Arkadaslar bu soruyu kesinlike tartismak icin sormuyorum. Sadece merak ediyorum.
Sağcı
Solcu
Hicbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Solcular eskiden beri hep mutsuzluk , isyan , duzenbozan , melenkolik bir dusunceye sahip olduklari icin sevmem. Vatan icin , butunluk icin ve sonucunda benim huzurumu olusturacak dusunceyi savunurum ben. Buda taraf belirtmeksizin sag tarafta goruyorum. Muhsin baskan gibi 2-3 lider daha olsa beli yere gelmez bu memleketin.
Yemek yerken sağ, yazı yazarken sol ..
iste bu cevabi bekliyodum
Avrupada yasan biri olarak Vatanima , milletime , dilime , dinime laf ettirmiyecek kadar milliyetciyim !
Güzel..
off ne gerek var böyle şeylere ben solcuyum ya da sağcıyım diye insanlar kendilerini niye ayırıyolar
Cevap
28Cevap
çok şükür iki tarafımı kullana biliyorum siz neyin araştırmasındasınız
? siyasi
herkes sacma sacma sorular soruyor bizde soralim dedik ilk fark eden sensin zaten
Ben La Cosa Nostra'cıyım.Tam olarak anlamanıza kimsenin gücü yetmez.
mafyaci geldi :))
Google'dan yaz kerata :D La Cosa Nostra Sicily Mafia.Güç bende.Siz takılın,sağ-sol diye :D
google a gerek yok. okadar salakda degilz
Salaklıkla alakası yok,bilmiyor olabilirsin.
Yoksula gülmedim , zenginliğe özenmedim , faşistleri sevmedim , ezilenleri dövmedim . Ben Devrimci doğdum Devrimci öleceğim ! ..
"Bu memlekete sağcısı geldi cami dikti, solcusu geldi heykel dikti..Bundan başkada bir yaraya merhem olan olmadı.." Memleket Meselesi filminin repliği geldi aklıma. Önemli olan sağ ve sol değil fikirleri ve yaptıklarıdır bence ;)
Sağcı ol dediler güldüm solcu ol dediler güldüm =) Halen gülüyorum =) BAna göre bu iki karşıt sistemi ortaya çıkaran tüm sistemleri yoketmek lazım.
Ks' de soru cevaplamak bile, siyaset peşinde koşmaktan daha mantıklı.
şimdilik zik gibi ortadayım :(( sağa mı geçsem sola mı geçsem acaba o_O
Sag sol mu kaldi ki
Bu kavramlarin ici bosalali ne kadar oldu haberin var mi
Konu siyaset ise sag sol yok cikarlar var!
Ne sağdır görüşürüm, nede soldur. Ortayı da sevmem muz gibi kalmayı. Ben havalardayım ya en iyisi boş ver. Amerikanın oyunu bunlar amerika =)
Menfaatimin olduğu yerdeyim yasal sınırlar içerisinde.
- bir arkadaşım var sağcı
- bir arkadaşım var solcu
- şef benim ama.
kendimi kesin bir kalıba koyamıyorum. ama ille de bir fikre yakınlığım varsa sanırım liberal-anarşizmdir
ne sağcı ne de solcu ben bir gariban yolcu diye cevaplanası soru :d
Bırakın şu tip soruları ya.. Sağcı , solcu olması neyi değiştirir ki? İnsan olmadıktan sonra..
Şu devrimciyim diyenlere her zaman götümle gülmüşümdür..
Yahu siz evdeki sandalyeyi deviremezsiniz neyin devrimiymiş bu yav..
Devirmek ve devrim ? ne alaka? :)
beyin bedava
18 yaşındaki sivilceli abilerin senle devrimi devirmeyi tartışmaz hadi bakiyim..
Komünist bebesi bırak zırlamayıda engeli kaldır kucağıma gel..
Ha gel şimdi ekliyorum seni..
Salak herif madem kaçmıyosun ne diye engelliyosun beni:D
arkadaslar karismak istemem ama kendi aranizda haletseniz olurmu :) durmadan bildiri geliyor
Kendi aramızda halledeceğizde bu engelli ergen teklifi kabul etmiyor bizatihi kendisinden ricada bulun yoksa bu amele sümüğü her siyasi darbemde kafayı sıyırıyor:D
artık ne sağcısı kaldı ne solcusu güzelim
İdeolojilerden çok fikirleri önemserim.
Sağ gösterip Sol vuranlardanım :)
Vatan sever milliyetçiyim
Left of The Left, pusulamın yönü en solu gösterir
solcuyum, bu sorudan tartışma çıkmaz
Sol elimle götümü yıkıyorum..
Sol görüşlüyüm.
sadece Atatürkçü yüm
+++
ben sağcıyım.radikal dinci bi çevredenim
Kabul etsene lan teklifi..
Lan sığır sana öten kim ben sorulara cevabımı yazarım sen dibine yorum yaparsın ben mi parmakladım seni sanki ne anlatıyosun sen :D
Evladım benim cevaplarıma sinirlenip yorum bırakıp durma bak karaböcekleri andırıyorsun bana karaböcekler sadece sinir sistemiyle hareket edebilir yön tayin edebilirler..
Senle arkadaş olacak olan yok sadece kaşıntını almak istedim cevaplara yorum bırakıp benle tartışamazsın sonra gene engellemek zorunda kalırsın..
Öptüm seni yanaklarından..
Hiçbiri
Ne sağcıyım ne solcu, Liberteryen sayılırım.
ne sağcıyım ne solcu bakalım ben bakkal
Kalp bile soldayken nasıl sağcı olabilirim ki
sol görüşlüyüm
öyle bişi yok hala sağ sol ayırıyorsunuz ya
tam ortadaym ben
Sağcıyım...
ikiye bölmeyin insanları
ATSIZ ATA...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar