraya gittiğimde saçma saçma asılı olmayan hikayeler anlatıyor. Bir avukat kadın çok açık giyiniyormuş , erkekler ona bakıyormuş , avukat kadın ölmüş , ona bakan erkekler mezarda onu kemirmiş. Ya bu sizce olabilir mi? Onu takmıyordum '' Tamam anneannemcim. '' diyip geçiyordum ama annem dün ağzından kaçırdı. Anneme '' Kızım yanacak cehennemde cayır cayır. Onu büyütemedin. Eğitemedin. '' diyormuş telefon konuşmalarında. Annem onu haftada 1 kez arar. Oradada benim hakkımda konuşuyorlarmış. '' Kapalı giydir kızını ! '' diyormuş. Anneannemi çok severim ama bu yaptığı beni çok kırdı. Bu Dünya'da herkes kendinden mesul. Öyle değil mi? Onun kalbini kırmadan onun bu nasihatlarından nasıl kurtulabilirim?
ANNEANNE'M BENİM SİNİRLERİMİ BOZUYOR. NE YAPABİLİRİM?